- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
- Konu Sahibi Miray12_34
-
Tamam başlarda haklısınız da babet çorapla bakkala gitmem ne yaKıyafetler fiyasko özensiz giyinilmiş alelade bir şey gibi değersiz insanlar gibi bir daha sizi ağırlamayı düşünmezdim haklılar ve meme ucunuz görünüyodur ben bakkala bile babet çorap eskimiş pantolon tişörtle gitmem. Sütyen alerjisi diye bir şey de yok uygun sütyeni takmazsanız tabi kızarır kaşınır. Fiyasko skandal daha fazla okuyamayacağım başkasının yerine utandım
Sütyen takmamış sütyen daha ne olsunYa yanlış anlamayın da bence abartıyorsunuz.
Yazdığı durum hiç de öyle aşırı önemli bir durum değil.Dıdısının dıdısı gelmiş neden kot pantolon giymiş bla bla.Bu mu yani bikini mayo karşılaştırmanız ?
Karşıdaki temiz mi ? Kötü mü kokuyor ? Ben buna bakarım.İsterse harika giyinsin,çok şık görünsün yanımda kokuyorsa ne anlamı var.Ha işte o zaman görümceye hak verebilirdim,çünkü temizlik giyimden farklı bir durum.Giydiği şeyin görümceye hoş gelmemesi onu yanlış yapmıyor ki.Üstelik evine misafir gitmiş,belki iyi düşünmüş de söylemiş ama biri yüzüme böyle bir şey söylese o eve bir daha adımımı atar mıyım bilmiyorum.
Sutyen konusunda konu sahibinin bahane ettiğini düşünüyorum ama.
Aslinda basindan beri benim olayim kiyafet saygi iliskisi. Kimine az gelen kimine fazla gelir, kimine acik gelen kimine kapali gelir. Bu konularda iddianin aksine uzlasilmis bi nokta oldugunu dusunmuorum. Babet corabi komiktir die bi kural var da ben mi kacirdim mesela. Genellikle de kimse kimseyi begenmez benim gordugum. O yuzden sahsen kriter yapmam, tabiki yapana saygim var.Esasında ikisi arasında ince bir fark var. Misal ben sadeliği seven bir insanım, görümcem gelip sana aldığımız takıları şıkır şıkır tak namımız yürüsün dese sadelik tercihimi değiştirip gösteriş yapmak önemliymiş gibi davranmazdım. Ama bir topluluğa paspal gidilmez benimsenen tarz ne olursa olsun özenli gidilir saygı budur.
Açıkçası görumceniz çok haklı.Ortama biraz özenerek gidebilirdiniz .Bu hem kendinize hem girdiğiniz ortamdaki insanlara olan saygınızı gösterir.Kızlar dünden beri canım sıkkın, konuyu kısaca anlatıp yorumlarınızı almak istiyorum.
Dün öğleden sonra nişanlımla buluşacaktık, hazırlanırken nişanlım aradı biraz konuştuk annem senle konuşmak istiyor dedi kv'ye verdi telefonu, hal hatır ettikten sonra kv iftara davet etti beni nişanlımla beraber gelmemi söyledi. nişanlımın dayısı çocuklarından biri il dışında yeni evli sayılır bayram tatiline kadar burada olacaklarmış ve kv'de iftara davet etmiş onları ve benimle de tanıştırmak istemiş o yüzden beni de çağırmışlar)
Nişanlımla öğleden sonra buluştuk akşam üzeri de kv'lere geçtik. Eve daha yeni girmiştik ki bunlar(kv ve görümce) beni görünce bi suratları düştü görmeniz lazım. Anladım bişey olduğunu ama ne çözemiyorum iftar edildi sohbet ediliyor artık, görümcem de çay demliyor bir yandan tatlı falan hazırlıyor mutfakta bende kalktım gittim yanına yardım edeyim dedim, abla yardım edilecek bişey var mı dedim, yok canım dedi ama ben yanında durdum hemen içeriye gitti demesin diye. Görümcem "Miray sana bişey diycem, kusura bakma bu nasıl söylenir tam bilmiyorum ama. biraz kılık kıyafetine dikkat et'' dedinoldu ki abla falan dedim.'' yani mesela bu üstündeki eskimiş bunu niye giydin bugün, annem sana akşam misafirimiz olacağını söylemedi mi, bunlar seni görmeye geldi niye biraz daha özenerek giyinip gelmedin "dedi hiçbişeye diyemedim dikkat ederim abla falan diyebildim ama o kadar moralim bozuldu ki anlatamam, ben bu görümceye ne diyeyim Allah aşkına aniden söyleyince bişey de diyemedim.
Bu arada üstümde, açık füme rengi kot pantolon, onun üstünde yine aynı renk tişört, ayağımda babet çorabı vardı. Bir de sütyen takmamıştım çünkü sütyen uzun süre takınca bende alerji yapıyor.
YaaaaKonu sahibinin görümcesi bunu beğendi
O da saglikli degil aslindaSütyenle o kadar bütünleşmişim ki banyodan banyoya çıkarıyorumbi kaç kez yatarken çıkarmak istedim sağa dön sola dön Yok anacım uyuyamadım kalkıp geri taktım
Bende biliyorum ama napım onsuz hep bi eksiklik. Hissediyorum alışkanlık olmuşO da saglikli degil aslinda
Ole ben yatarken bazen cikariyorum bazen cikarmiyorum.. bugun cikarim aklima getrdin iyi ettin:)Bende biliyorum ama napım onsuz hep bi eksiklik. Hissediyorum alışkanlık olmuş
Soruyozda cevap vermiyo konu sahibi sag olsunBinlerce yürek tek bir soru:
Sütyensiz davete gitmek nedir ?
Bence daha kötü bi muamele de yapılabilirdi
Görümceside olmalıydı burda
Soruyozda cevap vermiyo konu sahibi sag olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?