Görümce kişisi

Konu sahibi 15 Mayıs’ta açtığı konusunda;
Arkadaşı“kimseleri beğenmediği için bekarsın “ demiş.Gerçekten nişanlımısın,yaşın 28 mi,babet çorabı ile misafirlik

bu konudan ben böyle bir şey bekliyordum açıkçası. çünkü fail olduğunu bile bile yazmış yani. ve kimseye cevap vermiyor

burnum kaf dağındaymış kimseyi beğenmiyormuşum o yüzden evlenmiyormuşum

konu sahibi iki haftada mı nişanlandınız?
.

Babet çorabı giymis yırtık delik çorap değilmiş ki.Kız en doğal haliyle gitmiş.Onca yaptiklari surata rağmen mutfaga girip yardim edeyim mi demiş.
Belki kız kendisine göre en şık haliyle gitti.
Ne bilsin ki sofradakilerin kasım kasım kasılacağını.
Kendileri ne giydi acaba?
Böyle birsey kimseye bu şekilde söylenmez bu hadsizliktir.
Söylenmek isteniyorsa da 40 kere dusunup en ince yolu bulunur.
Evet bir insan kıyafetiyle ağırlanır ama kişiliğiyle de uğurlanir.

Peki erkeklerde babet çorabı? :)

Füme eski yıpranmış duruyor solgun bir renk gecen anneler gününde cok beğendiğim bir elbise indirime girmişti tek renk fume kalmis icim gitsede almadim

Kusura bakmayın da görümce kişisi gayette haklı yani.
Herkes gerekeni zaten söylemiş .
Bende cesaretinize hayran kaldım sütyensiz evin içinde bile dolaşmaya çekinirken nişanlınızın ailesi ve akrabaları karşısına öyle çıkmanız
Yani hiç hoş bişey değil o kadar insan içinde memeler fora insan nasıl rahat eder
Neyse bu olaydan umuyorum ki gereken dersi almışsınızdır

Füme eski yıpranmış duruyor solgun bir renk gecen anneler gününde cok beğendiğim bir elbise indirime girmişti tek renk fume kalmis icim gitsede almadim
Genelde koyu renklerin sorunu bu.. renklerin bozarmasi.. siyah.. koy mavi lacivert vs.

Acik Gri rengi candir.. beyaz super.. acik mavi pembe .. acik renkler superdir. Buarada kumasinada bagli tabii..

Bence “eve götüreyim üstünü değiştir” derken nişanlınız dahi kıyafeti hoş bulmadığını belirtmiş ama siz istemeyince ses etmemiş daha fazla.

Kv ve görümce dayanamayıp söylemişler. Kıyafetinizi söyleyince gözümde canlandı, ben de çok salaş ve özensiz buldum. İlla şık giyinmeniz gerekmiyordu. Blue jean üzerine body giyseniz dahi çok daha iyi olurdu. Sütyenle birlikte tabi ki...

Nişanlı ıken yarı paspal aldığım adamı 7 sene sonra bıraz da olsa göz zevkı olan bırıne döndü.
Lütfen hemcınsım.haksızsın

Sütyeni gitmediğini göre demek ki garip durmuyor bence bu şekilde söylenmesi çok yanlış insan nasıl rahat ediyorsa öyle olmalı görümceniz bana bizim sülalecek kapalılığımızı hazmedemeyen yengemi hatırlattı kimin ne giydiğinden kimene yani mesafeni koru bence.

Herkes sütyen konusuna tepki vermis, gundelik hayatimda ben de cok nadir sutyen takarim beyaz yada ince bi tshirt giydiysem ki kucuk de degiller ve alerjim de yok ama rahat degil ve gerekli gormuyorum. Ama mesela iftara gidiyorsam ya da amcamlar vs aileden erkekler varsa kesin takarim yani bence hersey biraz yerine gore olmali. Yine de bu konuda seni uyarmak gorumcenin kesinlikle haddi degil ayrica sen orada misafirsin, eve gelen misafir bu sekilde uyarilmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…