GÖRÜMCE GÖRMİYİM ÖMRÜMCE

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Minnakella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2020
69
80
3
Arkadaşlaaar bu görümcelerin bazıları neden sinsi ve fesat oluyor ? Hayır kocasına kuma değiliz, cici annesi değiliz altı üstü kardeşinin eşiyiz niye fesatlanıyorsun değil mi ? Olay şuu benim boyum 155 felan ama o boyu taşıyabiliyorum beni kötü göstermiyor neyse görümcem her seferinde bunu dile getiriyor ve ben buna sinir oluyorum en en en çok sinir olduğum şeyde ben yokken eşimi fişfikliyo benim ailem alkol kullanmaz nmzında niyazında insanlar onun ablasıda içen rahat insan. Evlerine misafir gelmişti bizde orada bulunduk görümcesiyle tokalaştık çanta sıktı çantayı çıkarayım hızlıca dedim o sırada görümcesinin kocası el uzatmış ben tam çekerken gördüm neyse arkamdan demişki oda ablaları gibi el sıkışmıyor mu ? Yaa seen kimsin be kardeşim seni tırnağımda bit diye çıt ederim gırdek tellek 😊 daha olaylar varda yanı bu kadın bana huzursuzluk veriyor kocasıda. ( kocası zorla içirmeye çalışıyor eşimeben izin vermediğim için bişe vercem yalanıyla çağırıyolar )

Hep de tokalaşmayalar takılıyor giyimine modern olduğuna Vurgu özellikle

Eşiniz çocuk mu? Zorla içirmeye çalışanı/kandirani var?
Ve siz izin vermiyorsunuz?
Nasıl oluyor bu işler, bir anlatsanıza?
Karıcım nefes alabilir miyim de diyor mu?

Alt tarafı tokalasmamaniz dikkat çekmiş, bit diye çit ederim gibi anlamsiz çıkışınıza bakınca, havan kime? Diyesim geldi 🤦🏻‍♀️

Eşiniz çocuk mu? Zorla içirmeye çalışanı/kandirani var?
Ve siz izin vermiyorsunuz?
Nasıl oluyor bu işler, bir anlatsanıza?
Karıcım nefes alabilir miyim de diyor mu?

Alt tarafı tokalasmamaniz dikkat çekmiş, bit diye çit ederim gibi anlamsiz çıkışınıza bakınca, havan kime? Diyesim geldi 🤦🏻‍♀️
Ben kimin ne niyetle ne şekilde dediğini düşünebiliyorumda o yüzden öyle diyorum yoksa hava amacıyla değil. Ben eşitlikten yana bir insanım o beni dinler bende onu sadece benden habersiz iş yapmaya çalışmaları sınırımı bozuyor tatlım yoksa ben kim ne çok iyi biliyorumm

Fişfiklemek başta olmak üzere konu anlatımınızda ne olduğunu anlayamadığım birçok ifade var

Konunuz kopuk ve olaylar birbirinden tamamen bağımsız. Bir bütün olarak anlamlandırmak mümkün değil.

Konunuzu düzenleyin. Noktalama ve imla kurallarını artistik patinaj olsun diye istemiyoruz biz. Konuyu anlayabilmek icin istiyoruz.

Tamam yazayım
Tokalaşmadan kaçınanandan çekinirim ben de.
Evet ben de kaçınmam bizimkilerde kaçınmaz zaten sadece o öyle bi boş yorum yaptı ablaları gibi demesinin bi amacı yoktu sırf yazdığım gibi oldukları için öyle bişe dedi Buda beni üzer

Rahatlamanız için söylüyorum millette ne görümceler var😈bu olaylara biz normal olması gereken standart kalıp gözüyle bakıyoruz😂

Bende bu alkol alanlara rahat insan denmesini anlamiyorum.

Almayan sert alan rahat gibi. Ben alkol almam mesela. Ama alana da rahat insan demem. Bence siz de demeyin.

Elı bılerekte sıkmamıs olabilirsiniz buna saygıda duyarım, sayet el vermiyorsa bir daha uzatmayalım diye sorulmus olabılır
Sonucta o eli havada kalanlar orda mahcup oluyorlar.
Bunda da sıkıntı yok

Bır bit yaratamayan sız, allahın yarattığı insanı tırnak arasında cıtlatamazsınız malesef.
Yaradılanı yaradandan oturu sevin, aılenız bunu size ogretmıs olmalı aslında.

Gorumcenızı sevmiyorsanız gorusmeyın, cozum basit. Boynunuzla ilgili sızı uuzdugunde aynaya bakmasını tavsiye edin. Emınım kendısı de Adriana degıl.

Konu sizin boyunuzdan,ickiye sonra el sıkışmaya sonra bit diye citletmeye nasil geldi.Enistede araya girmis😂tellek girdek anlamini bilmiyorum ama komik bisey kesin.😂
Oldu mu tatlış sildim 😄 aynen komik şeylerdi ahahah ay ne bileyim samimi zannettim burdakileride kendim gibi ama hepsi muhalefet 🤪

Benim de boyum kısa kaynanam eltilerim her fırsatta laf vuruyor. Çirkinmişim falan kocam merde bulmuş muş beni. Hayır sanki kısa boylu olmayı ben seçtim

Almayan sert alan rahat gibi. Ben alkol almam mesela. Ama alana da rahat insan demem. Bence siz de demeyin.

Elı bılerekte sıkmamıs olabilirsiniz buna saygıda duyarım, sayet el vermiyorsa bir daha uzatmayalım diye sorulmus olabılır
Bunda da sıkıntı yok

Bır bit yaratamayan sız, allahın yarattığı insanı tırnak arasında cıtlatamazsınız malesef.

Gorumcenızı sevmiyorsanız gorusmeyın, cozum basit. Boynunuzla ilgili sızı uuzdugunde aynaya bakmasını tavsiye edin. Emınım kendısı de Adriana degıl.
Bir karşılamadık ben yoktum meydan sana kalmış

sen boşanırken belli ki İpek yolunda ilerledin,millet öyle değil

Bunda da sıkıntı yok

Rahat diyorum çünkü böyle tabir etmek istedim benim kaararımdı o kadar cümleden bunu seçtim. Ben kullanıyorum canım sadece özel günlerde öyle bi kuralımız var tamamen karşı değilim yanı.
Mecazi anlamda söylüyorum küçümseme amaçlı çünkü o beni küçümsüyor ben burada derdimi anlatmaya çalışmışım Demek ki benim canımı sıkan bir şey ve siz daha çok can sıkıyorsunuz nedendir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X