- 23 Ağustos 2012
- 51.207
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.359
- 898
- Konu Sahibi Miray12_34
-
Konu sahibinin bu konuya 2-3 mesaji var sadece
Bence o da uzuldu.
varya bu konu beni bugün krize soktu
Füme giyeceğimi bile sanmıyorum artık
Millet her gün kv görümce diye konu açıp saydırıyor muhtemelen gaza geldi
Aynen öyleValla katılmıyrm size o zaman herkes rahatlıktan eşofman giyer heryere saçmalık resmen.. iilk kez tanışıcak aile büyükleriyle kot giyebilir ama en azından üzerindekine farklılık katıp şıklık yaratabilir insan.. burda yapılan yorumlar illa abiye giymesi yönünde değil elbet ve bu durum girdiği yerde ilk irtibayı etkiler
Biraz soluk ve sanki siyahın rengi atmış gibi durdugu için :) bide alt üst aynı olunca boğmuşCok da uzulmesin yahu, fifi diyip gecsin. Burda iccamasiri giymedigi icin taslanmis konu sahibesi ama ben o kadar negatif bakmiyorum, hatta destekliyorum. Ben de cok rahatsiz buluyorum sutyeni gayet gereksiz, sagliksiz ve rahatsiz edici. Nasil rahat ediyorsa oyle yapsin.
Valla fume rengi neden bu kadar gommusler ben de anlayamadim
Dışarda insana direk teşhirci muamelesi yaparlar sütyensiz belli olursa . ALLAH korusun:) en kötü atlet giyer onun üstüne takarsın gene takarsın yaniGogusler sarkiksa herifler ona bile gogus bandi yapmislar.. ciddi bi is yani..:) disarda sutyensiz bir kadin gordum.. gogus ucu bile belli ama guzeldi goruntu dogruya dogru:) ben kadin olarak bole dusunuyosam erkekleri dusunemiyorum bile..
Yaptigim yorumun neresinden nasil boyle bir anlam cikardiniz merak ettim dogrusu :) Sekilci kelimesini okuyup yorum yapmaya calismissiniz ama bence yazinin tamamini okuyun bakalim ben neyi savunmusum?Kimse şekilci değil bence , hiç bir kadın abiye giysin dememiş neticede ... toplum içine değer verdiğin insanın ailesiyle görüşmeye gitmeye daha önceden Sözleşip gidiliyorsa rahatlıktann ziyade biraz şıklık önemlidir . Toplum adabıdır bu ve heryerde koşulsuz geçerlidir :) işe şortla eşofmanla gitmiyosanz tabikii
Sicakta herkese alerji yapar yani.. hele gogus altlari piser... Allah emzirenlerin yardimcisi olsun bu sicakta zor is:))Dışarda insana direk teşhirci muamelesi yaparlar sütyensiz belli olursa . ALLAH korusun:) en kötü atlet giyer onun üstüne takarsın gene takarsın yani
Kusura bakma canım yanlış olmuşYaptigim yorumdan ne anlam cikardiniz merak ettim dogrusu :) Sekilci kelimesini okuyup yorum yapmaya calismissiniz ama bence yazinin tamamini okuyun bakalim ben neyi savunmusum?
Ise esoftmanla gitmiyorum pek tabiki :) Ayrica abiye de giysin isteyen benim sorunum degil :)
Yorum belirtirim okadar sonuc olarak kisinin tercihlerini yine kisinin kendi özgür iradesi belirler..
Baska bir arkadasi alintilamaya calisirken tutturamadiniz sanirim yanlislik oldu..
Mune konu sahibesi kacti gitti, cok olumsuz yorum var neyse ne bence konu amacini gecti artik.
BEnce konu sahibi yorumları okudukça neden konu açtığını tekrar sorgular olmuşturKonu sahibi konuyu açıp gitmiş ama yüzyılın sütyen tartışması dönmüş burada.
50 yıl sonra okullarda okutulur bu konu
Yorumlar öylesine cok ve karismis ki :)Kusura bakma canım yanlış olmuş
Taşlanmazsınız bence de biraz daha dikkat edilmesi gerekirdi. Aynen katılıyorumbelki taşlancam ama,
ben görümceyi haklı buldum. Eğer bir ortama giriyorsanız ona göre giymeniz hazırlanmanız gerekirdi.
Bunu acikca belirtemezdi ama anlayacagimiz sekilde ifade etseydi belki biraz daha insafli yorumlar yapilirdi..Biz küçükken fakirdik.Okul kıyafetlerimle gezerdim okul dışında da.Bir arkadasim senin hic kiyafetin yok mu özen göster biraz kendine demisti.Çok üzülmüş ve kendimi küçük düşürülmüş hissetmiştim
Siz de fakirsiniz belki.Böyle konuşulmaz.İnsan üzülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?