• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce ile sorunlar lütfen yardım edin

Joy23

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
56
3
18
35
Antalya
Merhabalar arkadaşlar ...

ben 7 aylık evliyim ve çok çok severek evlendim ve kocamı çok çok seviyorum ... :-)
benim kayınvaldem ve kayınbederimde çok çok iyi insanlardır ve hiçte değiştirmek istemiyorum ....
beni arayıp sorurlar benimle muhabet ederler ve beni gercekten hiç üzmezler ve hiçte iş yaptırmazlar o konuda çok çok şanslı olduğumu farkındayım .
kendi ailemlede çok iyim eşimede severler ve çok birlikte oturup kalkarız . babam ve eşim birlikte yürüşe giderler eğlenirler acayıp mutluyum bu şekilde olduğunu .
ama tabiki her güzelinin bir kötü tarafı var ... benim eşimin bir ablası var .. bir ablası var aman allahım :-) okadar olay oldu ki anlatsam kitap yazabilirim .
ben eşimle ilk tanıştığım anda bana demişti benim ablam normal değil ve antidepresan ilacı kullanıyor bende onu kabul ettim benim için sorun değil ben senin için onunla anlaşırım ...
tanıştık etiket görüştük biraz fazla görüşmeye başladık açıkcası ve bunu farkına vardım . 3 tane oğlan çocuk var ve evli .... o severek evlenmedi için bizim ilişkimize çok çok kıskanmıştı ...

her neyse sürekli bana en küçük çocuk evlenmeden önce brakmaya başladı bende hiç sesime çıkartmadım onları baktım gezdirdim ( kendim çalışıyor o çalışmıyor ) ama bir yerden sonra banada fazla gelmeye başladı ve biraz uzaklaşmaya başladım her seferinde beni cağırdında koşmadım her seferinde istedimde gitmedim . onun tabiki işine gelmedi o istiyorki cevresinde bütün insanlar ona göre yaşayacak o yönlendirecek v.s

biz evlenmeden öncede ablası benim eşime çok arar . çok arar dedimde evlenmeden günde 10-15 kere (abartmıyom) arar . biz bir pazar bir yere gideriz kıskanır . yani beni açıkası hiç istemedi evlenmeden öncede ama tabiki kv ve kp ve eşim beni sevince ona sonucta laf düşmez .

cevremde bütün insanlar söylemişti bana dikkatlı ol çok tehlikeli bir insan .

evlendikten sonra bu kadın 100% değişti . kv hiç bana laf etmez beni çok sever hiç zorlamaz bir konuda beni .

bir hafta sonu kv misafir gelecekti kalabalık akrabalar .. bende sordum cumartesi izinliyim tek . ben yardıma geleyim mi oda yok hayır dedi sen akşama doğru gel yeter kadın tuttum zaten o herşeyi halleder bende tamam dedim saat 18.00 gibi geliriz .
biz eşimle birlikte saat 1730 gibi çıktık ablası standart gibi 40 5-6 defa falan aradı ve dedi hadi nerde kaldınız hadi gelin artık diye stres yapıo .

bizde tam kapının önüne geldiğimiz anda tekrardan aradı ve benim eşimin tepesi attı . kapı acıldı eşim bağırdı aaaa tamam abla geldik işte senin stresin kime bi sakin olsana falan filan işte bende yemin ediyorum hiç sesime çıkartmadım doğru odaya gittim çektime bıraktım kv yanına gittim .
şimdi komik olanı duyun ablası bana bağırmaya başlıyo sen nasıl bir gelinsin seni nerden bulduk öyle keşke karşımıza çıkmasayıdın falan filan bende şok oldum ağlamaya başladım ve eşim bana savundu ve ona bağırdı oda sustu kaldı tabiki

bir kaç hafta geçtikten sonra beni aradı ve benden özür diledi bende soğuk davrandım pek tepki vermedim .
şimdi benim sorunum ben aşırı derecede soğudum ve ne kadar az görüşebilirsem onuna görüşüyorum .... sizce bu soğluk nasıl yenebilirim ???

ayırıca eşime günde abartmıyom 15-20 kere araması normal mı ? herşeyi eşimi soruyor ... bunu alim mi bunu yapayım mı ? benim eşimde bulandı ama birşey söylemıyor .

lütfen yardım edin !!!!!!!!!!!!!!!!

ben tam 0larak bu 0layin neresine yardim edicez anlamadim ama :D

hayatinizda herşey mükemmel gibi bunu görmezden gelin bari,zaten eşiniz sizi taniştirrken söylemiş s0runlu 0lduğunu
gidip gelmezsiniz ç0k fazla,eşinizde bu durumdan sizin kadar müzdaripse 0da gereken k0nuşmayi yapar ablasiyla.

gorumceniz tam bi ruh hastasi.
gorusmeyin bence.bu nedir ya?manyakmidir nedir.olabildigince az gorusun kaynananizlara gittiginizde o da geliyorsa gitmeyin cocuk birakmak isterse hayir deyin.
agirliginizi koyun :44:

Her sey yolunDa mi?ziyadesiyle....
Kadin hastaymis ilac kullaniyormus ve su an sana zarari yok sanirim.kardesler arasindaki iliskiye de karismayiver.

