- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
- Konu Sahibi ankarali_94
-
Evet şükür eşimde şu durumda onların yanında olup beni takmasaydı ıyi şeyler olmazdı kesin evet arkamdan iyice konuştu konuştu 2 gündür bekliyorum aramiyo ha şimdi deseler ki biz gelelim otelde kalırız filan diye yok kabul etmem galiba artık 4 gündür eşimi her gün arayıp dolduruşa getirmeye çalıştılar şimdi ne yüzle gelecekler onu da bilmiyorum.valla ben de hayırdır sen diye atlasam mi ne yapsam:)Görümce kendisi de kv tarafından ezildiğinden bari hıncımı gelinden çıkarayım diyor belli ki. Siz ezdirmeyin kendinizi. Kocanızı da tebrik ediyorum, aklı başında birisi belli ki, ailesinin gazına gelmemiş.
Arayacağını sanmıyorum ama olur da ararsa tavrınızı koyun. Ne demekmiş beni yeni doğmuş bebeğimle anamın evine göndermek? Madem çok gelmek istiyorlar, yakında bir otel, pansiyon falan bulup orada kalsınlar. Daha 2 aylık olmamış bebeği evinden, düzeninden kovacak kadının üzerine atlarım ben panter gibi.
Evet şükür eşimde şu durumda onların yanında olup beni takmasaydı ıyi şeyler olmazdı kesin evet arkamdan iyice konuştu konuştu 2 gündür bekliyorum aramiyo ha şimdi deseler ki biz gelelim otelde kalırız filan diye yok kabul etmem galiba artık 4 gündür eşimi her gün arayıp dolduruşa getirmeye çalıştılar şimdi ne yüzle gelecekler onu da bilmiyorum.valla ben de hayırdır sen diye atlasam mi ne yapsam:)
Umarım çalmazlar diyeceğim bi laf varO aramadan sen atlama bence :) Nasıl olsa kocan herşeyin farkında, dolduruşa gelecek birisi değil.
Ama kv ve kp bir kaç gün sonra kapıyı çalarsa ne yapacaksın, onu düşün :) Ben olsam düzenimi bozmam, anasıyla babasını odada oğullarıyla aynı yatakta yatırır ben de bebekle salonda takılmaya devam ederim öyle bir durumda.
Yok tekrar kisaca yazayim bizde kalacaklardı ama evimiz şuan müsait değil 1+1evde oturuyoruz benim bebegim kolik olduğu için salonda yatıyorum gün de 1 -2 saat anca uyuyoruz yani evimiz küçük salina zaten beşiğini dolabını filan koyduk iyice darlasti 3 kişi gelecekler eşimde çalıştığı için şuan değilde yaza doğru daha büyük yere taşınmayı düşünüyoruz o zaman kalın dedi ancak bunlar olayı bayağ büyüttüler işte. Görümce de en son ozaman annesigile gitsin annemgil yeterki kalsın diyo yani amaclari torun filan da gormek degil beni gönderiyolar bebegimle birlikte keyifleri uğruna .Ben konuyu anlamadim oncekini bilmeyince ama size gelmek istiyorlar da siz kabul mu etmiyorsunuz
MalesefAl bir kendini bilmez görümce daha !
Evet yine ben bu aralar dert bitmiyor bende içine dert oldu.
Bir önce ki konumda bahsetmistim kv gelecekler ama evin durumunu filan söylemiştim.
Evet bugün eşim gayet güzel bi dille anlatmış evimiz müsait değil esim hic uyumuyor ilerde ayarlarız gibisinden. Ama bi laflar bi laflar biz düşman miyiz da n kv kişisi gelin benim bi laf dememden mi korkuyorda(hayırdır yani ben bir tek Allah'tan korkarim), işte ben hiç davet etmiyormusum ki zaten sormadan devamlı gelen onlar.
