- 25 Ağustos 2014
- 21.013
- 50.186
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
Adima atmaktan anladigin bu mu? O nasil bi mesajdir ya oyle? Empati kuruyorum da, biri bana adim atiyorum adi altinda kalkip "mesafeli olalim" ayarı çekse güler miydim ağlar mıydım, bilemedim.. Sanki gorumce kisisi görüşme sevdasiyla yanip tutuşuyormuş gibi bir de şart koşmuşsun resmen..
Bi insanla ya görüşürsün ya görüşmezsin, görüşme kararı aldiysan da samimiyet ya da mesafeyi davranışların ile ayarlarsin..
Hakaret etmesini, saydirmasini tasvip etmiyorum ama senin yaptigin hareket de normal degil, hem de hiç..
"Ben takmiyorum, onlar kotu onlar suclu onlar benle ugrasiyorlar" pozisyonuna kendini inandirman sana bi sey kazandirmaz
banabenigeriver
, aksine esinin gozunde surekli puan kaybedersin, Allah korusun.. Bu takıntıları lutfen ama lutfen bırak, durup durup kurup kurup birilerine sarma ve kendini kotu duruma dusurme..
Burda konu aciyorsun madem, onerileri dikkate al rica ederim, kendi selametin icin..
Bi insanla ya görüşürsün ya görüşmezsin, görüşme kararı aldiysan da samimiyet ya da mesafeyi davranışların ile ayarlarsin..
Hakaret etmesini, saydirmasini tasvip etmiyorum ama senin yaptigin hareket de normal degil, hem de hiç..
"Ben takmiyorum, onlar kotu onlar suclu onlar benle ugrasiyorlar" pozisyonuna kendini inandirman sana bi sey kazandirmaz

Burda konu aciyorsun madem, onerileri dikkate al rica ederim, kendi selametin icin..
Son düzenleme: