- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Miray12_34
-
Dikkat etmedi mi adam acaba? Ya da hep ole geziyomus alerjisi varmis ya.. gozu alismistir:))kaale alınmıyoruz
Şaka maka harbiden insan naısl öyle durur nisanlısı da mı uyarmıyor göğüs ucunun belli olmama imkanı yok yahu
KV ye boyle giderek asmissiniz kendinizi . Tebrik ederim.Bu arada üstümde, açık füme rengi kot pantolon, onun üstünde yine aynı renk tişört, ayağımda babet çorabı vardı. Bir de sütyen takmamıştım çünkü sütyen uzun süre takınca bende alerji yapıyor.
Oha yaaaaDikkat etmedi mi adam acaba? Ya da hep ole geziyomus alerjisi varmis ya.. gozu alismistir:))
Son yazdıgınıza sesli güldümBence girer girmez yüzlerinin düşmesinin nedeni gözlerine giren göğüsleriniz olmuştur. Ben de sütyen takmazdım (Aaah ah hamile kaldık işler değişti tabii), ama bir yere giderken mutlaka takarım. Çok diri olsun, küçük olsun, hiç göze batmayacak olsun, üşürsünüz birşey olur o meme uçları füze gibi dikilir girer insanların gözüne.
Muhtemelen kafası karışık sütyensiz davete giden birinden bahsediyoruzHer konuya msj yazıp kendi konunuza neden kısa kısa cevaplar veriyorsunuz anlamadım. Sorulan hiçbir soruya doğru dürüst cevap vermemişsiniz
Kacirmissiniz detayiDikkat etmedi mi adam acaba? Ya da hep ole geziyomus alerjisi varmis ya.. gozu alismistir:))
Dimi :))Muhtemelen kafası karışık sütyensiz davete giden birinden bahsediyoruz
Konu sahibinin bu konuya 2-3 mesaji var sadeceHer konuya msj yazıp kendi konunuza neden kısa kısa cevaplar veriyorsunuz anlamadım. Sorulan hiçbir soruya doğru dürüst cevap vermemişsiniz
Dimi :))
Bide hadi kot giymiş bari düzgün dökümlü bir gömlek giyeydi üstüne de.. bari göğüsleri belli olmazdı ve şık dururdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?