- Konu Sahibi Hanfendibirisi
-
Yok artık ya benim ibadetime iftira atıp yalancılıkla defalarca suçluyor küçük görüyor ama ben mi kötü oldum.Onun da iyi yönlerini söyledim yardımlarından bahs ettim direk onu karalamadım.Bir insanın yatak odasında ki örtüye karışıyorsanız ne yerinizi ne haddinizi bilmiyorsunuz demektir.Asıl Allah sizin gibi kötü kalplilerin eline düşürmesin.Kimse kimseye minnet etmiyor burası benim evim kimse istediği zaman gidip istediği zaman gelemezMaaşının yarısını abisine veriyor .onun sayesinde daha uyguna araba almışsınız ne güzel .bence kıskanç taraf sizsiniz . Evimden gitsin ne ya üslubunuz çok yanlış o ev sadece sizin değil eşinizin de evi ve eşinizin kardeşi istediği zaman gelir istediği zaman gider. Sizi dövmemiş sövmemiş. Aylar önce olan şeyleri içinizde toplayıp kızı dışlamanız yanlış.
rabbim sizin gibi gelinlerin eline düşürmesin. Zaten kız bunların farkında olsa bir dakika bile durmaz. Size minnet edecek hali yok maaşının yarısını abisine vereceğine daha uygun şekilde ev tutar durur .
Ne var bunda? Ben memnunum der geçersiniz. Belki yatak örtüsü hediye etmek istiyordur size.Evin düzenine karışması tam olarak şöyle ya gel senin yatak örtünu değiştirelim gibi.böyle bir şeyi size söyleseler kabul eder miydiniz? Kendisi istedi abisine yardım etmeyi
Ona da tabi ki annesi istediği zaman gelir diye cevap veriyorum. Öyleyse evlenmeden baştan konuşacaksın ne senin ailen ne benim ailem bize kesinlikle gelmeyecek o zaman kabul ederim diye .bu yeni gelinlerin yeni modası adamın sülalesini yok saymakYukarda bi konu vardı orada da adam diyordu annem istediği gelir istediği zaman gider diye. Bu ne kadar ayıp bir tavır ya iki tarafın da gönlü olmalı böyle şeylerde. Ayrıca anlasa gider diyorsunuz nerden emin oldunuz abisine iyilik abidesi olup yengesine gıcıklık yapmadığına
Hanımefendi Allah yardımcısı olsun kendisinin sorunları varmış ama siz niye en başta buna müsade ettiniz kimde gördünüz aynı evde yaşandığını? Tabi ki yaşanacak bu sorunlar bir de üstünden araba alınmış iyice yerleşmek adına yapılan birşey bu ve eşiniz sizde bunu kullanmışsınız. Çok basit istemiyorum diyeceksiniz kıza da arabasını geri verin ayrıca. Kimseyi de ailenizin içine sokmayınYalnız şöyle görümcem kendisi abisine evinde kalıp yardım etmek istediğini söyledi abisi parayı istemese de abisini çok sevdiği için yardım etmek istedi.Gorumcemin sol kolu protez diye eşim hep onu engelinden ötürü ayrı sever
Benim kız kardeşim niye kötü niyetli olsun ki diyor.Belki canı sıkılmıştır o yüzden eğlenmek vakit geçirmek istiyordur diyor.Ağabey de olsa evlenmiş bir birey olduğu için mıç mıç sevgi doğru değil. Eşinizle konuşmayı denediniz mi? Rahatsızlığınızı dile getirdiniz mi ? Bazen erkekler bizim baktığımız açıdan bakamayabilir,normal karşılıyor olabilir.
Öyleyse sizin ailenizde gelirse girişte para alıp eve öyle alınKalıyorsa kusura bakmayın tabi ki verecek maaşını bu dünyada öyle bedava istediğimiz yerde yaşayamıyoruz. Evet bu arada onun evi evlenirken insanlar senin sülalen benim özel alanımı otel gibi kullanabilir diye bir şeye mi imza atıyoruz?
Aile kavramına gerçekten uzaksınız.Kendisi abisine almak istedi o arabayı ayrıca tekrar kredi vs ödeme istemedi.Borç vermiyor.Ama abisi o ileride araba almak istediğinde 50 bin vereceğini söyledi ona anlaştılar.Ayrıca bir şeyi bir insanın gözüne soka soka yapıyorsanız bunu salak olmayan bilerek yapıldığını anlar.1 saat önce eşimin yanına aynı uzanıyorum 1 saat sonra da aynısını o yapıyor kesin tesadüftür kıskançlık değildirBen olsam baştan kabul etmem iki sene boyunca görümce ile aynı evde yaşamam. Lakin abisini öpmesi dizine uzanması kıskanma ne alaka? Aynı evde olmasa bile kardeşinin dizine ister uzanır ister öper koklar kardeşi bunun için sizden izin alacak hali yok. Maaşının yarısını vermesi beraber yaşadığınız için masraflara ortak olması bana normal geldi. Lakin araba işi fazla değil mi? Evden gidince ödediğiniz parayı ya ondan alın arabayı geri verin çünkü o araç onun raporuyla alınmış. Kullanım hakkı abide sadece ama sahibi kardeşidir. Bir şekilde kızın hakkını yemeyin. Arabayı alırsanız o kız ilerde kendine araç aldığında şimdi sayenizde fazla herkes gibi verecek. Ama siz ne o arabanın vergisi şuyu buyu yıllık vermiyorsunuz bedava her şey hak yemeyin. Ben olsam giderken aracımı alırım ödedikleri parayı kredı çeker veririm.
