Görümce kişisi

Benim takıldığım asıl mesele şu; Konu sahibi 28 yaşında ve olgun bir kadın gibi davranıp nerede ne giyilir ne giyilmez bilmesi gerekir.. 18 yaşında pişmemiş, toy genç kız gibi davranması hiç hoş değil.Görümcen son derece haklı, üstelik seni kırar şekilde de konuşmamış. Sütyensiz nasıl gittin anlayamıyorum ben şok..

Ben evli halimle ve akraba yokken bile kvlere gittiğimizde en şık, kendime en yakıştırdığım kıyafetleri giyer giderim, ki buna +akraba eklenirse combo özeni gösteririm. Ben kendim en başta rahat edemem yani. Kaldı ki siz daha nişanlısınız ve akrabalarla ilk defa tanışıyorsunuz gereken özeni göstermeniz gerekirmiş. Sütyen olayına hiç girmiyorum bile yaptığınız doğru değil ben görümceyi haklı buldum.

Gelin gösterme telaşındalar onlar da ne yapsınlar. Beni de az gezdirmediler nişanlıyken düğünden düğüne. Ayranları yok içmeye ama her düğüne ayrı abiye, saç makyaj o biçim. Bense aynı elbiseyi giydim gittim hepsine, saçımı makyajımı da kendim yaptım. Ne yapayım düğün üstü masrafım çoktu, nişan elbisemi bile kendim almıştım, kuaför paramı bile kendim ödemiştim, bir şey deme cesaretini bulsalardı da bunları aynen söylerdim kendilerine :dondurma:

Konu çok keyifli tüm mesajları tek tek okudum :KK70:. Görümce haklı. Ki sorun kıyafetten çok gögüslerinizin dikkat cekmesi bence. Ki ramazanlık günde. Anneniz sizi uyardı farzedin o kadar takılmayın. Hatta bir özür dileseniz iyi olacak gibi. Emin olun kötülük olsun diye yapılan bir şey yok. Belki siz de kendinizi dışarıdan görseniz bu halde gelinir mi derdiniz?

Fiyasko bence hele de sutyen kısmı. Hadi kot pantolon giymişsiniz, üzerine beyaz bir gömlek çekseydiniz bari. Tül-ten çorap 1 TL ben her gün okula giderken bile yenisini ayağıma geçiriyorum her yerde satılıyor.
Akraba ortamında nasıl sutyensiz durdunuz, memişler, ucu meydandadır.
Başkasının yerine utanmak dedikleri bu olsa gerek

Son düzenleme:
Anlatmaya gerek yok ....görüyorsunuz...abi bile takmis:KK45:

Eklentiler

• atlet-giymeyen-insan_462953_m.webp
    atlet-giymeyen-insan_462953_m.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 241
Yobaz falan değilim istediğin gibi giyin günlük hayatta ama nişanlının ailesine yemeğe özellikle bide akrabalarıyla tanışmaya giderken sütyensiz tişört giymek nedir ya ben görümceni haklı buldum bir yere giderken özenmelisiniz

27 yıllık alerjiğim, böyle bir alerjiye şahit olmadım. “Sütyen alerjisi” ne yav

Ben hak verdim görümcenize ve kv ye. İnsan nerede, ne giyineceğini bilmeli.

Son düzenleme:
Kızlar sadece çıtçıtlı atlet giyiyorum ben zaten göğüslerim küçük uçları belli olmayacak kadar küçük o yüzden de takmadım. Nişanlım seni eve götüreyim üstünü değiş dedi ama evimiz uzak olduğu için ben gitmedim hata ettim galiba
Iyi de ne kadar küçük olursa olsun belli olur çok bol giymediğiniz sürece.
Çok zayıf olduğum bi dönemde benimkilerde çok küçüktü illaki belli oluyordu yani.
Ayrıca çocuk gibi duruyordum ben takmayinca bence sizde de öyle durmustur.

K
Demi destekliyorsunuz. 2 arkadaş bana kızmış :cry:
18 yaşında olsa düşünememiştir diye bişey demem 28 yaşında.
Bide memeleri kendimden biliyorum kendileri yok uçları var :KK53:
Hiç hoş Bi görüntü değil
kızsınlar sütyensiz girilen ortam ne kadar doğru hayret bisi yani

Kızlar sadece çıtçıtlı atlet giyiyorum ben zaten göğüslerim küçük uçları belli olmayacak kadar küçük o yüzden de takmadım. Nişanlım seni eve götüreyim üstünü değiş dedi ama evimiz uzak olduğu için ben gitmedim hata ettim galiba

sütyenden çok rahatsız oluyorsanız kuplu atlet deneyebilirsiniz,sizin giydiğiniz tarzda çıtçıtlı olanları da var. en azından biraz toparlar.

Görümcenizin uyarması hoş değil, ama sizin yaptığınız da ona hoş gelmemiş. Önemsenmediklerini düşünmüşlerdir.
"Kıyafetinizle karşılanır, konuşmanız ve bilginizle uğurlanırsınız." diye bir söz vardır.
Boş konuşan biri istediği kadar şık ve kaliteli giyinmiş olsun giyiminin bir önemi kalmaz. Ama ilk izlenim her zaman giydiklerimizle oluşuyor, yapacak bir şey yok.
Davet eden kim olursa olsun bir akşam yemeği kot tişört kaldırmaz bence.
Şık bir gömlek giyseniz kotunuz da babetiniz de kimsenin gözüne gelmezdi.
Füme renk de rengi atmış siyah gibi duruyor çoğu zaman. O yüzden eski olduğunu düşünmüş olabilir. Sütyen olmadığını da farketmeleri tuz biber olmuştur. Yine de olabildiğince kibar uyarmış bence.

Back
X