valla sok oluyorum su acilan konulara. kac gundur yuzum gulmez oldu icimiz yaniyor. tek derdimiz gorumcenin davranisiydiBen olsam bak tüm ülke nelerle uğraşıyor koskoca bir bölge beton altında kimse kimseyi kırmasın derdim … hatta yardım kuruluşlarına yanında yardım eder onu da teşvik ederdim .
Bende şuan tam böyle düşünüyordum yazacaktım siz yazmışsınızvalla sok oluyorum su acilan konulara. kac gundur yuzum gulmez oldu icimiz yaniyor. tek derdimiz gorumcenin davranisiydi
Senin istemen önemli değil ben abinle evlendim diyemediniz mi?Merbaba hanımlar İzmir'den yazıyorum ben eşimle henüz nisanliyken görümcem ilk başlarda sürekli laf sokuyordu sonra şaka yaptım alınmadın dmi söylemlerde bulunuyordu.tabi ilk zamanlar ses etmiyordum ama içime atıyordm sonra bu böyle yapmaya devam ettikçe bende laf sokmaya başladım.en son dayanamayıp ben evliyken beni ilk baştan beri istemediğini itiraf etti bende dondum kaldım.o anda biseyler söylemek istedim ona ama eşimin onun yanına tek başına gidip eşimi doldurma ihtimalinden korktuğum için bişey demekte zorlandım.yani tamamen bende onu istemediğimi söylesem belki hiç konusmuyacktik ve eşim mecbur onun yanına gittiğinde tek gidecekti. O yüzden böyle davrandım siz olsanız naparsiniz nasıl bir yol izlemeli
Ne yapmam gerekiyorduYani yaptiginiz cok karaktersizce olmus hicbir durus sergileyememissiniz
Onu ben değil eşim söyledi ailesi varken ben aileme cephe aldım senij için dedi . .eşimin yanında söyledi ztn istemediğini bende diyorum ki eşimi onun yanına tek gondermiyim ne olursa olsun isterse nefret etsin umursamayim sizce?Senin istemen önemli değil ben abinle evlendim diyemediniz mi?
Yerinizde olsam bunu görümceden önce eşime anlatırım ve görümceyle de eşim yanımda olmadan asla görüşmem. Böylece arkandan söyleyecek şey bulamaz
Onu bilmiyorum valla ..onun artısinbenden çok.annesiyle arası iyi eşimde annesine düşkün annesi üzerinden doldurasa getirme şansı varGorumceniz niye "kardeşimi doldurur" diye korkmuyor da siz korkuyorsunuz acaba?
Yalnız gitmesine fırsat vermemek çok iyi olacaktırOnu ben değil eşim söyledi ailesi varken ben aileme cephe aldım senij için dedi . .eşimin yanında söyledi ztn istemediğini bende diyorum ki eşimi onun yanına tek gondermiyim ne olursa olsun isterse nefret etsin umursamayim sizce?
Ama şöyle bir durum var genelde ablasının evine gidiyorYalnız gitmesine fırsat vermemek çok iyi olacaktır
Ama eşim ona karşida bir cok şey söyledi aramızı bozmaya calsiyor evliliği bitirmenin peşindeler diyeBu konularda suçlu görümce ya da kaynana olmuyor direkt eşiniz.
Eş dışında herkesi suçluyorsunuz ama eşiniz taviz verdiği için böyle davranabiliyorlar.
Yani konunun özü suçlu eşiniz. Eş’e ne yapacağınızı düşünün
Ama eşim ona karşida bir cok şey söyledi aramızı bozmaya calsiyor evliliği bitirmenin peşindeler
Yine aynı sekil ailesi varken ben ailemi bu evliliğin gerisinde tutmaya çalıştım.senij için karşıma aldım onları dediAma eşim ona karşida bir cok şey söyledi aramızı bozmaya calsiyor evliliği bitirmenin peşindeler diye
Merhada izmirden yazan kişi. Hoşunuza gitmeyen bir şey söylendiğinde ağzınız armut toplamasın, kendi kendinizi savunun cevabını verin bir şeyiniz kalmazMerbaba hanımlar İzmir'den yazıyorum ben eşimle henüz nisanliyken görümcem ilk başlarda sürekli laf sokuyordu sonra şaka yaptım alınmadın dmi söylemlerde bulunuyordu.tabi ilk zamanlar ses etmiyordum ama içime atıyordm sonra bu böyle yapmaya devam ettikçe bende laf sokmaya başladım.en son dayanamayıp ben evliyken beni ilk baştan beri istemediğini itiraf etti bende dondum kaldım.o anda biseyler söylemek istedim ona ama eşimin onun yanına tek başına gidip eşimi doldurma ihtimalinden korktuğum için bişey demekte zorlandım.yani tamamen bende onu istemediğimi söylesem belki hiç konusmuyacktik ve eşim mecbur onun yanına gittiğinde tek gidecekti. O yüzden böyle davrandım siz olsanız naparsiniz nasıl bir yol izlemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?