- 20 Ocak 2018
- 1.098
- 1.361
- 83
- Konu Sahibi ankarali_94
-
Valla ben şaşırdım etrafında böyle bişey görmedim ne demek annesiyle gitsin bizimkiler kalsın valla sabaha kadar kafayı yiycem heralde
Tabiki de normal 50 günde 3 kere geldiler zaten ama anlattık evin halini de gördüler çok küçük evimiz 3 kişi yatacak yer yok taşınmayı düşünüyoruz o zaman gelirsiniz demiştik ama isteTorunlarını gelip görmek istemeleri normal hatırladığım kadarıyla bir hafta kalacaklardo kimse sizden de hizmet beklemezdi hatta bir uyanık olsaydınız gündüz anne gece uyutmadı biraz sen bak der kösene gecerdin hiç de sorun olmazdı. Ama nedense onların torunları da olsa bir hafta evinize alamadınız bilmiyorum ama bugünün yarını da oluyor bunu düşünmek lazım. Görümcenizin lafı ağır olmuş orada haklısınız.
hiçç kizma kendine herkes kendini göstermiş ne guzel esinde farkinda boyle surekli kafana takarsan bak bebeginde var sinir stresten emziriyorsan sütun azalir stres cok büyük etken sonra düşüne düşüne artik kendine evladina vaktin kalmaz cidden birak kendi hallerine me yaparlarsa yapsınlarKendisi de gelin yani kv siyle de tartışır devamlı ama empati duyguları yok sinsi sinsi iş çevirmeye çalışıyorlar kendime kızıyorum bu zamana kadar abla diyodum sinsiye
En iyisi yoksa alttan aldıkça bazı şeyleri üste çıkıyorlarTAkılma bile havlamış kendi çapında. Ararsa cevabını yapıştır kesinlikle.
Evet gerçekten bende şaşırdım bu lafa yani çok değişik kişilermiş zamanla karakterleri cikiyo ortayaHiç gerilmeeee bacımmmm sen keyfine bak ararsa da artık açacaksın ağzını yapacak şey belli ev küçük bebek küçük bilmem kaç kişi misafirliğe gelecek senden annene gitmen beklenecek daha neler pesssssss
Evet emziriyorum bende bundan korkuyorum ama strese sürüklüyorlar insanı şaşırıyorumhiçç kizma kendine herkes kendini göstermiş ne guzel esinde farkinda boyle surekli kafana takarsan bak bebeginde var sinir stresten emziriyorsan sütun azalir stres cok büyük etken sonra düşüne düşüne artik kendine evladina vaktin kalmaz cidden birak kendi hallerine me yaparlarsa yapsınlar
Ama zaten hep öyle olmaz mı insanoğlu nankör sırtında taşır taşırsın da bir kere indirsen beterin beteri olursun o yüzden bebeğin çok küçük eşin anlayışlı sen kendi ailene bak bana kalırsaEvet gerçekten bende şaşırdım bu lafa yani çok değişik kişilermiş zamanla karakterleri cikiyo ortaya
Valla ne biliyim arayacak eminim sinirlenecegim benÇirkefe taş atma sıçrar üstüne,muhattap bile olma boşuna ne sen sinirlenicen bir de,sen onları görme onlar kudursun.
Torunlarını gelip görmek istemeleri normal hatırladığım kadarıyla bir hafta kalacaklardo kimse sizden de hizmet beklemezdi hatta bir uyanık olsaydınız gündüz anne gece uyutmadı biraz sen bak der kösene gecerdin hiç de sorun olmazdı. Ama nedense onların torunları da olsa bir hafta evinize alamadınız bilmiyorum ama bugünün yarını da oluyor bunu düşünmek lazım. Görümcenizin lafı ağır olmuş orada haklısınız.
Valla ne biliyim arayacak eminim sinirlenecegim ben
Bizim ev 1 +1 Tatil olduğu için görünceye ordan da bize geçecekleri 1 hafta kalacaklardı benimde bebegim kolik salonda yatıyoruz gece gündüz uyku yok esim de çalışıyor zaten biraz anlayışlı olsunlar dedik önceden bana da çok kötü şeyler yaşattılar ama yinede saygılı davrandım arkamdan konuştular hizmetçi muamelesi yaptılar esim de bugün konuşmuş evimizin durumunu başka eve çıkınca kalırsınız demiş ama üzerine bu laflar söyleniyo. Ha nolur torun görmeyecek mi demeyin doğalı 50 gün oldu 3 kere geldiler zaten öyle olsa bebeğiyle annesigilde kalsın bizimkiler de 3 4 gün orda kalsın demezlerUzunluğu sorun değilde eski konuyu biraz özetleseydiniz neden gelmek istiyolar, siz neden istemiyosunuz falan bi fikrimiz olurdu diye söylemiştim. Ona göre yorum yapardık yani..
Ha valla ben bunu diyecektim bize gitsinler annesigilde kalsınlar diyenler torun göreceğiz diye gelmiyorlaryalnız kadın için yer yoksa o bebekle gidip annesinde kalsın demişler
torun görmeye gelmedikleri aşikar:)
Kesinlikle oyle bir kere doğum yaptım acı cekiyodum moralim bozuktu bu suratsız şunun gelini doğum yapınca güler yüzlü davrandı bilmem ne arkamdan konustularAma zaten hep öyle olmaz mı insanoğlu nankör sırtında taşır taşırsın da bir kere indirsen beterin beteri olursun o yüzden bebeğin çok küçük eşin anlayışlı sen kendi ailene bak bana kalırsa
Ne biliyim içimd e kaldı valla o lafını iade etmezsem olmaz gibi:)Telefona cikmam bileo kendi kendine yirtinsin dursun
Açmasamda icimde kalır bu sözler gibi :)
İşte bunları hatırlatma kendine en büyük hata geçmişle yaşamak zamanında yaptım aynısını ancak dert sahibi ediyor insanı akışa bırak yaşanacakları biz seçemiyoruz he de geç kimsenin ahı kimsede kalmaz tecrübe ile sabitKesinlikle oyle bir kere doğum yaptım acı cekiyodum moralim bozuktu bu suratsız şunun gelini doğum yapınca güler yüzlü davrandı bilmem ne arkamdan konustular
İstememekte sonuna kadar haklısınız. Aslında bu istememekte değil. Şartlar müsait değilmiş. Onlar için taşınacak halinizde yok. Ararsa gerekeni söyleyin. 50 günlük dogum yapmış kadına yatılı misafir mi gelir ya? Ay hiç çekilmez. Allah sabır versin.Bizim ev 1 +1 Tatil olduğu için görünceye ordan da bize geçecekleri 1 hafta kalacaklardı benimde bebegim kolik salonda yatıyoruz gece gündüz uyku yok esim de çalışıyor zaten biraz anlayışlı olsunlar dedik önceden bana da çok kötü şeyler yaşattılar ama yinede saygılı davrandım arkamdan konuştular hizmetçi muamelesi yaptılar esim de bugün konuşmuş evimizin durumunu başka eve çıkınca kalırsınız demiş ama üzerine bu laflar söyleniyo. Ha nolur torun görmeyecek mi demeyin doğalı 50 gün oldu 3 kere geldiler zaten öyle olsa bebeğiyle annesigilde kalsın bizimkiler de 3 4 gün orda kalsın demezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?