- 15 Haziran 2016
- 7.875
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.907
- 348
- 39
Bir gün eşimle ciddi bir tartışmamız oldu. Çok sinirliydim balkona çıktım ağlayıp rahatlamaya çalışıyorum, annesi aradı beni, ben de olayın sıcaklığıyla yaw böyle böyle oldu çok canım sıkkın diye anlattım, çok kötü durumda olduğumu anladı zaten. 10dk sonra oğlunu arayıp: aşkııııııııım yaşama sebebiiiiiiiiiiim bugün çok keyifliyim hadi sana dışarıda bir kahve ısmarlayayım ama yalnız gel o evdekini getirme başbaşa keyif yapalım, dedi.
anlatabildim mi?
Ama şöyle de bir gerçek var ki benim annemin belki de herşeyini paylaştığı tek dostu halamdır.
Rahmetli babaannem den, rahmetli amcamdan, babamdan çok çekmiş annem. Tek sırdaşı halam olmuş hep. Yeri gelir annemi savunur yeri gelir onunla ağlar yeri gelir nasihat eder yeri gelir annemin hatalarını örterdi. 40 yıldır bu böyle. Şimdi de benimle uğraşıyor canım halam. Allah yokluğuyla sınamasın.
bu işlerde tek doğru yok. Senin karakterin karşındakinin karakteri önemli.
Zamanla anlarsın kimin ne olduğunu. Ama temkinli yaklaş, mesela canıma tak etti boşayacam bu adamı gibi konuşma, yada salak salak konuşuyor yine abin deme, gibi gibi.....
anlatabildim mi?
Ama şöyle de bir gerçek var ki benim annemin belki de herşeyini paylaştığı tek dostu halamdır.
Rahmetli babaannem den, rahmetli amcamdan, babamdan çok çekmiş annem. Tek sırdaşı halam olmuş hep. Yeri gelir annemi savunur yeri gelir onunla ağlar yeri gelir nasihat eder yeri gelir annemin hatalarını örterdi. 40 yıldır bu böyle. Şimdi de benimle uğraşıyor canım halam. Allah yokluğuyla sınamasın.
bu işlerde tek doğru yok. Senin karakterin karşındakinin karakteri önemli.
Zamanla anlarsın kimin ne olduğunu. Ama temkinli yaklaş, mesela canıma tak etti boşayacam bu adamı gibi konuşma, yada salak salak konuşuyor yine abin deme, gibi gibi.....
Son düzenleme: