Görümce kişisi

Miray12_34

Bşlngç:70 _ gn:65,7 _ hedef:60
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
550
1.393
28
35
Adana
Kızlar dünden beri canım sıkkın, konuyu kısaca anlatıp yorumlarınızı almak istiyorum.
Dün öğleden sonra nişanlımla buluşacaktık, hazırlanırken nişanlım aradı biraz konuştuk annem senle konuşmak istiyor dedi kv'ye verdi telefonu, hal hatır ettikten sonra kv iftara davet etti beni nişanlımla beraber gelmemi söyledi. nişanlımın dayısı çocuklarından biri il dışında yeni evli sayılır bayram tatiline kadar burada olacaklarmış ve kv'de iftara davet etmiş onları ve benimle de tanıştırmak istemiş o yüzden beni de çağırmışlar)
Nişanlımla öğleden sonra buluştuk akşam üzeri de kv'lere geçtik. Eve daha yeni girmiştik ki bunlar(kv ve görümce) beni görünce bi suratları düştü görmeniz lazım. Anladım bişey olduğunu ama ne çözemiyorum iftar edildi sohbet ediliyor artık, görümcem de çay demliyor bir yandan tatlı falan hazırlıyor mutfakta bende kalktım gittim yanına yardım edeyim dedim, abla yardım edilecek bişey var mı dedim, yok canım dedi ama ben yanında durdum hemen içeriye gitti demesin diye. Görümcem "Miray sana bişey diycem, kusura bakma bu nasıl söylenir tam bilmiyorum ama. biraz kılık kıyafetine dikkat et'' dedi:KK57: noldu ki abla falan dedim.'' yani mesela bu üstündeki eskimiş bunu niye giydin bugün, annem sana akşam misafirimiz olacağını söylemedi mi, bunlar seni görmeye geldi niye biraz daha özenerek giyinip gelmedin "dedi hiçbişeye diyemedim dikkat ederim abla falan diyebildim ama o kadar moralim bozuldu ki anlatamam, ben bu görümceye ne diyeyim Allah aşkına aniden söyleyince bişey de diyemedim.
Bu arada üstümde, açık füme rengi kot pantolon, onun üstünde yine aynı renk tişört, ayağımda babet çorabı vardı. Bir de sütyen takmamıştım çünkü sütyen uzun süre takınca bende alerji yapıyor.

ya şimdi iki taraflı düşünmek lazım. bi yere davet edildisek özenerek giyinmek lazım. hani illa marka vs olmasına gerek yok ama özenl, temiz olmalı. üzerinizdeki gerçekten eski miydi? bir de sutyen giymeyince göğüsler belli olmuyor mu?
aynen bende onu merak ediyorum. Sutyen takmadığınız bariz ortadadır. Bu bence ayıp bir davranış.

Tam onlara ne diye celallenecektim ki kılık kıyafeti yazınca hak verdim
Benim de bir erkek arkadaşım vardi, birileriyle tanıştıracagimi bildiği halde evden ozensiz-annesinin hırkasını giyip çıkmıştı (5 dklik bir tanışma,buluşma degil) . Parfüm bile sıkmamiş, saç sakal zaten karışık..tinerci gibi gelmiş yanımıza. Sonrasinda ben de kavgasını etmiştim.
Kaldı ki geçen gün evden öylesine saçma sapan kıyafetlerle çıkmıştım, bir arkadaşım aradı iftar buluşmasına. Girdim kotondan yirmi liraya tsort aldım azıcık insana benzedim :)
O yüzden oyum gorumceden yana

Gorumcen hakli
28 yasindasin
Nisanlisin
Ilk defa tanisacagin insanlar var ortamda

Sutyensiz , gunluk bir tisort gunluk bir kot.
Bakkala mi gidiyorsun?

Biraz bakimli olun yahu?
Sutyensiz gezmek ne demek?
Sanki evde temizlik yapiyorsun!!

50 yasinda ne yapacaksin sen?
Gorumce hakli
Uygun bir dille de soylemis zaten

Sorması ayıp göğüsleriniz kaç beden? Ucu belli olmuyor mu?
Yani belki direk söylemesi ayıp olmuş ama sonuçta yeni tanışacağınız insanların olduğu ortama giriyorsanız kıyafetlerinizin yeni olmasa bile günlük hayatta sık kullanmadığınız temiz,ütülü kıyafetler olması gerekir. Görümcenizin "yeni kıyafet" anlayışının bu olduğunu düşünüyorum.

Ben görümceyi haklı buldum.

Kızlar dünden beri canım sıkkın, konuyu kısaca anlatıp yorumlarınızı almak istiyorum.
Dün öğleden sonra nişanlımla buluşacaktık, hazırlanırken nişanlım aradı biraz konuştuk annem senle konuşmak istiyor dedi kv'ye verdi telefonu, hal hatır ettikten sonra kv iftara davet etti beni nişanlımla beraber gelmemi söyledi. nişanlımın dayısı çocuklarından biri il dışında yeni evli sayılır bayram tatiline kadar burada olacaklarmış ve kv'de iftara davet etmiş onları ve benimle de tanıştırmak istemiş o yüzden beni de çağırmışlar)
Nişanlımla öğleden sonra buluştuk akşam üzeri de kv'lere geçtik. Eve daha yeni girmiştik ki bunlar(kv ve görümce) beni görünce bi suratları düştü görmeniz lazım. Anladım bişey olduğunu ama ne çözemiyorum iftar edildi sohbet ediliyor artık, görümcem de çay demliyor bir yandan tatlı falan hazırlıyor mutfakta bende kalktım gittim yanına yardım edeyim dedim, abla yardım edilecek bişey var mı dedim, yok canım dedi ama ben yanında durdum hemen içeriye gitti demesin diye. Görümcem "Miray sana bişey diycem, kusura bakma bu nasıl söylenir tam bilmiyorum ama. biraz kılık kıyafetine dikkat et'' dedi:KK57: noldu ki abla falan dedim.'' yani mesela bu üstündeki eskimiş bunu niye giydin bugün, annem sana akşam misafirimiz olacağını söylemedi mi, bunlar seni görmeye geldi niye biraz daha özenerek giyinip gelmedin "dedi hiçbişeye diyemedim dikkat ederim abla falan diyebildim ama o kadar moralim bozuldu ki anlatamam, ben bu görümceye ne diyeyim Allah aşkına aniden söyleyince bişey de diyemedim.
Bu arada üstümde, açık füme rengi kot pantolon, onun üstünde yine aynı renk tişört, ayağımda babet çorabı vardı. Bir de sütyen takmamıştım çünkü sütyen uzun süre takınca bende alerji yapıyor.

Ben olsam kızardım. Sizin abiniz nişanlınıza böyle söylese “biraz kılık kıyafetine dikkat et, yani mesela bu üstündeki eskimiş bunu niye giydin bugün, babam sana akşam misafirimiz olacağını söylemedi mi, bunlar seni görmeye geldi niye biraz daha özenerek giyinip gelmedin” dese ne olurdu? Nişanlınız muhtemelen “sen ne diyorsun?” diye tartışmaya girerdi veya en iyi ihtimalle “Ben böyleyim, saygı göstermeniz gerekiyor” derdi.

Yalnız iç çamaşırı giymemeniz hiç olmamış.

Görümceni haklı buldum.
Ben görümcenin yerinde olsam o göğüsler ortada ramazan birde üzerine hırka verirdim.
Özenerek gitmek gerekirdi.
Hani size abiye giyinin demiyorum ama fiziğinize uygun daha özenli bişeyler giyebilirdiniz.
Birde size kıyafet konusunda surat aşmamışlar bence, südyensiz olduğunuzu söylemeye utanıp üstü kapalı kıyafet demişler. Südyensiz olduğunuz icin yüzleri düşmüş.

Sütyen dışında yazdıklarınızın abartılacak bir olayı yok açıkçası.Eski falan bilemedim nasıl görülüyorlar ama.

Ha karşıdaki insana ''bizi utandırdın'' tarzında bir şey söylemek de ne kadar etik bilemedim.Ne giymişse giymiş,biri bana bunu söylese bir daha evine adımımı atmam.

Back
X