- Konu Sahibi BenMutluKiz
-
Cümlelerinizi bitirdikten sonra nokta (.) koysaydınız daha anlaşılır olabilirdi.
Konuya gelince bence de torunlarını sevmek anneanne kadar babaannenin de hakkı.. Halası küçük galiba biraz kapris yapmış..
Madem sadece kayınvalidenizin keşkek vs. yedirmesinden rahatsızsınız ' bebeğinizin çantasına mamasını da ilave edin ve kayınvalidenize de maması çanta da deyin '..
Böylelikle sizin de içiniz rahat eder, onlar da torunlarını uzunca sevme fırsatı bulurlar.. Eşinizi de ( sizin tabirinizle ) doldurmazlar..
Öf hem insan olup çocuk bakmaktan anlmazlar hemde ota b.ka alınırlar. Benim kv dede veriyordu cocukların eline hemde daha 2 aylıkken cocuklarda almıs oturtmaya calısıyor. Bir patladımBir daha dedim 18 yas altı kimse bu cocuga elini sürmeyecek yoksa bozusuruz ben 8 yıl beklemisim sizin elinizde maymun ettirmem cocugumu dedim baka kaldılar simdi benim kucagımdayken severse seviyorlar asla kucaklarına vermiyorum
Öf hem insan olup çocuk bakmaktan anlmazlar hemde ota b.ka alınırlar. Benim kv dede veriyordu cocukların eline hemde daha 2 aylıkken cocuklarda almıs oturtmaya calısıyor. Bir patladımBir daha dedim 18 yas altı kimse bu cocuga elini sürmeyecek yoksa bozusuruz ben 8 yıl beklemisim sizin elinizde maymun ettirmem cocugumu dedim baka kaldılar simdi benim kucagımdayken severse seviyorlar asla kucaklarına vermiyorum
Vallahi takdir ettim bravo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?