- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 53
- 31
- Konu Sahibi ankarali_94
-
Ordalar zaten şuanda hepsi bir toplanmış beni dışlamaya çalışıyolar işte valla gıcık oldum yaSoyle vallahi ben soykerdim acikcasi.cok merakliysa kendi cagirsin anasini yanina taviz verme derim
Valla ben şaşırdım etrafında böyle bişey görmedim ne demek annesiyle gitsin bizimkiler kalsın valla sabaha kadar kafayı yiycem heraldeArarsa paçoz görümcen ver cevabını. Altta kalma yani.
Çok meraklıysan kendi evinde ağırla canım de. El şeyiyle aygırlık olmaz diye bir laf var. Aklını kendine şaklasın gerizekalı kadın.
Valla bayağ uzun yazmıştım bundada uzun yazmışım haklisin:))Keşke herkesin anlayacagı şekilde yazsaydınız. Eski konuyu bilmeyenler yorum yapamayacak (mesela ben).
Ama görümce ayıp etmiş.
Evet ya şoka girdim keyifleri için 53 günlük bebeğimle 1 saatlik yola gideceğim sırf onlar kalsın diye saçmalık valla yaSöyle tabii sen evinden gidip onlar mı geleceklermiş ? Nasıl art niyetli bu insanlar inanamıyorum
Valla şükür yanımda duruyo yoksa bu laflar gerçekten ağır yarını 4 gözle bekliyorum ah bi arasa da bana da deseEşinizle aranizi iyi tutun. Maşallah kendisine. Diğerleri dış kapının dış mandalı. Böyle olduklarını kendilerine de söyleyin.
Okkali bir meaaj yaz kenara cekil izle.gereksizleride kafana takma esin de cevabini vermis helal olsunOrdalar zaten şuanda hepsi bir toplanmış beni dışlamaya çalışıyolar işte valla gıcık oldum ya
Uzunluğu sorun değilde eski konuyu biraz özetleseydiniz neden gelmek istiyolar, siz neden istemiyosunuz falan bi fikrimiz olurdu diye söylemiştim. Ona göre yorum yapardık yani..Valla bayağ uzun yazmıştım bundada uzun yazmışım haklisin:))
kafayi falan yeme küçücük bir evladin ne kadar guzel seni anlayan bir eşin var gorumcene gelince seviyesi ve zekasi kıt demek ki guzelce uykunu al arayinca da gerekeni yuzune soyle kapat benceValla ben şaşırdım etrafında böyle bişey görmedim ne demek annesiyle gitsin bizimkiler kalsın valla sabaha kadar kafayı yiycem heralde
Aramazsa öyle yapacağım valla biliyorum eşime yuklenecekler esim de bugün anlamış ben sana höt desem sevinecekler dedi gerçekten de öyle kafayı yedirtecekler vallaOkkali bir meaaj yaz kenara cekil izle.gereksizleride kafana takma esin de cevabini vermis helal olsun
Kendisi de gelin yani kv siyle de tartışır devamlı ama empati duyguları yok sinsi sinsi iş çevirmeye çalışıyorlar kendime kızıyorum bu zamana kadar abla diyodum sinsiyekafayi falan yeme küçücük bir evladin ne kadar guzel seni anlayan bir eşin var gorumcene gelince seviyesi ve zekasi kıt demek ki guzelce uykunu al arayinca da gerekeni yuzune soyle kapat bence
Ah keşke karşımda olup ta soyleseydi kendisi de gelin bi ananın evladı ama işteO gorumcenin bi çakıver ağzına bitane de kendine gelsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?