Görümce kişisinin o lafı !

ankarali_94

Anı yaşa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
1.283
643
53
31
Evet yine ben bu aralar dert bitmiyor bende içine dert oldu.
Bir önce ki konumda bahsetmistim kv gelecekler ama evin durumunu filan söylemiştim.
Evet bugün eşim gayet güzel bi dille anlatmış evimiz müsait değil esim hic uyumuyor ilerde ayarlarız gibisinden. Ama bi laflar bi laflar biz düşman miyiz da n kv kişisi gelin benim bi laf dememden mi korkuyorda(hayırdır yani ben bir tek Allah'tan korkarim), işte ben hiç davet etmiyormusum ki zaten sormadan devamlı gelen onlar.
Görümce de demişki sığılmazsa annesigilin evine gitsin 2 3 gün de bizimkiler orda kalsin
( yani demek istiyor ki benim ve bebegimin bi önemi yok sanki ben bu evin hanımı değilim yeter ki onların keyifleri bozulmasın)
esim de hiç olur mu böyle saçma şey beni dinlemiyosaniz esimi de arayin bunlari soyleyebiliyosan yuzune de soyle demis
(Cidden eşimi de hala çocuk gibi görüyorlar hic dinlemiyorlar bile esiminde çok morali bozuluyo o da çok dolmuş durumda eşimle dertlerstik bugün diyor ki ben sana kötü davransam seni dinlemesem sevinecekler biz aramızı bozmayalım ikimiz mutlu olalım diyor) oda beni arayacakmış ben çok sinirliyim 4 gözle aramasını bekliyorum yani resmen beni adam yerine koymadıklari çıktı ortaya (ben istesem giderim zaten annemlere, kovar gibi annesigilde kalsın bi kac gün ne demek ya hemde burası benim evim benim yaşadığım alan) yarin
bütün içindekileri görumce kişisine soyleyim mi kizlar???

Söyle tabii sen evinden gidip onlar mı geleceklermiş ? Nasıl art niyetli bu insanlar inanamıyorum

Ararsa paçoz görümcen ver cevabını. Altta kalma yani.
Çok meraklıysan kendi evinde ağırla canım de. El şeyiyle aygırlık olmaz diye bir laf var. Aklını kendine şaklasın gerizekalı kadın.
Valla ben şaşırdım etrafında böyle bişey görmedim ne demek annesiyle gitsin bizimkiler kalsın valla sabaha kadar kafayı yiycem heralde

Çirkefe taş atma sıçrar üstüne,muhattap bile olma boşuna ne sen sinirlenicen bir de,sen onları görme onlar kudursun.

Valla bayağ uzun yazmıştım bundada uzun yazmışım haklisin:))
Uzunluğu sorun değilde eski konuyu biraz özetleseydiniz neden gelmek istiyolar, siz neden istemiyosunuz falan bi fikrimiz olurdu diye söylemiştim. Ona göre yorum yapardık yani..

Valla ben şaşırdım etrafında böyle bişey görmedim ne demek annesiyle gitsin bizimkiler kalsın valla sabaha kadar kafayı yiycem heralde
kafayi falan yeme küçücük bir evladin ne kadar guzel seni anlayan bir eşin var gorumcene gelince seviyesi ve zekasi kıt demek ki guzelce uykunu al arayinca da gerekeni yuzune soyle kapat bence

Okkali bir meaaj yaz kenara cekil izle.gereksizleride kafana takma esin de cevabini vermis helal olsun
Aramazsa öyle yapacağım valla biliyorum eşime yuklenecekler esim de bugün anlamış ben sana höt desem sevinecekler dedi gerçekten de öyle kafayı yedirtecekler valla

kafayi falan yeme küçücük bir evladin ne kadar guzel seni anlayan bir eşin var gorumcene gelince seviyesi ve zekasi kıt demek ki guzelce uykunu al arayinca da gerekeni yuzune soyle kapat bence
Kendisi de gelin yani kv siyle de tartışır devamlı ama empati duyguları yok sinsi sinsi iş çevirmeye çalışıyorlar kendime kızıyorum bu zamana kadar abla diyodum sinsiye

Torunlarını gelip görmek istemeleri normal hatırladığım kadarıyla bir hafta kalacaklardo kimse sizden de hizmet beklemezdi hatta bir uyanık olsaydınız gündüz anne gece uyutmadı biraz sen bak der kösene gecerdin hiç de sorun olmazdı. Ama nedense onların torunları da olsa bir hafta evinize alamadınız bilmiyorum ama bugünün yarını da oluyor bunu düşünmek lazım. Görümcenizin lafı ağır olmuş orada haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…