Görümce ile aynı ev sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence araba kısmında sadece raporunu kullandığınızı belirtin düzeltin orayı
bu sefer sanki parasını almış gibi anlaşılmışsınız.
sıkılmak da çok haklısınız şimdi bu durumdan da geri dönüşü nasıl olur bilemedim.
eşiniz ne diyor?
Bi nevi zaten parası alınmış. Devlet aile yakınlarına ve kişiye bu hakkı vermiş. Ama bunlar kendileri için almış. O kız gidince aracı onlar kullanıcak. Evet kızın parası gitmiş. Şöyle ki 500 binlik araç var diyelim 250 ödüyorlar. Devlet kızın payını ödemiş. Araç sahipleri vergi vs veriyor ya belli senelerde mi her sene mi artık her neyse ondan da muaflar

Ya sizin derdiniz eşinizle baş başa vakit geçirememek, evin düzeni yatak örtüsü falan bahane. Ki haklısın da haksızsın demiyorum, ben de istemem akşam tv açıp koltukta eşimle sarmaş dolaş film izleyeceksen yan koltukta görümcem otursun ya da gelsin o yatsın eşimin dizine 🤣 bir de 1 senedir böyleymiş. Ne zamandır evlisiniz?
Bu arada araba görümcenin engelli raporuyla alındıysa onun üzerinedir. Evden falan gönderirseniz arabasını da alır gider haberiniz olsun. Altınların üzerine soğuk su içersiniz. 😄 eşiniz uyanık biri. 🤷🏻‍♀️
Sabahtan beri bunu anlatıyorum kötü kalpli oldum. Anne babası da uyarmamış alma yapma diye. En çok mağdur olan kendisi farkında değil hala paraya ihtiyacımız yok diyor. Mesele paraya ihtiyaç olup olmaması değil aile altınlarla kızına araba aldırmış oh evi de var otel gibi kullanılan abi desen kıza toz kondurmuyor kullanılıyor ama suçu bizde buluyor

Ben kötü niyetli biri değilim rasyonelim. Aslında size de gerçekleri gösteriyorum .Siz sinirinizi benden çıkarıyorsunuz. Ben olsam kabul etmezdim ne araba almasını ne evimde kalmasını isteyen kalbi kirli desin isteyen çok kötü. Neyse ileride görümcenizi çıkamak isteyince evden aynı şeyleri kayın aileden duyacaksınız o zaman ne dediğimi anlarsınız
Ben ne olursa olsun asla git demem ona insanlar bir şeyleri kendileri düşünüp kendileri akıl edebilirler diye düşünüyorum

Eşimin ihtiyacı yok ki maddi olarak durumumuz gayet iyi görümcem abisini sevdiği için kendisi yapıyor yoksa zerre kadar ihtiyacımız yok
Zerre kadar ihtiyacı olmayan biri kardeşinin rapor hakkını kullanıp indirimli araba almazdı. Eşiniz sizin gibi düşünmüyor demek ki.

Bi nevi zaten parası alınmış. Devlet aile yakınlarına ve kişiye bu hakkı vermiş. Ama bunlar kendileri için almış. O kız gidince aracı onlar kullanıcak. Evet kızın parası gitmiş. Şöyle ki 500 binlik araç var diyelim 250 ödüyorlar. Devlet kızın payını ödemiş. Araç sahipleri vergi vs veriyor ya belli senelerde mi her sene mi artık her neyse ondan da muaflar
Parası alınmış nedir ya kendisi yalvara yalvara verdi biz mi almış olduk

o kısma 2. mesajımda değindim
bence de hiç gereği olmayan bir hareket
bunu da eşi önermiştir yüzde yüz ama

Bu arada bebek falan da yapma görümce gidene kadar. Yoksa eşinle baş başa geçireceğin günlerin hayaline sonsuza kadar veda edersin. 😅

Yok kendisi söyledi arabayı almıyorum diye onu yapacak biri olduğunu düşünmüyorum yaparsa da abisiyle olan problemi.Ben evlendiğim gece bile yalnız kalmadım yani toplamda 1.5 yıldır hiç esimle yalnız kalmadım aslinda sorun bu
Evlendiğiniz günden beri mi sizinle yaşıyor? Canım benim sorun görümcen değil eşin. 🙁

canım benim kötü niyet değil yazılanlar
zaten eşinizin durumu iyiyse ne gerek vardı ki buna?
şimdi git deseniz kötü olan siz olacaksınız
o kadar yardım ettim yaranamadım diyecek.
bir de araba onun üstüneyse daha da kötü
parama geçer sözüm diye bir laf var ya o kadar güzel bir felsefe ki
yarı fiyata mercedese bineceğime kendi paramla unoya binerim, kimseye de eyvallahım olmaz.
yine de görümceyi densiz buldum, herkes melaike görmüş ama
aynı şekilde onun da kendi hayatını kurması lazım artık.
nerede görülmüş ki kardeşle yaşam?
bir de eleştirenlere şaşırıyorum, ben görümcemle 1 hafta kalsam kanlı bıçaklı olurdum ki buradaki herkesin de öyle olacağına eminim, kimse de kardeş onlar demesin.
Bir kişi dışında kimse kardeş onlar beraber yaşar falan demedi zaten. Hatta herkes ben olsam istemezdim dedi. Şahsen ben de istemezdim. Ama yardımını da kabul etmezdim. hem görümcenin imkanlarından faydalanıp hem bu evden gitsin demek hem şiş yanmasın hem kebap mantığı.

