Görümce görümce şaka maka beni görmeyeceksin artık ömrünce...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Yine adım attım dedim ki arada sırada da olsa görüşürüz tamam canciğer olmayız ama aramızda sorunda olmaz böyle düşündüm ve mesafeli olmak istediğimi açıkça söyledim.Farklı insanlarız düşüncelerimiz farklı belliki anlaşamıyoruz dedim.Onu iğneleyici tek bir söz söylememe rağmen çileden çıktı whatsapptan ses kayıtları attı yok ya canciğer olurmuş ya hiç görüşmezmiş abisinin eşiyle.İyi keyfin bilir dedim iyice çileden çıktı ne saygısızlığım kaldı ne kötü insanlığım dedim tamam kötü benim siz mükemmelsiniz benim sizinle ne işim olur olamaz ki daha ne sözler ne tehditler yok bizden biri ölürse gelemezsin yok karşıma çıkmalar falan tabiki karşılık vermedim sinirle söyledin pişman olursun diye tekrarladım arasıra o kadar yüzgöz oldu ki artık biraz gururu varsa zaten konuşmaz benimle.Şimdi sırada eşimin ailesi var bakalım onlar ne yapacak hayırlısı...

Yine adım attım dedim ki arada sırada da olsa görüşürüz tamam canciğer olmayız ama aramızda sorunda olmaz böyle düşündüm ve mesafeli olmak istediğimi açıkça söyledim.Farklı insanlarız düşüncelerimiz farklı belliki anlaşamıyoruz dedim.Onu iğneleyici tek bir söz söylememe rağmen çileden çıktı whatsapptan ses kayıtları attı yok ya canciğer olurmuş ya hiç görüşmezmiş abisinin eşiyle.İyi keyfin bilir dedim iyice çileden çıktı ne saygısızlığım kaldı ne kötü insanlığım dedim tamam kötü benim siz mükemmelsiniz benim sizinle ne işim olur olamaz ki daha ne sözler ne tehditler yok bizden biri ölürse gelemezsin yok karşıma çıkmalar falan tabiki karşılık vermedim sinirle söyledin pişman olursun diye tekrarladım arasıra o kadar yüzgöz oldu ki artık biraz gururu varsa zaten konuşmaz benimle.Şimdi sırada eşimin ailesi var bakalım onlar ne yapacak hayırlısı...
mesafe koyalim anlasamiyoruz yerine soyleden direkt mesafe koymak daha mantikli olurdu bence..

İnsanlar köşeye sıkışınca ne kadar da rahat ölümü kullanabiliyor çünkü ilahi boyuttalar çünkü kimin önce öleceğini onların şahane zihniyetleri tespit edebiliyor ateş düştüğü yeri önce onlar kaybedince yakacak ve geç olacak ...
Valla şok oldum açıkça söyledim samimi bir şekilde insanlar yapar yapar sonra unut gitsin derler şu sözleri neden unutayım ben tek kötü laf etmemişken.

Aman lütfetmişsin arada görüşürz ha :halay::halay::halay: yahu bu insanlar zaten seni istemediler ya , düğünü iptal etmek istediler ya .
Tatlım onlar seni istemiyor farkında mısın?
İstemediler o zaman tamam şimdide istiyorlar bu lütfetmek değil farklıyız yani aynı düşünmüyoruz nadir görüşmemiz mesafeli olmamız daha iyiydi.

Valla şok oldum açıkça söyledim samimi bir şekilde insanlar yapar yapar sonra unut gitsin derler şu sözleri neden unutayım ben tek kötü laf etmemişken.
Kimseye eyv .deme kardeşim kimse ekmeğini suyunu vermiyor Allah veriyor hesabını da Allah alır bırak herkes kendi kalesinde oynasın adam olurlar kapı zaten açılır olmazlar yallah .

Bunun için mesaj atmak yerine davranışlarınızla gösterseydiniz mesafeli olduğunuzu keşke.

Böylece yüz göz olmazdınız bu şekilde ve onlara da söz hakkı düşmezdi.:KK51:
Valla yüz göz olan belli içim öyle rahat ki ettiğim tek kötü söz yok.

mesafeli olmak istediğin kişiye ben bundan sonra mesafeli olcam haberin olsun demek çok anlamlı değil lafı uzatır. keşke davranışlarınla gösterseymişsin
O direk herşeyi unutalım kafasında insan ne yapsın nede unutacak birşeyi olsun ben zaten mesafe koydum hatta görüşmüyordum dedim mübarek ramazan al sana işte

Back
X