• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce ile sorunlar lütfen yardım edin

bendede var o ruh hastalarından biri görümcem biri kaynatam , aynı olaya benzer benim başımdan geçti iki gün önce bir mesele için annesini babasını eve getirdi konuşuyorlar, eşim onlara onların yapmadığı iyiliği yaptı ama çok yanlış şeyler konuştu eşime tabi bana bir şey demedi ama ucu bana dokunan laflarda söyledi alttan ,dünde aradı beni özür diliyor ben sinir hapı kullanıyorum o zaman kullanmamıştım kırdıysam kusura bakma akşama bizde yemektesiniz ,ben ki şimdiye kadar onlar yüzünden o kadar sıkıntı çektim tek kelime etmedim ama onların düşüncelerini de öğrenmiş oldum, tabi yemeğe falan gitmedim uzun sürede gitmeyi düşünmüyorum ,ben kimsenin gelgit aklını çekemem ,BUNLARDAKİ SİNİRDE BİZDEKİ NE YA İŞİN KOLAYINI BULMUŞLAR YAP YAP BENİM SİNİRLERİM BOZUK

İste bence tek bahane yurutuyorlar hep kendileri enzor durumdalar ayyyyy nefret ediom !!!!

Turkce dil ana dil olmadi icin olabilir mi sizce ???

cevap vermeye gelince dilin tüm imkanlarını kullanabilmişsin ama bakıyorum:) şaka bir yana; inan sadece takılıyorum.. eğer anadilin türkçe değilse bırak kötü yazmayı; çok iyi yazdığın bile söylenebilir... kızdırdıysam özür dilerim:(

cevap vermeye gelince dilin tüm imkanlarını kullanabilmişsin ama bakıyorum:) şaka bir yana; inan sadece takılıyorum.. eğer anadilin türkçe değilse bırak kötü yazmayı; çok iyi yazdığın bile söylenebilir... kızdırdıysam özür dilerim:(

Gercekten ana dilim degil ve zorlaniyorum yok kizdirmadiniz sonucta ben burda kendime gore ciddi bir sorun yasiyorum ve bu sorunu sonucta bu sayifada paylasmak istedim

Gercekten ana dilim degil ve zorlaniyorum yok kizdirmadiniz sonucta ben burda kendime gore ciddi bir sorun yasiyorum ve bu sorunu sonucta bu sayifada paylasmak istedim

insan evlenince sadece eşiyle değil ailesiyle de evleniyor derler:) onu görümcen olarak değil de ablan olarak düşün... antidepresan kullanan,pek sağlıklı olmayan bir ablan olsaydı ve aynı hareketleri yapsaydı... napardın? mecbur sineye çekerdin... bunu da öyle düşün bence.. ve ne mutlu sana ki eşin senin destekçin. kayınvaliden kayınpederin de öyle.. o yüzden görümcen de mutlu evliliğinin nazar boncuğu osun,aldırma:)

insan evlenince sadece eşiyle değil ailesiyle de evleniyor derler:) onu görümcen olarak değil de ablan olarak düşün... antidepresan kullanan,pek sağlıklı olmayan bir ablan olsaydı ve aynı hareketleri yapsaydı... napardın? mecbur sineye çekerdin... bunu da öyle düşün bence.. ve ne mutlu sana ki eşin senin destekçin. kayınvaliden kayınpederin de öyle.. o yüzden görümcen de mutlu evliliğinin nazar boncuğu osun,aldırma:)

Aynen oyle dusunuyorum sma ben e hasta degil doktora bile gorunmuyor hasta olan kisi doktora gorunmez mi ?

sizi mutlu gorup genel bir cekememezlik yasadigindandir o da onun patlamasi olmus bu arada egelisiniz sanirim

Son düzenleme:
Valla atsan atılmaz sarsan satılmaz eşini cok cok seviyosan idare etmen lazım
Tabi mesafeni koru .

Back
X