Ben araba ve maaş da yardım edeceğini asla bilmiyordum haberim yoktu.Ama kendisini gerçekten sevdiğim için hiç bir sorun görmemiştim kalmasındaEn baştan sırf araba ve maaş için kabul etmen yanlıştı eşinle konuş başka türlü çözülmez
Ya şu saçma değil mi yatak örtüsünü değiştirelim demek cidden karışmak kı? Yatak örtüsü bu be hayır tekrar okuyorum da ben mi anormalim yatak örtüsünü değiştirelim şunu mu alsak herkes bir arkadaşına ailesine derYok artık ya benim ibadetime iftira atıp yalancılıkla defalarca suçluyor küçük görüyor ama ben mi kötü oldum.Onun da iyi yönlerini söyledim yardımlarından bahs ettim direk onu karalamadım.Bir insanın yatak odasında ki örtüye karışıyorsanız ne yerinizi ne haddinizi bilmiyorsunuz demektir.Asıl Allah sizin gibi kötü kalplilerin eline düşürmesin.Kimse kimseye minnet etmiyor burası benim evim kimse istediği zaman gidip istediği zaman gelemez
Yok ben kimseyi öyle aylarca ağırlayamam bir iki gün geleni kabul ediyorum ben . paraylada kimseyi evimde ağırlamam hanımefendi ayrıca benim bir hayatım var evimde de kimle istersem onunla yaşarımÖyleyse sizin ailenizde gelirse girişte para alıp eve öyle alın
Size araba konusunda yardımını aile kavramı olarak görüyorsan o zaman onun evinizde kalması da aile kavramıdır kusura bakma. Hem bize her türlü yardımı yapsın, ama evden de gitsin. Hem şiş yanmasın hem kebap. Öyle bir hayat yok üzgünüm. Ayrıca abisine istediği gibi sevgisini gösterir o kısım seni ilgilendirmezAile kavramına gerçekten uzaksınız.Kendisi abisine almak istedi o arabayı ayrıca tekrar kredi vs ödeme istemedi.Borç vermiyor.Ama abisi o ileride araba almak istediğinde 50 bin vereceğini söyledi ona anlaştılar.Ayrıca bir şeyi bir insanın gözüne soka soka yapıyorsanız bunu salak olmayan bilerek yapıldığını anlar.1 saat önce eşimin yanına aynı uzanıyorum 1 saat sonra da aynısını o yapıyor kesin tesadüftür kıskançlık değildir
Elbette art niyet yoktur. Fakat eğlenmek,vakit geçirmek sürekli sevgi gösterisiyle olmaz bunun idrakı gerekiyor eşinizde. Ne kadar iyi olursa olsun. Maddi manevi ne kadar yardımcı olursa olsun,dünyanın en iyi insanı da olsa ev üstüne ev olmaz . İlişkiler yıpranır. Bir kadın olarak görümcenizin bunu anlaması gerekiyor .Benim kız kardeşim niye kötü niyetli olsun ki diyor.Belki canı sıkılmıştır o yüzden eğlenmek vakit geçirmek istiyordur diyor.
Evlendikten 1 yıl sonra araba almak istediğini söyledi kullanmak ne demek ya gerçekten pes.Gözü parada olan biri olsaydim araba için altınlarımi vermezdim herkes görümcemin aldığını düşünmüş ama altınları parayı veren benim.sadece raporla daha uyguna aldıHanımefendi Allah yardımcısı olsun kendisinin sorunları varmış ama siz niye en başta buna müsade ettiniz kimde gördünüz aynı evde yaşandığını? Tabi ki yaşanacak bu sorunlar bir de üstünden araba alınmış iyice yerleşmek adına yapılan birşey bu ve eşiniz sizde bunu kullanmışsınız. Çok basit istemiyorum diyeceksiniz kıza da arabasını geri verin ayrıca. Kimseyi de ailenizin içine sokmayın
Yalnız arabayı almadı raporunu verdi ben kendi altınlarımi vererek daha uyguna almış olduk.Onun raporu benim altınlarım belki anladınız.Sen kimsin de böyle net konuşabiliyorsun kesin gorumcelerden birisin aynısını abine yapıyorsun da ordan bir kuyruk acın varSize araba hediye etmesini aile kavramı olarak görüyorsan o zaman onun evinizde kalması da aile kavramıdır kusura bakma. Hem bize her türlü yardımı yapsın, araba bile alsın ama evden de gitsin. Hem şiş yanmasın hem kebap. Öyle bir hayat yok üzgünüm. Ayrıca abisine istediği gibi sevgisini gösterir o kısım seni ilgilendirmez
50 bin mi hanım efendi araç işini bana öğretmeyin benimde ailemde engelli var. 50 bin çok saçma bir para bilginiz yok belli ki eşiniz o aracı alırken nerdeyse kardeşi sayesinde arabanın yarı parasını verdi. Bunun aile kavramıyla ne alakası var. Bedava araba sahibi olmuş yıllık vergi muafınız var. O kız gidip ilerde 500 bin liralık aracı 250 ye alabilecekken şimdi sayenizde 450 verecek sizin 50 binde içinde bu paranın komiksiniz işinize gelmiş.Aile kavramına gerçekten uzaksınız.Kendisi abisine almak istedi o arabayı ayrıca tekrar kredi vs ödeme istemedi.Borç vermiyor.Ama abisi o ileride araba almak istediğinde 50 bin vereceğini söyledi ona anlaştılar.Ayrıca bir şeyi bir insanın gözüne soka soka yapıyorsanız bunu salak olmayan bilerek yapıldığını anlar.1 saat önce eşimin yanına aynı uzanıyorum 1 saat sonra da aynısını o yapıyor kesin tesadüftür kıskançlık değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?