Görümcem 😡geldi aklıma. Yüz verme bence ben aynı ortamda bile konuşmam suratına bakmam yoksa kendi de yamanıyo oğlunu da yamıyo. Resmiyet en iyisi böyleleriyle yoksa yerlerini bilmiyorlar. Sen de tavrını koymalısın

fazlaca resmi ol.
arama sorma, aradıgında da mesafelı ol.
aynı ortamda bulundugunuzda selamını ver, nasılsın, ıyısın, Allah ıyılık versın... yeterli...

eşinde sana bısey soylerse güzelce o gunku olaydan dolayı cok kırıldıgını anlat, mesafeli olmanızın gorumce gelın ılışkısı acısından daha ıyı olacagını, yoksa işin cılkı cıkacagını anlatırsın.

ben tam 0larak bu 0layin neresine yardim edicez anlamadim ama :D

hayatinizda herşey mükemmel gibi bunu görmezden gelin bari,zaten eşiniz sizi taniştirrken söylemiş s0runlu 0lduğunu
gidip gelmezsiniz ç0k fazla,eşinizde bu durumdan sizin kadar müzdaripse 0da gereken k0nuşmayi yapar ablasiyla.

Esim zaaten zamanla demisti ablasina ozur diliceksin diye..... Gormeslikten gelmek cok zor birsey cunku sonucta ablasi .... Ve hep goruscez ama ben gordugum anda icimde nefret buyor ve o yaptiklari aklima gelio ... Ben normal dogal davranmak istiom anlatabildim mi ?

gorumceniz tam bi ruh hastasi.
gorusmeyin bence.bu nedir ya?manyakmidir nedir.olabildigince az gorusun kaynananizlara gittiginizde o da geliyorsa gitmeyin cocuk birakmak isterse hayir deyin.
agirliginizi koyun :44:

Vallah sansima tripli bir insan oldugu icin kv biz varken gelmio benim en kizdi sey isi dustu anda bana kanka gibi davranio bana !!!! İki yuzlu insan tam !

Her sey yolunDa mi?ziyadesiyle....
Kadin hastaymis ilac kullaniyormus ve su an sana zarari yok sanirim.kardesler arasindaki iliskiye de karismayiver.

Siz galiba benim yazdimi tam anlamadiniz yada ben anlatamadim..... Benim esimde rahtsiz oluyo ve o aramayinca cok mutlu oluyo keyifi yerinde oluyo

fazlaca resmi ol.
arama sorma, aradıgında da mesafelı ol.
aynı ortamda bulundugunuzda selamını ver, nasılsın, ıyısın, Allah ıyılık versın... yeterli...

eşinde sana bısey soylerse güzelce o gunku olaydan dolayı cok kırıldıgını anlat, mesafeli olmanızın gorumce gelın ılışkısı acısından daha ıyı olacagını, yoksa işin cılkı cıkacagını anlatırsın.

Esim cok sukur huyumu bildigi icin hic ustume gelmio o konuda sansliyim :-))))

Eşimi haddinden fazla sahipleniyo herşeye karışıyo iğneli lafları çevremdeki herkesin farkettiği tuhaf bakışları. O kadın yüzünden bana üzülenler bile var. çocuğu desen başımda gezer hamileyim şuan. geldi karnıma düştü bişey demez çocuğuna bi sürü şey işte joy23. Görmek adını duymak istemiyorum

Eşimi haddinden fazla sahipleniyo herşeye karışıyo iğneli lafları çevremdeki herkesin farkettiği tuhaf bakışları. O kadın yüzünden bana üzülenler bile var. çocuğu desen başımda gezer hamileyim şuan. geldi karnıma düştü bişey demez çocuğuna bi sürü şey işte joy23. Görmek adını duymak istemiyorum

Benim cevremde herkes uzuluyo ve uyanik oldugunu diyorlarallah hebimize sabir versin

kaynana iyi,kayınpeder iyi,seni seviyorlar.eşinle ailenin arası da iyi.eşin hep senin arkanda ve bu güzel hayatın yanında hasta görümceyi görmeyeceksin,duymayacaksın idare edeceksin:34:

Vallahi buna pek bir çözüm yok,12 yılık evliyim mesafelide olsan,küssende barışsanda onlar yüzsüz olduktan sonra daha çok canını sıkacaktır tıpkı bu gece benim sinirlerimın zıpladıgı gibi

bence konu sahibinin görümceden daha büyük sorunları var: dil sorunu:) o nasıl bir Türkçedir; o nasıl ek kullanmadır öyle:)))

bunun dışında konuyla ilgili yorum yapmak gerekirse, canım bence ailen,eşin herkes seni severken kadın da rahatsızmış demek ki, görmezden gelmeye bak, gül geç boşver:)

Son düzenleme:
bendede var o ruh hastalarından biri görümcem biri kaynatam , aynı olaya benzer benim başımdan geçti iki gün önce bir mesele için annesini babasını eve getirdi konuşuyorlar, eşim onlara onların yapmadığı iyiliği yaptı ama çok yanlış şeyler konuştu eşime tabi bana bir şey demedi ama ucu bana dokunan laflarda söyledi alttan ,dünde aradı beni özür diliyor ben sinir hapı kullanıyorum o zaman kullanmamıştım kırdıysam kusura bakma akşama bizde yemektesiniz ,ben ki şimdiye kadar onlar yüzünden o kadar sıkıntı çektim tek kelime etmedim ama onların düşüncelerini de öğrenmiş oldum, tabi yemeğe falan gitmedim uzun sürede gitmeyi düşünmüyorum ,ben kimsenin gelgit aklını çekemem ,BUNLARDAKİ SİNİRDE BİZDEKİ NE YA İŞİN KOLAYINI BULMUŞLAR YAP YAP BENİM SİNİRLERİM BOZUK

Son düzenleme:
bence konu sahibinin görümceden daha büyük sorunları var: dil sorunu:) o nasıl bir Türkçedir; o nasıl ek kullanmadır öyle:)))

bunun dışında konuyla ilgili yorum yapmak gerekirse, canım bence ailen,eşin herkes seni severken kadın da rahatsızmış demek ki, görmezden gelmeye bak, gül geç boşver:)

Turkce dil ana dil olmadi icin olabilir mi sizce ???

Back
X