Görümce kişisi

Bu arada üstümde, açık füme rengi kot pantolon, onun üstünde yine aynı renk tişört, ayağımda babet çorabı vardı. Bir de sütyen takmamıştım çünkü sütyen uzun süre takınca bende alerji yapıyor.
KV ye boyle giderek asmissiniz kendinizi . Tebrik ederim. :cool:

Dip Not: Uzun sureyi kisaltmak icin yanlis bir zaman tercih etmissiniz.

Görümce hanım cidden çok güzel dile getirmiş yalnız bu durumu. Kırmadan, en nazik en fazla bu kadar söylenir. 2 kere okudum dediğini, o derece.

Hani buraya ara sıra konu açılıyor "arkadaşım kokuyor, yıkanmıyor, diş fırçalamıyor, çok rahatsız oluyoruz, kırmadan nasıl söylenir" vs diyorlar ya, işte böyle söylenir, herkes not etsin. :) tabii ki muhattabınız "çok sağol canım benim uyarın için" demez. Kızarır bozarır. Bunu mutluluk vererek söylemenin yolu yok. Ama söylemek de gerekiyor.

Nişanlınız sütyensizğinizden rahatsız değil mi artı siz utanmıyor musunuz sokakta ben çok utanırım öyle gezmeye. Yanlış anlamayın sizi yargılamıyorum. Ama dışarda rahatsız olamazdım.
Görümcenin söylememesi lazımdı nişanlınıza söyletmeleri gerekiyordu.

Guzelim bi elbise giyecektin ozensiz gitmissin sutyensiz olmaz atletinin ustune tak lastigi rahatsiz ediyor ben ole yaparim bazen:)

evlenirken gelinliğin en güzelini seçecek olan gelin adayının kvalide tarafıyla tanışmaya babet çorapla gitmesi.. ya şu babet çorabı çıkaran rahmet bulmasın, mezarında dönüm dönüm dönsün hayatımda onun kadar çirkin bir şey görmedim.. kaldı ki sütyensiz olduğunuz kabak gibi belli olmuştur, çok da kötü olmuştur.. ben ki adet, gelenek, göreneğe en karşı tiplerden biri olarak yazayım; ilk izlenim çok önemlidir ve ilk 10 saniye içinde kıyafetiniz ve tipinizle bir ipucu verirsiniz zaten.. evet kıyafet her şey değildir ama çok şeydir, ruhlar aleminde yaşamıyoruz.. görümce haklı özetle..

Bence girer girmez yüzlerinin düşmesinin nedeni gözlerine giren göğüsleriniz olmuştur. Ben de sütyen takmazdım (Aaah ah hamile kaldık işler değişti tabii), ama bir yere giderken mutlaka takarım. Çok diri olsun, küçük olsun, hiç göze batmayacak olsun, üşürsünüz birşey olur o meme uçları füze gibi dikilir girer insanların gözüne.
Son yazdıgınıza sesli güldüm:KK70:

Her konuya msj yazıp kendi konunuza neden kısa kısa cevaplar veriyorsunuz anlamadım. Sorulan hiçbir soruya doğru dürüst cevap vermemişsiniz :issiz:

Dimi :))
Bide hadi kot giymiş bari düzgün dökümlü bir gömlek giyeydi üstüne de.. bari göğüsleri belli olmazdı ve şık dururdu..
:D varya bu konu beni bugün krize soktu
Füme giyeceğimi bile sanmıyorum artık :D
Millet her gün kv görümce diye konu açıp saydırıyor muhtemelen gaza geldi :D

Back
X