- Konu Sahibi Perfect0123
Benimde kp ameliyat oldu esim hergun disaridan yemek goturdu.ben olsam asla gitmem.benim zor zamanimda yanimda olmyanin bende yaninda olmam.gorumcen cok merakliysa gitsin kendi kalsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Madem senden habersiz eşin tamam demiş tüm yemekleri temizliği eşin yapsın. Ayrıca kaynananın iki gözüde mi kapalı yemek yapabilir yaniArkadaşlar 8 gün once kaynana göz ameliyatı oldu diye yemek yapamıyor Muş. Benim de cok küçük bebeğim var . Sezeeyanliyim. Emziriyorum.Dikislerimde arada sizliyor.Ben ameliyat olunca kaynana birgece geldi. Annemin yaptığı yemekten yedi doğumum olduğu ertesi gün. Zaten çok ağrı aci çektim dik yuruyememistim normalde acıya dayanıklı yım. O ayri. Hep annem kosturdu herseye. Demedi ki perfect123 un annesi dinlensin biz gidelim yemek yapalim iki gece vs. Ben kv ameliyat olunca yemek yapip götürdüm zaten bebeğim ve eşimle birlikte. Ama kv ameliyat olunca benden is bekliyorlar bebekli emzikli oldugum halde.Görümce her zaman olduğu gibi esime mesaj atmış bu akşam perfect123 ile gidin iki gece kalın annem yemek yapamıyor diye. Eşim de bana sormadan tamam gideriz demis. Şimdi eşime diyorum neden bana sormadan tamam dedin diye ama şöyle birşey var ben zaten merhametsiz değilim gidecektim kv ye müsait oldugumda gidecektim kesinlikle. Asıl sorun gorumcenin bize uzaktan kumandalik yapmasi. "Gidin iki gece kalın perfect123 yemek yapar. Diğer günler ben giderim. ' Ne demek ya orada. Hiç sevmem emrivakiyi. Eltim kaynim zaten gorusmuyor onlarla. Bu eşime mesaj atan gorumcemi de severim aramız muhabbetimiz iyidir. Bende gorumceme "abla eşim bana sormadan tamam demiş ama gidemeyiz " diyemem ki herkese yayılır beni kötü bilirler cunku eşim tamam demiş artık. Bu görümcemin eşime mesaj atıp gidin orda kalın ben de sizden sonra giderim demesi doğru mu?
Siz olsanız ne yapardınız.
Ne kadar oldu Doğum yapalı?
Kalmaya gitmezdim ama yemek yapar götürürdüm. Yada oraya gider çocuğu onlara verir onlar bakarken orada yemek yapardım.
Görümceniz size her şeyi yıkmamış, kendince iş bölümü yapmış. Belki de samimiyetinize güvenmiştir.
Sizi arasa daha şık olurmuş..
Siz ne zaman doğum yaptınız ?
sorularım var..
kayınvalide yalnız mı?
siz ne zaman doğum yaptınız?
normal zamanda da yaşlı hasta bir kadın mı?
göz ameliyatında yemek buharına dikkat etmesi gerekiyor evet ama, gözlük takıp bir yumurta kırabilir.
olayı büyütmenin anlamı yok.
Görümcemi arar kardeşin tamam demiş ama benim haberim yoktu ben daha kendi evimin işini gücünü yapamıyorum abla çok ağrım oluyor gidemem derdim istedikleri kadar yaysınlar kötü gelin olayım çokta umurumda olmazdı açıkçası
Millete yaranmak için kendimden taviz veremem
Valla eşim bana danışmadan genelde evet demez oldu evet deri diyelim bana uymuyorsa ben arayıp söylüyorum kimse kusura bakmasınAynen bencede. Asıl konuşmayınca daha çok üste çıkıyorlar.çok açık net ogrendgm bişey varki oda şu eşinize net olmalısınız.Öbür türlü erkek diyoki zaten eşim bişey demez sessiz he der. Deyip herseyide yaparlar.malesef böyle hayat. Ben bunu ilk evlendgm yıl anladım.
Valla eşim bana danışmadan genelde evet demez oldu evet deri diyelim bana uymuyorsa ben arayıp söylüyorum kimse kusura bakmasın
Aynen eşler arasında açık konuşmak çok işe yarıyor