Görümce ile aynı ev sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alakası yok en baştan iyiniyetli gördüğün evine kabul ettiğin insan sonradan huy değiştirebilir. En baştan kabul ettin diye çekmek zorunda değilsin. Tabiki büyük sebepler olmadan eve kabul etmemezlik yapılmaz ama siz konuyu yanlış anlamışsınız evime asla girmesin demiyor zaten ki sadece kendine ev tutsun diyor en haklı talebi olarak

Gerçekten mental olarak yıprandım

Erkek kardeşim yok. Eşim aile üyeleriyle öpüşür, koklaşır, sırnaşır zerre de kıskanmam. Bunu kıskanmak çok komik geliyor bana.

Daha uygun dediğiniz neredeyse yarı fiyat oluyor.Ne yaptığınızın farkında değilsiniz aslında. Eve alıp tüm sınırlarınızı ihlal etmişsiniz daha sonra araba almışsınız hepsi kayın aileniz tarafından başa kakılacak. Niye bu durumlara giriyorsunuz ki? Birde mecbur arabayı onun üzerine aldınız değil mi? Altınlar da gitti kötü olamazsınız ..

Erkek kardeşim yok. Eşim aile üyeleriyle öpüşür, koklaşır, sırnaşır zerre de kıskanmam. Bunu kıskanmak çok komik geliyor bana.
Bakın bunlar çok doğal şeyler ama bariz bir şekilde göze sokmak için yapılıyorsa samimi gelmiyor.Yoksa ben niye kıskanayim bana inat yaptığını biliyorum

bence araba kısmında sadece raporunu kullandığınızı belirtin düzeltin orayı
bu sefer sanki parasını almış gibi anlaşılmışsınız.
sıkılmak da çok haklısınız şimdi bu durumdan da geri dönüşü nasıl olur bilemedim.
eşiniz ne diyor?

Altınlar umrumda bile değil altın düşkünü para düşkünü olsam babamın evinden hayatta çıkıp evlenmezdim.Evlenmeden önce de lüks içinde yaşamış bir insanım eşimde muhendis zaten durumu gayet iyi hayatımda ki bütün insanlar altını parayı asla umursamadığımi bilir.O kadar kötü niyetlisiniz ki kalbinizin kirinden ne yapacağınızı şaşırmışşiniz

Eşim kendisi ne zaman gitmek isterse gider diyor.Zaten çok iyi anlaşıyor bağlılıkları farklı.Onun gözünde biz gayet iyi anlaşıyoruz aslında

Bakın bunlar çok doğal şeyler ama bariz bir şekilde göze sokmak için yapılıyorsa samimi gelmiyor.Yoksa ben niye kıskanayim bana inat yaptığını biliyorum
ben seni anladım zaten niye bunu kıskanasın böyle birşeyi kıskanmak için ruh hastası olmak lazım. ama niyet önemli tabi küçük bebek gibi cılk ilişkiler hoşuma gitmiyor açıkcası.bende annemi kardeşlerimi çok seviyorum her hayalimde varlar ama devamlı yapışık yaşamıyorum

Anlatmak istediğim tam olarak bu aslında

Evlilikte evde başka biri olmasını ben doğru bulmuyorum . Çok çok zorunlu hastalık durumu dışında eşler yalnız olmalı bana göre . Ne kendi ailemden ne de onun ailesinden biriyle yaşamak istemem . Ayrıca iki kişi evlenmeye karar verdiyse dışardan yardım gerektirecek yüklerin altına da girmemeli , ikisi birlikte halletmeli her işi .

Siz hata yapmışsınız maddi yardımları kabul ederek . En baştan kendisine ev tutmalıydı görümceniz , sonuçta işi gücü var . Eşinize artık rahatsız olduğunuzu ve onunla yalnız kalmak istediğinizi açıkça söyleyin .

Ya sizin derdiniz eşinizle baş başa vakit geçirememek, evin düzeni yatak örtüsü falan bahane. Ki haklısın da haksızsın demiyorum, ben de istemem akşam tv açıp koltukta eşimle sarmaş dolaş film izleyecekken yan koltukta görümcem otursun ya da gelsin o yatsın eşimin dizine bir de 1 senedir böyleymiş. Ne zamandır evlisiniz?
Bu arada araba görümcenin engelli raporuyla alındıysa onun üzerinedir. Evden falan gönderirseniz arabasını da alır gider haberiniz olsun. Altınların üzerine soğuk su içersiniz. eşiniz uyanık biri.

Ben kötü niyetli biri değilim rasyonelim. Aslında size de gerçekleri gösteriyorum .Siz sinirinizi benden çıkarıyorsunuz. Ben olsam kabul etmezdim ne araba almasını ne evimde kalmasını isteyen kalbi kirli desin isteyen çok kötü. Neyse ileride görümcenizi çıkamak isteyince evden aynı şeyleri kayın aileden duyacaksınız o zaman ne dediğimi anlarsınız

Konu açılınca ilk hayır diyecektin şimdi ne desek boş 1 sene daha berabersiniz.
Sonrası da bilemedim

canım benim kötü niyet değil yazılanlar
zaten eşinizin durumu iyiyse ne gerek vardı ki buna?
şimdi git deseniz kötü olan siz olacaksınız
o kadar yardım ettim yaranamadım diyecek.
bir de araba onun üstüneyse daha da kötü
parama geçer sözüm diye bir laf var ya o kadar güzel bir felsefe ki
yarı fiyata mercedese bineceğime kendi paramla unoya binerim, kimseye de eyvallahım olmaz.
yine de görümceyi densiz buldum, herkes melaike görmüş ama
aynı şekilde onun da kendi hayatını kurması lazım artık.
nerede görülmüş ki kardeşle yaşam?
bir de eleştirenlere şaşırıyorum, ben görümcemle 1 hafta kalsam kanlı bıçaklı olurdum ki buradaki herkesin de öyle olacağına eminim, kimse de kardeş onlar demesin.

Yok kendisi söyledi arabayı almıyorum diye onu yapacak biri olduğunu düşünmüyorum yaparsa da abisiyle olan problemi.Ben evlendiğim gece bile yalnız kalmadım yani toplamda 1.5 yıldır hiç esimle yalnız kalmadım aslinda sorun bu

Gerçekten aklı başında tek yorum sizin.Tam.olarak öyle aslında.Hatayi en başından ben yaptım aslinda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…