GÖRÜMCE GÖRMİYİM ÖMRÜMCE

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görümceme dedim

görümceme ben dedim yüzüme vurmana gerek yok biliyorum zaten diye. Eşim haklısın bende sinir oldum sizi artık görüştürmem dedi.
Yok ben ezdirmiyorum ama uğraşmak canımı sıkıyor Ablam olsa ben ona iyi davranıyordum temizliğini yaptım çocuğuna baktım o işteyken moral verdim herşeyi yaptım bunları haketmediğim için zoruma gidiyo ben temizlik için gittim aç gitmek zorunda kaldım ve İnan 6 saat boyunca eşimi bekledim dışardan bişe getirsin diye önüme bişe koymadı aç olduğumu bildiği halde bunlar bana batanlar yanı
6 saat insan dusmanına bile peynir ekmek verir. Ne kadar acımasız ve ayıp.
Herkese batar bu. Haklısın sen.
Insallah bi daha gorusmezsınız.

Benim de boyum kısa kaynanam eltilerim her fırsatta laf vuruyor. Çirkinmişim falan kocam merde bulmuş muş beni. Hayır sanki kısa boylu olmayı ben seçtim
Aaaa nerden buluyolar bu cesareti kendinizi ezdirmeyin
onlar ne kainat guzeli fln mi

Ben aman aman kimseyi üzmeyim kırmayım diye çekindiğim için tepeme çıktılar
Fazla fedakarlik seni alcaltir bosver onlara bu hakki verme onlar kim ki dalga gecebiliyolar terbiyesizlik koca kadin bile yapiyor ustelik yapistir cevabi gitsin

Konu kilit değil konu resmen uçmuş..
Konu silmek yasak kardeş ayrıca da boşuna uğraştın zaten geri gelecek konun..
Konu basligina yorum yapayim bari..
Çok banal bir cümle o..

Biride alıntı yapsaydı yani bu ilkkez oluyor sanırım konuyu kaçırdım 🙄

Konu kilit değil konu resmen uçmuş..
Konu silmek yasak kardeş ayrıca da boşuna uğraştın zaten geri gelecek konun..
Konu basligina yorum yapayim bari..
Çok banal bir cümle o..
Farkındayım yinede silmek istedim
Farklılık aramadım kardeş

enişte zorla içki içiriyordur eşinize evet bu alkol fiyatlarıyla kesin öyledir
Üfff hep muhalefet be kardeşim benim anlattığıma inanmıyorsan yazmazsın yorum yapmazsın başka ülkeden geliyor bedava niye içirmesin hediye yanı para vermiyor açıklama oldu mu kardeşim ööh be

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X