Görümce kişisi

Tamam başlarda haklısınız da babet çorapla bakkala gitmem ne ya bakkala stiletto ile mi gidersiniz? Bakkala terlikle bile gidilir.

Sütyen takmamış sütyen daha ne olsun

Aslinda basindan beri benim olayim kiyafet saygi iliskisi. Kimine az gelen kimine fazla gelir, kimine acik gelen kimine kapali gelir. Bu konularda iddianin aksine uzlasilmis bi nokta oldugunu dusunmuorum. Babet corabi komiktir die bi kural var da ben mi kacirdim mesela. Genellikle de kimse kimseyi begenmez benim gordugum. O yuzden sahsen kriter yapmam, tabiki yapana saygim var.

Okurken okurken "ne biçim insanlar" dedim durdum ama giyiminizi tarif edince görümceye hak verdim.

Sütyensiz tişörtü gözümde canlandırdım da... Olabilecek en nazik ve yapıcı şekilde konuşmuş.

İşte ayrıntılar bu yüzden önemli, bu ayrıntıyı vermeseniz gözümüzde kaba, kırıcı ve görgüsüz insanlar olacaklardı halbuki alakası yok.

Açıkçası görumceniz çok haklı.Ortama biraz özenerek gidebilirdiniz .Bu hem kendinize hem girdiğiniz ortamdaki insanlara olan saygınızı gösterir.

Sütyenle o kadar bütünleşmişim ki banyodan banyoya çıkarıyorum bi kaç kez yatarken çıkarmak istedim sağa dön sola dön Yok anacım uyuyamadım kalkıp geri taktım

Sütyensiz misafir karşısına mı çıktınız
Kapı çalsa üstümüzü düzeltir öyle açarız siz basbayağı özensizliği geçtim sütyensiz çıkmışsınız karşı tarafa
Haklı yön göremedim sizde

Konu sahibi girmis geri çıkmış
Ayıp ama burda sana davette gösterilmeyen ilgi var sütyen takmasanda boğucu fümeler olsa da bi ton mesaj yazıldı insan nezaketen bi tşk eder bi dikkate alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…