Görümce de demişki sığılmazsa annesigilin evine gitsin 2 3 gün de bizimkiler orda kalsin
( yani demek istiyor ki benim ve bebegimin bi önemi yok sanki ben bu evin hanımı değilim yeter ki onların keyifleri bozulmasın)
esim de hiç olur mu böyle saçma şey beni dinlemiyosaniz esimi de arayin bunlari soyleyebiliyosan yuzune de soyle demis
(Cidden eşimi de hala çocuk gibi görüyorlar hic dinlemiyorlar bile esiminde çok morali bozuluyo o da çok dolmuş durumda eşimle dertlerstik bugün diyor ki ben sana kötü davransam seni dinlemesem sevinecekler biz aramızı bozmayalım ikimiz mutlu olalım diyor) oda beni arayacakmış ben çok sinirliyim 4 gözle aramasını bekliyorum yani resmen beni adam yerine koymadıklari çıktı ortaya (ben istesem giderim zaten annemlere, kovar gibi annesigilde kalsın bi kac gün ne demek ya hemde burası benim evim benim yaşadığım alan) yarin
bütün içindekileri görumce kişisine soyleyim mi kizlar???
İyi ki eşiniz ailesine uymuyor.Kıymetini bilin eşinizin.Benim yuvam dagılmak üzere ailesine uyduğu için eşimAh beni adam yerine koyuyolarmi ya sanki ben yokmuşum gibi eşim zaten onlara uysaydı bi yuvayı yıkmış olacaklardi
Umarım dağılmaz ya belki düzelir esiniz anlar herseyıİyi ki eşiniz ailesine uymuyor.Kıymetini bilin eşinizin.Benim yuvam dagılmak üzere ailesine uyduğu için eşim
3 aylik bebegini bile göZü görmeyip annesinin evine giden bir eşten hayır gelir mi sence? Dediğim gibi eşine destek ol birbirinizi onlar için kırmazsaniz evliliğinize kimse bişey yapamaz.Bebek emziriyosun dikkat et kendine stres yapmamaya çalişUmarım dağılmaz ya belki düzelir esiniz anlar herseyı
Haklısın valla eşim de böyle yapsaydı eğer gerçekten aramız bozulurdu o benim yanımda oldukça destek olurum bakalım aramıyorlar 3 gündür ne eşimi ne beni küstüler heralde valla böyle rahatım ya onlar araya girince bişey yapiyolar kesin hemen strese giriyorum3 aylik bebegini bile göZü görmeyip annesinin evine giden bir eşten hayır gelir mi sence? Dediğim gibi eşine destek ol birbirinizi onlar için kırmazsaniz evliliğinize kimse bişey yapamaz.Bebek emziriyosun dikkat et kendine stres yapmamaya çaliş
Hiç aramadı beni eşimi de aramiyolarmis uğramadılar buraya direk gitmişler küstüler heralde:))Gorumceniz sizi ne zaman arayacak ve arayınca ne soyleyebilecek çok merak ediyorum
Tabiki de beni gormeye degil sevmiyo annesi beni zaten ki bende onu sevmiyorum. Ogullarini goreceklermis basta torun diyolardi o da gitsinler diyince bahane oldugu cikti ortaya.ben evleneli 3 sene olacak babam abim bi kere bile kalmadılar bizde annemde eşim şehir dışına göreve gittiğinde yanlız kalmayım diye ben çağırıyorum eşim varken ise erken gidiyo rahatsız olmasın kalmayim diyen biri belki bu zamana kadar esim varken 3 4 kere kaldi o da hastaneye gidecegim zaman eşimde aynı bunu söylemiş ama ne anlar onlar.Ne garipler ya, evi mi görmeye geliyorlar sizi mi? Anneniz gelip kaldı mı size, neden birazda annemler kalsın diyor görümce?
Yani dedigin birazda annemler kalsin degil yeterki onlar 3 4 gun kalsin oda annesigile gitsin geri çevirme diyo kalpleri kirilirmis benim kalbim nolacaksaNe garipler ya, evi mi görmeye geliyorlar sizi mi? Anneniz gelip kaldı mı size, neden birazda annemler kalsın diyor görümce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?