GÖRÜMCE GÖRMİYİM ÖMRÜMCE

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de boyum kısa kaynanam eltilerim her fırsatta laf vuruyor. Çirkinmişim falan kocam merde bulmuş muş beni. Hayır sanki kısa boylu olmayı ben seçtim
Ya kısa olmak ayıp bir şey değil ki uzun olunca noluyor arkadaş anlamıyorum 😄 kocalarımız beğeniyorsa onlara kalmamış ama keşke demeselerde

Rahat diyorum çünkü böyle tabir etmek istedim benim kaararımdı o kadar cümleden bunu seçtim. Ben kullanıyorum canım sadece özel günlerde öyle bi kuralımız var tamamen karşı değilim yanı.
Mecazi anlamda söylüyorum küçümseme amaçlı çünkü o beni küçümsüyor ben burada derdimi anlatmaya çalışmışım Demek ki benim canımı sıkan bir şey ve siz daha çok can sıkıyorsunuz nedendir?
Ben neye canının sıkılacagını nerden bileyim senın, hosuna gidecek seyler yazayım
İsterim tabi yazdıklarımla mutlu ol ama, nerden bileyim ne yazsam mutlu olursun
Farklı fikir ve goruslere acık olmak lazım diye dusunuyorum. Cunku her zaman hep bizim istediklerimiz olmuyor.
Sızı uzenlerle ınsanlarla gorusmezsenız uzulmezsınız, ben cokta önemli degılım 🥰

Ya kısa olmak ayıp bir şey değil ki uzun olunca noluyor arkadaş anlamıyorum 😄 kocalarımız beğeniyorsa onlara kalmamış ama keşke demeselerde
Valla 2. 5 yıl oldu bütün özgüvenimi kırdılar. Çocuğum da olmuyor diye neler neler yapıyorlar bana. Mesela bende görümceyim ama ne bilim ya hiç böyle şeyler yapmıyorum

Ben neye canının sıkılacagını nerden bileyim senın, hosuna gidecek seyler yazayım
İsterim tabi yazdıklarımla mutlu ol ama, nerden bileyim ne yazsam mutlu olursun
Farklı fikir ve goruslere acık olmak lazım diye dusunuyorum. Cunku her zaman hep bizim istediklerimiz olmuyor.
Sızı uzenlerle ınsanlarla gorusmezsenız uzulmezsınız, ben cokta önemli degılım 🥰
Yazdıkların mutlu etmesine gerek yok kardeşim sadece ne yapmam gerektiğiyle alakalı yorum beklerken insanların kullandığım kelimeleri eleştirmesi hoşuma gitmedi o kadar.
Evet teşekkür ederim tabiki 🥰

Yazdıkların mutlu etmesine gerek yok kardeşim sadece ne yapmam gerektiğiyle alakalı yorum beklerken insanların kullandığım kelimeleri eleştirmesi hoşuma gitmedi o kadar.
Evet teşekkür ederim tabiki 🥰
Gorusme iste. Kocan mecbur eder mi görusmeye?
Sinirleniyorum kalbim kırılıyor istemiyorum aynı ortama girmek de.
Boyuna laf ettıgınde de seni de duyan Adriana lıma sanacak falan de sende onu boz.
Bu insanlardan heryerde var ve bitmıyorlar.

Gorusme iste. Kocan mecbur eder mi görusmeye?
Sinirleniyorum kalbim kırılıyor istemiyorum aynı ortama girmek de.
Boyuna laf ettıgınde de seni de duyan Adriana lıma sanacak falan de sende onu boz.
Bu insanlardan heryerde var ve bitmıyorlar.
Zaten görüşmeme kararı aldım eşime anlattım böyle böyle benim yaşım 20 onunki 30 ben onun kardeşi gibiyim abla gibi davranabilir ona üzülüyorum.
Dediğim tek şey “ ben zaten bunu biliyorum yüzüme vurmana gerek yok”.
Bitmicekler tabiki

Zaten görüşmeme kararı aldım eşime anlattım böyle böyle benim yaşım 20 onunki 30 ben onun kardeşi gibiyim abla gibi davranabilir ona üzülüyorum.
Dediğim tek şey “ ben zaten bunu biliyorum yüzüme vurmana gerek yok”.
Bitmicekler tabiki
Bu yuze vurmak degıl ki dertleşmek.derdını anlatmışsın, duygu somurusu yapmis esin.
En basta ezdırırsen kendını sonra toparlayamazsın. Cokta gencmıssın.
Oyuzden de böyle davranıyor olabilirler. Asla ezdırme kendını. Kimse senden degerlı degıl bunu unutma.

Valla 2. 5 yıl oldu bütün özgüvenimi kırdılar. Çocuğum da olmuyor diye neler neler yapıyorlar bana. Mesela bende görümceyim ama ne bilim ya hiç böyle şeyler yapmıyorum
Ben laf sokuyorum ama kalın kafa olunca anlamıyorlar sen de sok belki seninkiler anlar özgüvenin bitmesin benim bitmiyor sadece sinirleniyorum çünkü hadleri değil. Yazdığım gibi işte bazı görümceler böyle kötü kalplii

Ben laf sokuyorum ama kalın kafa olunca anlamıyorlar sen de sok belki seninkiler anlar özgüvenin bitmesin benim bitmiyor sadece sinirleniyorum çünkü hadleri değil. Yazdığım gibi işte bazı görümceler böyle kötü kalplii
O halde kötülük yapanlar kötülüklerinde boğulsun

Bu yuze vurmak degıl ki dertleşmek.derdını anlatmışsın, duygu somurusu yapmis esin.
Oyuzden de böyle davranıyor olabilirler. Asla ezdırme kendını. Kimse senden degerlı degıl bunu unutma.
Size ulaşamıyorum, mesajınız kapalı.
Konu Sahibi çok özür dilerim, sabote ettim konuyu

Görümceme dedim
görümceme ben dedim yüzüme vurmana gerek yok biliyorum zaten diye. Eşim haklısın bende sinir oldum sizi artık görüştürmem dedi.
Yok ben ezdirmiyorum ama uğraşmak canımı sıkıyor Ablam olsa ben ona iyi davranıyordum temizliğini yaptım çocuğuna baktım o işteyken moral verdim herşeyi yaptım bunları haketmediğim için zoruma gidiyo ben temizlik için gittim aç gitmek zorunda kaldım ve İnan 6 saat boyunca eşimi bekledim dışardan bişe getirsin diye önüme bişe koymadı aç olduğumu bildiği halde bunlar bana batanlar yanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X