Görümce kişisi

Vışş nasıl ofis ki o kuş uçmaz kervan geçmez..
Kimse girmiyor mu odaya langırt diye? İyiymiş valla..
Ben ortalık yerdeyim tepemde de kamera

Evet ya ben hep onlardan aliyorum su 30 tl lik lerden bide dar bluzlar alıyorum
Ben en son bi set aldim kirmizi string push up sutyen entel dantel.. giyip aynaya bakinca kendimi taciz edesim geliyo valla:)) cok seviyorum ic camasirlari... renk renk desen desen.. biri yazmis.. kadin oldugum icin bu yuzden mutluyum diye:))

Birde kimisi ozel geceyi bekler guzel ic camasiri icin.. bu isin manyagi olan kadinlar var. O kadar degilim

ahahahhahahahaha aslinda bende cok merakliyim ucuz ve cok aliyorum bazilarinin dikisleri yirtilio kilotlarin makinada atiyorum çöpe bekarken daha merakliydim aslinda annem cok kizardi camasirlari yikarken kilotlarima jsjdkdkdldkd bende sizin gibiyim sanirimm ya cok seviyorum ic.camasiri gecelik falan

Tabiki görümcen haklı. İleride iyi ki beni uyarmış diyeceksin, anlayacaksın şu an kızgınlık yaşasan da..
Ben 2 yıldır evliyim. Kayınvalidemin-kayınpederimin çok geniş sosyal çevreleri var. Haftada 3-4 yere iftara çağırılırız hepberaber. Her seferinde tertemiz, ütülü, usturuplu giyinirim ve mutlaka kuaförde saçlarıma bi fön çektirir giderim. Aksi takdirde onları temsil ediyorum, onları zor duruma düşürmüş olurum ama hepsinden önce kendime saygım vardır; temiz tertipli görünüme çok önem veririm. Ev içine davetliysem ev içi babet veya topuklu ayakkabımı yanıma alırım.

Hadi üstüne öyle geçiştirmelik giydin umursamadın diyelim de, sutyensiz gitmek nedir yahu? Öyle nasıl gezdin dışarılarda? Kayınvalidenin, onun kardeşinin karşısında nasıl oturdun? Görümcen çok kibar bile yaklaşmış sana. Ben olsam daha ağır konuşabilirdim

Bi arkadaş üstlerde yazmış sen şimdiden böyleysen 50inde ne olacaksın acaba diye, Vallahi noktasına kadar hak verdim. Bi kot bi t-shirt gidilmez insanların yanına. Sana ufak tüyolar vereyim kayınvalidenlere giderken giymen için; pilili etekler alabilirsin (çok kısa olmasın ama diz altı olabilir), üstlerine güzel bluzlar mesela, bi de tatlı renkli küpeler takarsın, al sana tertemiz bi görünüm.. Tabi maddi imkanını bilmiyorum ama bunların uygun fiyata satıldığı butikler var oralara bakabilirsin.

Bu kadar insan sana bunu diyorsa bi yanlışlık vardır ortada di mi? Umarım değişirsin.

Arkadaslar guzel, ozenli giyinmek bi tercih deil mi, ne zamandir saygiyla iliskilendirilen bisey oldu anlamadim. Sahsen birinin ne giydigine deil agzindan ne ciktigina bakarim. Esofmanla karsiladi die iliskisini kesenler fln..Bide cok iyi yapiomus gibi evde bile taktigiyla ovunenler var, gogus kanseri onlemi icin en azindan evde cikarin die bas bas bagiriolar. Bu tarz konular kendini ovmeyi seven kadin turnusolu gibi. Ben evde bile soyleyim, misafirlige fonsuz gitmem, bakkala bile soyle giderim.

Ya orasi oyle bir tercih meselesi zaten ben zaten gicik.oldum bir asagilama var.ortada ve gelen misafire hava atma cabasi var. Ben boyle insanlardan nefret ediyorum sahsen
Bak gelinime bak ne guzel ne gosterisli. Hayir marifet.mi bence sinir bozucu ya

Gorumce ve digerleri bence sutyen olayina bozuldular kim olsa bozulur hic yakisik almaz. Yeni gelin geldi millet yuzune bakip hosgeldin diye tanisamadan bıngıldayan memelerle tanismis. Ne kadar kucuk olursa olsun fark edilir.

Tüm yorumları okumadım konunun gidişatından bihaberim fakat naçizane size katılmadığımı belirtmek istedim, iftara dress code yapılsın ona uyulsun demiyorum elbette fakat özenli bir giyim insanın hem kendine hem de karşısındakine saygısının belirtisidir. Ağızdan çıkan sözler kişinin karakteri evet çok önemlidir ama herşey değildir görünüm de en az onun kadar önemli

Gogus kucukse ucuz oluyoda..kucuk degilse olmuyo:)

Valla miii benim boyum 167 biraz uzun galiba eskiden icine çorap tıkardım buyuk gozuksun diye aslinda haklisiniz ha herseyin küçüğü makbul galiba

1.73 boyundayım ölçülerimiz aynı. Çareyi super push up sütyende buldum, silikon yaptırmayı da düşünüyordum ama vazgeçtim sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…