Görümce kaynana

Arkadaşlar 8 gün once kaynana göz ameliyatı oldu diye yemek yapamıyor Muş. Benim de cok küçük bebeğim var . Sezeeyanliyim. Emziriyorum.Dikislerimde arada sizliyor.Ben ameliyat olunca kaynana birgece geldi. Annemin yaptığı yemekten yedi doğumum olduğu ertesi gün. Zaten çok ağrı aci çektim dik yuruyememistim normalde acıya dayanıklı yım. O ayri. Hep annem kosturdu herseye. Demedi ki perfect123 un annesi dinlensin biz gidelim yemek yapalim iki gece vs. Ben kv ameliyat olunca yemek yapip götürdüm zaten bebeğim ve eşimle birlikte. Ama kv ameliyat olunca benden is bekliyorlar bebekli emzikli oldugum halde.Görümce her zaman olduğu gibi esime mesaj atmış bu akşam perfect123 ile gidin iki gece kalın annem yemek yapamıyor diye. Eşim de bana sormadan tamam gideriz demis. Şimdi eşime diyorum neden bana sormadan tamam dedin diye ama şöyle birşey var ben zaten merhametsiz değilim gidecektim kv ye müsait oldugumda gidecektim kesinlikle. Asıl sorun gorumcenin bize uzaktan kumandalik yapmasi. "Gidin iki gece kalın perfect123 yemek yapar. Diğer günler ben giderim. ' Ne demek ya orada. Hiç sevmem emrivakiyi. Eltim kaynim zaten gorusmuyor onlarla. Bu eşime mesaj atan gorumcemi de severim aramız muhabbetimiz iyidir. Bende gorumceme "abla eşim bana sormadan tamam demiş ama gidemeyiz " diyemem ki herkese yayılır beni kötü bilirler cunku eşim tamam demiş artık. Bu görümcemin eşime mesaj atıp gidin orda kalın ben de sizden sonra giderim demesi doğru mu?

Siz olsanız ne yapardınız.
Ne zaman sezeryan oldunuz?

morcivertkedi morcivertkedi ne demeliydim canım kaynanacigim mi? Burda herkes kaynanasına kv diyor sorun olmuyor ben kaynana.deyince mi.suc oluyor !!!!
sakin ya! üslup olarak hiç hoş durmuyor.
ben de kv yazarım ama bu kayınvalide demek değil kayınvalidem’in kısaltmasıdır. bizzat annem, abimin karısını aradığında ekranda ‘kaynana’ yazmasıyla bi itici geldi bana.

sakin ya! üslup olarak hiç hoş durmuyor.
ben de kv yazarım ama bu kayınvalide demek değil kayınvalidem’in kısaltmasıdır. bizzat annem, abimin karısını aradığında ekranda ‘kaynana’ yazmasıyla bi itici geldi bana.
Kv kkayinvalidem demek.degildir kayınvalide dir. Sadece "m" harfine bağlı kalmayın uslup yanlış da bile görümcemin üslubu çok çok yanlış morcivert

Gitme. Bir bahane uydur. Aniden hasta ol. Basın ağrısın falan. Ama gitme. Bunu vicdansizligimdan değil emrivakiyi sevmemeden söylüyorum. Eşin gitsin yapsın yemeğini. Onun evlatlık görevi. Ya da görümden gitsin ama sen gitme. Ve her emrivakide aynı yolu izle. Eninde sonunda anlarlar.
Bence anlamazlar yada işlerine gelmez :)

Görümce ile sandığınız kadar iyi değil bence aranız. Öyle olsaydı sizi arardı..
Eşiniz oğlu değil mi gitsin yapsın annesine yemek.
Yapamayacaksa neden tamam diyor. Ayıp yahu. Doğumu diş çektirmek sanıyor bu erkek milleti..

Benim annem ameliyat olsa ablam eşime der mi anneme yemek yapın diye. Söz konusu gelin olunca hizmet buyurmak normal dimi..
Evet demek ki beni takmiyorlar

Iyi gelin olunca madalyami takiyorlar sanki? Kendin gördün kendi dogumunda ne oldugunu.
Eger esin iyi bir evlat olmak istiyorsa bir zahmet kendisi yemek yapsin, kendisi annesinin pesine kossun.

Ne güzel vicdan, kendin hicbirsey yapma, yeni dogum etmis karin herseyi yapsin ondan sonra adin iyi evlat olsun. Ne ala memleket! Yok öyle dünya! Görümcene mesaj yolla, agrim sizim var ben gelemem de. Cok istiyorsaniz baci kardes kendiniz bakin annenize de.

Back
X