Gorumce kaynana elti

Sosyal medyam yok sadece iş gereği mecburluktan WhatsApp kullaniyorum .arada bir durumlara bakarım laf sokan durumlar koyanlardan da nefret ediyorum.en iyisi bu tarz insanları yok saymak .sona alın ve sakin bakmayın durumlarına bu onları dahada cildirtacaktir .siz kendi hayatınıza evinize huzurunuza bakın zaten onlarda birbirlerine düşerler en kısa zamanda
Bende sosyal medya kullanmıyorum sadece watsap ve burası var inanin gerçekten umrumda değiller sizinde dediğiniz gibi kendi hayatıma bakiyorum🥰

İncir çekirdeğini doldursun doldurmasın, size sorsalar bile kesinlikle cevap vermeyin. Ben karışamam herkesin aklı fikri var deyin. Belki size küçük görünür ama o kişinin karakteri kaldırmaz. Evlilik bu şakası yok, sonra ya başını yaktı olursunuz ya da söyledikleriniz kullanılır.

Bir arkadaşım vardı, devamlı komşunun gelinine akıl veriyordu. Gelin kayınvalidesini şikayet ediyordu boşanıcam bıktım diyordu. Bu saf da devamlı yorum yapıyor, kendince yardım ettiğini sanıyordu. Aile meselelerine girme karışma, onlar aile olmuş aynı soyadını taşıyor, birşey olur senden bilirler dediğimde beni dinlemezdi. Yazık kıza eziyet ediyorlar gelip anlatıyor nasıl karışmayayım, beni yakın görüyor dertleşiyor bla bla bla...
Kayınvalideyle beraber yaşıyorlardı ev meselesini çözdüler, kız ayağını kesti bundan. Kayınvalideyle araları düzelmiş benim arkadaşımı da dolduruşa getiren fitneci ilan ettiler. Hayatının dersini aldı ben de oh olsun sana dedim.
Evet haklısınız sonuna kadar tabiki ama karşı taraf beni arayıp napayim yüzüğü aticam gibisinden konuşunca ve kavga nedenlerini anlatınca sadece bi kaç kelime söylerdim bu sebeplerden dolayı nisan atılmaz die yani şunu demek istiyorum düğünden sıra araları iyi olunca beni nisanimi attırmaya çalıştı die arkamdan suçlamış yapsam amenna ama yapmadığım demediğim bir şeyi nasıl vicdanına sığdırıp dedi demiş ona yanıyorum sadece inanin bu saatten sora koş ölüyorum deseler ona bile inanıp koşmam yani o derecede tehlikeli insanlar benim korkum sadece huzurumu bozmalari eşimle aramin kötü olması gibi tereddütlerim var.

Benimde eltim wp sadece beni seçmiş sanırım sürekli paylaşım yapıyor eşimde gözükmüyor bende gözüküyor, özellikle bizim çocuğumuz olmuyor sürekli çocuklarını komşusunun çocuklarını evine gelen çocukları filan paylaşıyor bu duruma eşim çok üzülüyor

Benimde eltim wp sadece beni seçmiş sanırım sürekli paylaşım yapıyor eşimde gözükmüyor bende gözüküyor, özellikle bizim çocuğumuz olmuyor sürekli çocuklarını komşusunun çocuklarını evine gelen çocukları filan paylaşıyor bu duruma eşim çok üzülüyor
Güzelim bence hiç takma Allah yukarıda görüyor eltin anne olmuş ama insan olamamış sadece.
Allah büyük inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda sahada nasip eyler🙏

Gorumce,kaynana,elti = Athos,Portos,Aramis

Nedense bu geldi aklima konu basligini gorunce :)

Merhaba arkadaslar.
6 senelik evliyim ve iki çocuğum var esimin ailesiyle baştan sıkıntılarımız oldu yabancıyım DİE istemediler ilk sora eşimle vazgeçemediğimiz için evlendik şuan çok mutlu huzurlu bi yuvamız var çok şükür.

