ben tam 0larak bu 0layin neresine yardim edicez anlamadim ama
hayatinizda herşey mükemmel gibi bunu görmezden gelin bari,zaten eşiniz sizi taniştirrken söylemiş s0runlu 0lduğunu
gidip gelmezsiniz ç0k fazla,eşinizde bu durumdan sizin kadar müzdaripse 0da gereken k0nuşmayi yapar ablasiyla.
gorumceniz tam bi ruh hastasi.
gorusmeyin bence.bu nedir ya?manyakmidir nedir.olabildigince az gorusun kaynananizlara gittiginizde o da geliyorsa gitmeyin cocuk birakmak isterse hayir deyin.
agirliginizi koyun :44:
Her sey yolunDa mi?ziyadesiyle....
Kadin hastaymis ilac kullaniyormus ve su an sana zarari yok sanirim.kardesler arasindaki iliskiye de karismayiver.
Görümcem 😡geldi aklıma. Yüz verme bence ben aynı ortamda bile konuşmam suratına bakmam yoksa kendi de yamanıyo oğlunu da yamıyo. Resmiyet en iyisi böyleleriyle yoksa yerlerini bilmiyorlar. Sen de tavrını koymalısın
fazlaca resmi ol.
arama sorma, aradıgında da mesafelı ol.
aynı ortamda bulundugunuzda selamını ver, nasılsın, ıyısın, Allah ıyılık versın... yeterli...
eşinde sana bısey soylerse güzelce o gunku olaydan dolayı cok kırıldıgını anlat, mesafeli olmanızın gorumce gelın ılışkısı acısından daha ıyı olacagını, yoksa işin cılkı cıkacagını anlatırsın.
Eşimi haddinden fazla sahipleniyo herşeye karışıyo iğneli lafları çevremdeki herkesin farkettiği tuhaf bakışları. O kadın yüzünden bana üzülenler bile var. çocuğu desen başımda gezer hamileyim şuan. geldi karnıma düştü bişey demez çocuğuna bi sürü şey işte joy23. Görmek adını duymak istemiyorum
bence konu sahibinin görümceden daha büyük sorunları var: dil sorunu:) o nasıl bir Türkçedir; o nasıl ek kullanmadır öyle:)))
bunun dışında konuyla ilgili yorum yapmak gerekirse, canım bence ailen,eşin herkes seni severken kadın da rahatsızmış demek ki, görmezden gelmeye bak, gül geç boşver:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?