Görümce kaosu

Onfo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
179
-168
98
35
Merbaba hanımlar İzmir'den yazıyorum ben eşimle henüz nisanliyken görümcem ilk başlarda sürekli laf sokuyordu sonra şaka yaptım alınmadın dmi söylemlerde bulunuyordu.tabi ilk zamanlar ses etmiyordum ama içime atıyordm sonra bu böyle yapmaya devam ettikçe bende laf sokmaya başladım.en son dayanamayıp ben evliyken beni ilk baştan beri istemediğini itiraf etti bende dondum kaldım.o anda biseyler söylemek istedim ona ama eşimin onun yanına tek başına gidip eşimi doldurma ihtimalinden korktuğum için bişey demekte zorlandım.yani tamamen bende onu istemediğimi söylesem belki hiç konusmuyacktik ve eşim mecbur onun yanına gittiğinde tek gidecekti. O yüzden böyle davrandım siz olsanız naparsiniz nasıl bir yol izlemeli

Ben olsam bak tüm ülke nelerle uğraşıyor koskoca bir bölge beton altında kimse kimseyi kırmasın derdim … hatta yardım kuruluşlarına yanında yardım eder onu da teşvik ederdim .
valla sok oluyorum su acilan konulara. kac gundur yuzum gulmez oldu icimiz yaniyor. tek derdimiz gorumcenin davranisiydi

Senin istemen önemli değil ben abinle evlendim diyemediniz mi?

Yerinizde olsam bunu görümceden önce eşime anlatırım ve görümceyle de eşim yanımda olmadan asla görüşmem. Böylece arkandan söyleyecek şey bulamaz

Şuan gereksiz görümcenden daha önemli meseleler var. Hiç mi haber izlemiyorsun. Binlerce insan, bebek, çocuk, hayvan öldü yaa.Görümceyi mi takıyorsun onları takacağına? Kocan dolacak kadar safsa yapacak bişey yok. Bırak tek gönder. Bana şaf sokacak görümcenin ne yanına giderim ne kapısını açarım. Git haber izle az.

Onu ben değil eşim söyledi ailesi varken ben aileme cephe aldım senij için dedi . .eşimin yanında söyledi ztn istemediğini bende diyorum ki eşimi onun yanına tek gondermiyim ne olursa olsun isterse nefret etsin umursamayim sizce?

Gorumceniz niye "kardeşimi doldurur" diye korkmuyor da siz korkuyorsunuz acaba?
Onu bilmiyorum valla ..onun artısinbenden çok.annesiyle arası iyi eşimde annesine düşkün annesi üzerinden doldurasa getirme şansı var

Bu saatten sonra eşinizi doldurmasından neden korkuyorsunuz ayrıca neden 13 yaşında ergenler gibi laf dalaşına girip yüz göz oluyorsunuz anlamadım. İletişimi kesin

Yalnız gitmesine fırsat vermemek çok iyi olacaktır

Bu konularda suçlu görümce ya da kaynana olmuyor direkt eşiniz.
Eş dışında herkesi suçluyorsunuz ama eşiniz taviz verdiği için böyle davranabiliyorlar.
Yani konunun özü suçlu eşiniz. Eş’e ne yapacağınızı düşünün

Ama eşim ona karşida bir cok şey söyledi aramızı bozmaya calsiyor evliliği bitirmenin peşindeler diye

Merhada izmirden yazan kişi. Hoşunuza gitmeyen bir şey söylendiğinde ağzınız armut toplamasın, kendi kendinizi savunun cevabını verin bir şeyiniz kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…