- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sensizhicim
-
Bunları okuyup okuyuo gidip bizim gelinlere görümcelik yapasım geliyor ..
ama nerdeee..onlar beni eziyor..biraz da görümceler dert yansın gelinden dur..
dünyanın bütün görümceleri birleşelim
yani düşünsenize görümceniz sizin çocuğunuzu seviyor, sevinmesi gerekirken saçma sapan hareketler yapıyor, evet bende belki bi gün gelin olcam belki bende görümcemi sevcem-sevmicem duruma göre ama bana zararı yoksa düşmanlık edeceğimi sanmıyorum, yani görümceler belki kötü olabilir ama bizim ailede durum tam tersi, abim yengem bi gün geldiler işte anneme misafirliğe, bebek için abim dediki hafta sonları size geldiğimizde bebek sizde durur bizde gezeriz, bakın abartmıyorum yengem bizim yanımızda bunu söyledi "niye burda duracak hafta içi zaten annemde kalacak ben ne zaman çocuğumu seveceğim" yani kendi annesinde 5 gün durunca sıkıntı yok hafta sonları bebek 1-2 saat babannede kalınca sıkıntı var çok ciddiyim benim yengem cins bir kişilik ve de istemiyorsanda bunu bizim suratımıza söylemesi saçmalık ve terbiyesizliktir
11 senelik evliyim ,3 görümcem var ve bende 6 senedir görümceyim.Olaylara çift taraflı bakabiliyorm.
Bugüne kadar ne görümcelerim beni üzmüştür,nede ben onları.Gelinimiz içinde geçerli aynı durum.
Bu durumlar karşılıklı iletişimle alakalı.
Bence sizin durumunuzda küsülücek birşey yok. Rahatsız olduğunuz konuları kendisiyle paylaşın gerekirse eşinizle beraber konuşun.
Amaç bağcıyı dövmek değil,üzüm yemek olmalı.
görümce görmeyeyim yüzünü ölünce demişler
Ayy yaşınız kaç sizi çok yapıcı buldum inşallah benim gelinle ilişkimde sizin gibi olur.
bende 32Elbette olur.Neden olmasın.İyilikden kimseye zarar gelmez.
Ben 35 yaşındayım.
İnşallah düzelirisniz ki, bu duruma en çokda eşiniz sevinir inanın.Konuşarak anlaşılamayan hiçbir konu yoktur.bende 32görümcemle olmadı maalesef çok lüzumsuz bir konudan tartıştık. ben iyiyimdir iyi olmasına da ah şu sivri dilim yokmu. hiç altta kalmam ve bu beni rahatsız ediyor
İnşallah düzelirisniz ki, bu duruma en çokda eşiniz sevinir inanın.Konuşarak anlaşılamayan hiçbir konu yoktur.
Uslup en önemli şey .
Ben sizin görümcenizle aranızı düzelteceğinize inanıyorum.
ben art niyetli değilim demek istediğimi anlamadınız bebeği kucaıma alıyorum ve bana kızdı ağız dalaşı yaptı diyorum ama önyargılısınız ne yazıkkicnm yengeniz çalışıyorsa ve hafta içi annesi bebeğe bakacaksa hafta sonu da kendisi bebeğiyle vakit geçirmek isteyebilir. bunda bir kötülük yok. yazık o bir anne bebeğinden uzak kalmanın ne kadar acı olduğunu ben bilirim. her şeyi art niyete çekmeyelim lütfen
ben art niyetli değilim demek istediğimi anlamadınız bebeği kucaıma alıyorum ve bana kızdı ağız dalaşı yaptı diyorum ama önyargılısınız ne yazıkki
tamam o zaman anlatayım belki daha iyi anlarsınız, zaten bizden uzakta oturuyorlar haftada 1 kez geliyor ya da gelmiyor 1-2 saat babannede kalmasnda bir sakınca yok ve dediğim gibi yeğenimi kucağıma alıp sevdiğim zaman benimle ağız dalaşı yapıyor ister inanın ister inanmayın vallahada billahada yeminle kızıyor onu alıp seviyorum okşuyorum diye şimdi soruyorum hangimizde art niyet var ki 3 senedir evliler aramızda bir ağız dalaşı da olmadı ama çocuğu doğutduktan sonra bize karşı olan hareketleri çok değişti, olaya bu açıdan bakın lütfenöyle ön yargılı diye yaftalamayın hemen. ben haftasonu babaannede kalma konusunda sıkıntı yarattığını söylediğiniz konuda yorum yaptım. kucanızdan alması hakkında tek lafım oldumu benim
abboww yanlış demişim yagörümce görmeyeyim yüzünü ÖMRÜMCEdemişler
tamam o zaman anlatayım belki daha iyi anlarsınız, zaten bizden uzakta oturuyorlar haftada 1 kez geliyor ya da gelmiyor 1-2 saat babannede kalmasnda bir sakınca yok ve dediğim gibi yeğenimi kucağıma alıp sevdiğim zaman benimle ağız dalaşı yapıyor ister inanın ister inanmayın vallahada billahada yeminle kızıyor onu alıp seviyorum okşuyorum diye şimdi soruyorum hangimizde art niyet var ki 3 senedir evliler aramızda bir ağız dalaşı da olmadı ama çocuğu doğutduktan sonra bize karşı olan hareketleri çok değişti, olaya bu açıdan bakın lütfen
desenize ters tepiyor demek bir şekilde, mantıklı olanı da odur zaten bende yarın bi gün gelin olduğumda isterim ki babannesi amcası halası sevsin ama gerçekten cins bir huyda benim yengem, Allah abimden razı olsun neyseki hiçbir şey demiyor istediğiniz kadar alıp sevebilirsiniz sen halasısın annemde babannesi, çok tatlı oluyor yeğen bunu anlayabiliyorum, sizin durumunuza da üzüldümvalla ben çocuğunu halası babaannesi sevsin diye uğraşan biriyim. çocuğu halasından kıskanmakbilemiyorum. belki de siz haklısınızdır. benimkilerde bucak bucak kaçıyor yavrumdan. istediklerimiz olmuyor maalesef
bir şey daha anlatayım bu ara çok doldum zaten, bi gün dedimki bebeği özlüyorum dedim yengeme, bana n dedi biliyormusunuz ? Özlüyorsan git sende doğur, hiç böyle söylenir mi ? İnsan derki annelik güzel duygu Allah sana da nasip etsin de başım gözüm üstüne ama git sende doğur ne demektir ? Büyük terbiyesizlikvalla ben çocuğunu halası babaannesi sevsin diye uğraşan biriyim. çocuğu halasından kıskanmakbilemiyorum. belki de siz haklısınızdır. benimkilerde bucak bucak kaçıyor yavrumdan. istediklerimiz olmuyor maalesef
bir şey daha anlatayım bu ara çok doldum zaten, bi gün dedimki bebeği özlüyorum dedim yengeme, bana n dedi biliyormusunuz ? Özlüyorsan git sende doğur, hiç böyle söylenir mi ? İnsan derki annelik güzel duygu Allah sana da nasip etsin de başım gözüm üstüne ama git sende doğur ne demektir ? Büyük terbiyesizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?