Görümce ile sorunlar lütfen yardım edin

İste bence tek bahane yurutuyorlar hep kendileri enzor durumdalar ayyyyy nefret ediom !!!!

Turkce dil ana dil olmadi icin olabilir mi sizce ???

cevap vermeye gelince dilin tüm imkanlarını kullanabilmişsin ama bakıyorum:) şaka bir yana; inan sadece takılıyorum.. eğer anadilin türkçe değilse bırak kötü yazmayı; çok iyi yazdığın bile söylenebilir... kızdırdıysam özür dilerim

Gercekten ana dilim degil ve zorlaniyorum yok kizdirmadiniz sonucta ben burda kendime gore ciddi bir sorun yasiyorum ve bu sorunu sonucta bu sayifada paylasmak istedim

Gercekten ana dilim degil ve zorlaniyorum yok kizdirmadiniz sonucta ben burda kendime gore ciddi bir sorun yasiyorum ve bu sorunu sonucta bu sayifada paylasmak istedim

insan evlenince sadece eşiyle değil ailesiyle de evleniyor derler:) onu görümcen olarak değil de ablan olarak düşün... antidepresan kullanan,pek sağlıklı olmayan bir ablan olsaydı ve aynı hareketleri yapsaydı... napardın? mecbur sineye çekerdin... bunu da öyle düşün bence.. ve ne mutlu sana ki eşin senin destekçin. kayınvaliden kayınpederin de öyle.. o yüzden görümcen de mutlu evliliğinin nazar boncuğu osun,aldırma:)

Aynen oyle dusunuyorum sma ben e hasta degil doktora bile gorunmuyor hasta olan kisi doktora gorunmez mi ?

sizi mutlu gorup genel bir cekememezlik yasadigindandir o da onun patlamasi olmus bu arada egelisiniz sanirim

Son düzenleme:
Valla atsan atılmaz sarsan satılmaz eşini cok cok seviyosan idare etmen lazım
Tabi mesafeni koru .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…