Bundan 3 sene once kaynim kaynanamin akrabasıyla sözlendi bu arada görücü usulü oldu ve 5 ay nişanlı kaldılar o süreçte kavga çok ettiler kaynanam gorucem kıza havada uçuşan küfürler iftiralar attılar o süreçte eltim sadece benimle ve nişanlısıyla muhatap oldu düğüne yakın baristilar hersey yolunda giderken eltim birden kendini onlara yönlendirdi ve arasına benimle mesafe koydu ki nisanlisiyla her kavga ettiğinde Nişan aticam demesine rağmen o kararından vazgecirmisimdir.
Neyse düğün oldu aradan aylar geçti bu konular gene açılmaya başlandığında gorumcem ve kaynanam sen hata ettin ona güvenmekle sürekli nisanimi attırmaya çalışıyor aklıma giriyor demiş yani ben diormusum yani ve daha neler neler.

Kaynanam gorumcem eltim şuan araları çok iyi sürekli hediyelesiyolar saçma sapan watsap durumlar atıp laf sokmaya çalışıyorlar bunu nerden anlıyorum ben duruma bakar bakmaz hemen kaldırıyorlar ama ben sadece iyi vaya kötü bisi olursa arayıp sorarım onun haricinde muhatap olmuyorum fazla açıkçası bunları yapmaları benim zoruma normal durumda gitmez ama o kadar birbirlerine dedikleri küfürler iftiralar kavgalar olmasına rağmen nasıl bu kadar iyi ve iki yüzlü olabiliyorlar aklım almıyor ve zoruma gidiyor bu durumda sizce napmaliyim sizce yada siz olsanız napardiniz...
Uzak dur ben oyle yapiyorum hepsinden uzak duruyorum onlarin sahte yapmacik haraketlerinide gormeye tahammul edemiyorum zaten. Harika boyle kendi hayatimda yasiyorum sende oyle ol gorme duyma konusma.

tam bir bermuda şeytan üçgeni :). yapacağınız en güzel şeylerden biri whatsapp durumlarını sona alın ayarlardan görmezsiniz. mesafeyi de korumuşsunuz hiç yakınlaşmaya gerek yok. bir genelde böylesi tipler birbirlerinin yanındayken canım cicimlidirler. uygun zamanı gördükleri an birbirlerinin arkasından basarlar dedikoduyu affetmezler hiç. iki gün sonra sana da yakınlaşabilirler, sana da aynısını yaparlar..

Merhaba arkadaslar.
6 senelik evliyim ve iki çocuğum var esimin ailesiyle baştan sıkıntılarımız oldu yabancıyım DİE istemediler ilk sora eşimle vazgeçemediğimiz için evlendik şuan çok mutlu huzurlu bi yuvamız var çok şükür.

Bundan 3 sene once kaynim kaynanamin akrabasıyla sözlendi bu arada görücü usulü oldu ve 5 ay nişanlı kaldılar o süreçte kavga çok ettiler kaynanam gorucem kıza havada uçuşan küfürler iftiralar attılar o süreçte eltim sadece benimle ve nişanlısıyla muhatap oldu düğüne yakın baristilar hersey yolunda giderken eltim birden kendini onlara yönlendirdi ve arasına benimle mesafe koydu ki nisanlisiyla her kavga ettiğinde Nişan aticam demesine rağmen o kararından vazgecirmisimdir.
Neyse düğün oldu aradan aylar geçti bu konular gene açılmaya başlandığında gorumcem ve kaynanam sen hata ettin ona güvenmekle sürekli nisanimi attırmaya çalışıyor aklıma giriyor demiş yani ben diormusum yani ve daha neler neler.

Kaynanam gorumcem eltim şuan araları çok iyi sürekli hediyelesiyolar saçma sapan watsap durumlar atıp laf sokmaya çalışıyorlar bunu nerden anlıyorum ben duruma bakar bakmaz hemen kaldırıyorlar ama ben sadece iyi vaya kötü bisi olursa arayıp sorarım onun haricinde muhatap olmuyorum fazla açıkçası bunları yapmaları benim zoruma normal durumda gitmez ama o kadar birbirlerine dedikleri küfürler iftiralar kavgalar olmasına rağmen nasıl bu kadar iyi ve iki yüzlü olabiliyorlar aklım almıyor ve zoruma gidiyor bu durumda sizce napmaliyim sizce yada siz olsanız napardiniz...
Benim arkadaşımda kardeşiyle eşimin arkadaşının arasını yaptık ara bozan biz olduk ne iftiralar iftiralar Allah boylelerin şerrinden korusun uzak dur canim

Back
X