Görümce kişisinin o lafı !

Haklisiniz valla ama onlarla ilgili bisey cikinca gecmisteki her seyi hatirlayip kendime dert ediyorum kalmaz insallahh

Evimiz kira malesef sosyal medyada arkadaşım bile değil eklemiyorum oda benden bekliyodu. Saçma benim evim benim yaşama alanım ailemle ama neler duyuyorum

Söyleyin görümcenize. Bazı şeyleri uzatmadan söylemek daha etkili. Hem ne demek annesine gitsin orası sizin eviniz. Onlar mı karar verecekmiş nerde kalıp nereye gideceğinize.Eşinize de bir mavi boncuk, bravo.

Haklisiniz valla ama onlarla ilgili bisey cikinca gecmisteki her seyi hatirlayip kendime dert ediyorum kalmaz insallahh
Bilirim bende böyleydim ufak şeylerden kendime dertler çıkarırken daha beterlerini yaşattı kv kişisi bana çok zaman aldı toparlanmam hele bebeğin var eşin yanında düşünme

Evet bide torunu görmeyecek mi diyorlar öyle niyetleri olsa ikisi annesigilde kalsın denir mi ya ne kadar saçma bişey kendi keyifleri için beni evden kovacaklar nerdeyse

yalnız kadın için yer yoksa o bebekle gidip annesinde kalsın demişler
torun görmeye gelmedikleri aşikar:)
Daha önce bu şekilde kalmışlar zaten yani şimdi yer yok diyince inandırıcı olmuyor pek onlarda bu yüzden demişlerdir ki lafın ağır oldugunu söyledim. Ben sadece eşi seviyor arkasında sırf bunun için bile bir hafta idare edilebilir bebek ağladıkça yatak odasına tıkılmasına da gerek yok salonda ağlasın sustura bilen alsın baksın bu şekilde ne halde olduğunu da görürler.

Söyleyin görümcenize. Bazı şeyleri uzatmadan söylemek daha etkili. Hem ne demek annesine gitsin orası sizin eviniz. Onlar mı karar verecekmiş nerde kalıp nereye gideceğinize.Eşinize de bir mavi boncuk, bravo.
Evet ya resmen bizi kovuyorlar ogullarinin evi sanki bekar şükür o yanında içinden ne geliyorda şöyle dedi stresimi gördü çünkü o sa bıktı onların laflarından

Evet gördüler de suanki durum bir değil emin olun küçük dolap aldık bebek giysileri için ,beşik ,ana kucagi olarak salıncak gibi bişey hepsini salona dizdik o kaldıklarında hamileydim ve bu eşyalar yoktu

Eşin gerekeni yapmış bence yüz göz olma. Eğer seni arayıp saçmalarsa söylersin. Çok istiyorlarsa otelde kalıp gitsinler bi gece.
Geçen sene duvardan gelen ses konun vardı, o sesin sebebi ne çıktı? Baya ürkerek takiplemiştim konunu

Evet ararsa söyleyeceğim altta kalmayacağım o sesi çözemedik valla bi süre sonra kesildi bida olmayınca üstünde de durmadık üst katta da kimse yoktu fareye de denk gelmedim ama muhtemelen fareydi herkes öyle demişti ay hatırladım şimdi valla

Evet gördüler de suanki durum bir değil emin olun küçük dolap aldık bebek giysileri için ,beşik ,ana kucagi olarak salıncak gibi bişey hepsini salona dizdik o kaldıklarında hamileydim ve bu eşyalar yoktu
50 günde 3 gelişleri diyince evinizin halini görmüşlerdir diye düşündüm boşuna kendinize dert Cıkarıyorsun gibi geldi bana takılacak şeyler değil bunlar diye dedim tabi görümcenizin size bunu söylemesi gereksiz o konuda haklısınız.

Evet gördüler ama takmadılar yani yinede kalacağız önemli değil biz rahat olmas akta olur gibi düşünüyorlar dedim ya adam yerine koymuyorlar annesigilde kalsın diyince sinirlerim tepeme cikti dert çıkarıyorum gibiyse değişikmis bu ozaman saygı duyarim fikrinize :)

Sanırım bu görünceler boş konuşup ortalığı karıştırmak için varlar, adları herhalde “görümce” olmasa “cay kasığı , blender” falan olurdu ..tüh nasıl kaptırmışlar blender ı mutfak esyasına gereksiz lüzumsuzlar

Ah ne güzel söylediniz bide yüzüme ıyi davranipta eşimi böyle doldurmaya çalışması arkamdan dislamasi beni benden aldı

Daha şaşırmam diyorum ama gene şaşırıyorum bu bdv konularında.

Yani sizin 1+1 evinize gelmeleri çok elzem,çok şart,çok mecburi. O yüzden ev sahibi evi boşaltıyor onlar geliyor he mi?? Çözüm bu mu yani?

Ya çok şaşkınım neymis oğullarını göreceklermiş geçen hafta uğradılar gördüler esim zaten hep şehir dışında okuyan çalışan biriydi bekarken böyle üzerin e düşmezlerdi ama ne olduysa benden sonra değere bindi. Ben bebegimle annemlere gideceğim onlarda rahatca kalıp tatillerini yapacaklar oğullarıyla birlikte çok değişik ya

Allahtan kocan da onlara uymuyor canim yat kalk şükret ya oda ailesi gibi olsaydı. Kaldı ki sen evde yokken başkasının senin evinde olması da çok saçma.
Ah beni adam yerine koyuyolarmi ya sanki ben yokmuşum gibi eşim zaten onlara uysaydı bi yuvayı yıkmış olacaklardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…