Bir de ekleme yapayım abisiyle mıç mıç olmasında bir şey yok gayet normal bir durum. o mesaja beğenmedim attığın için söylüyorum :)))

canım benim kötü niyet değil yazılanlar
zaten eşinizin durumu iyiyse ne gerek vardı ki buna?
şimdi git deseniz kötü olan siz olacaksınız
o kadar yardım ettim yaranamadım diyecek.
bir de araba onun üstüneyse daha da kötü
parama geçer sözüm diye bir laf var ya o kadar güzel bir felsefe ki
yarı fiyata mercedese bineceğime kendi paramla unoya binerim, kimseye de eyvallahım olmaz.
yine de görümceyi densiz buldum, herkes melaike görmüş ama
aynı şekilde onun da kendi hayatını kurması lazım artık.
nerede görülmüş ki kardeşle yaşam?
bir de eleştirenlere şaşırıyorum, ben görümcemle 1 hafta kalsam kanlı bıçaklı olurdum ki buradaki herkesin de öyle olacağına eminim, kimse de kardeş onlar demesin.
Kendisine bunu anlatmaya çalışıyorum ama kalbi kirli oldum. Altınları almışlar tabu görümcenin üstüne
Evliliğin ilk senesi görümceyle geçmiş
Ya ben evimde kocamı niye görümcemle paylaşayım ?
Aslında her konuda mağdur olmuş birde evden yollarlarsa sen kızımızı kullandın da denilecek farkında değil. Eşi desen çok akıllı zaten kardeşi evinde para da geliyor oh hanımın altınlar kardeşten vergi indirim yaşıyor kendine göre. Ki erkek olsam da istemezdim. Hanımefendi de bana kızıyor

Bu bana ütopya gibi geliyor ya . Ne bu böyle yeni evlenmişim kardeşiyle yaşayacağım aklınız nerdeydi başta anlayamadım. Çözüm çok basit evimde rahatça gezmek istiyorum seninle istedğim gibi yaşamak istiyorum EVİMDE yabancı bir kadın istemiyorum. Eşinizin kardeşi size yabancıdır bu arada başta kabul etmeyecektiniz. Milletten para da almayın bu da ders olsun yoksa böyle her işinize karışır. Korku filmi gibi bir hayat . Ben evimde iki gün misafir kalınca rahat edemiyorum.

Bende fake diyecem ya. Anne baba neysede (ki oda saçma), görümce ne alaka yaa. Hadi desen yil 1970 bir nebze anlarim.

Ben ne olursa olsun asla git demem ona insanlar bir şeyleri kendileri düşünüp kendileri akıl edebilirler diye düşünüyorum
hem kendi evim diyorsun hem git diyemem diyorsun mutsuzsan git diyeceksin . Napalım peki biz mi git diyelim

Baştan kabul etmekle hata etmişsiniz. Yabancı biri olsa git artık denilebilir belki ama kardeşe git derseniz (haklısınız onu istememekte) bunun evliliğinizi etkilememe ihtimali yok. Eşiniz ve ailesiyle aranıza asla aşılamayak problemler girer.
O kızı illaki gönderirsiniz evden ama yüksek ihtimalle o evliliktende hayır gelmez artık.

Yaptığınız yasal değil, helal de değil. Engellilere ve vasilerine uygun fiyatlı araba ulaşım kolaylığı yaşasınlar diye veriliyor bazıları da çakallık yapıp böyle uyguna alıyor işte. Kız abisini sevdiğinden de değil orada yaşadığı için maaşının yarısını veriyor. Buraya yazacağınıza kızı karşınıza alıp artık kendi evini tutması gerektiğini ev üzerine ev olmayacağını, rahat edemediğinizi, kendisine bir hayat kurması gerektiğini söyleyin olsun bitsin. Böyle içten içe ancak kendi psikolojinizi bozarsınız. Ayrıca abi kardeşi kıskanmak bana hiç de sağlıklı gelmedi.

Zerre kadar ihtiyacı olmayan biri kardeşinin rapor hakkını kullanıp indirimli araba almazdı. Eşiniz sizin gibi düşünmüyor demek ki.
Eşime sözde hediye etmek istedi
Baştan kabul etmekle hata etmişsiniz. Yabancı biri olsa git artık denilebilir belki ama kardeşe git derseniz (haklısınız onu istememekte) bunun evliliğinizi etkilememe ihtimali yok. Eşiniz ve ailesiyle aranıza asla aşılamayak problemler girer.
O kızı illaki gönderirsiniz evden ama yüksek ihtimalle o evliliktende hayır gelmez artık.
Merhaba sanırım editörsünüz hesabı kapatabilir misiniz kalıcı olarak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X