- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi ankarali_94
-
o zaman lütfen bekleyin,bişey söylemeyin yada mesaj atmayın derim.saygili bı insansınız ve onların seviyesine düşmeyin bence.olur da ararsa ve saçma sapan konuşursa,kendinizi bilerek gereken cevabı verir kapatirsiniz bence.gerilmeyin ki yavrunuzda hissetmesin lütfen negatif enerjiyi.Aramadı henüz sözde arayacaktı ben bişey söylesem mi yoksa beklesem mi bilemiyorum
En iyisi öyle yapmak doğru ben şimdi onu arasam iyice abartarak konuşurlar hakkimda bekliyorum bakalım ama ararsa çok iyi olacak . bugün biraz daha iyiyim dune göre takmamaya çalısiyorum kesinlikle bebegimede yazık bu stresleo zaman lütfen bekleyin,bişey söylemeyin yada mesaj atmayın derim.saygili bı insansınız ve onların seviyesine düşmeyin bence.olur da ararsa ve saçma sapan konuşursa,kendinizi bilerek gereken cevabı verir kapatirsiniz bence.gerilmeyin ki yavrunuzda hissetmesin lütfen negatif enerjiyi.
evet kesinlikle bebeğinden önemli kimse olmasın bence daha çok yeniymis,sadece anneciğiyle babacığının şefkatine muhtac o.gundeminiz yavrunuzdan başka bişey olmasın derim,En iyisi öyle yapmak doğru ben şimdi onu arasam iyice abartarak konuşurlar hakkimda bekliyorum bakalım ama ararsa çok iyi olacak . bugün biraz daha iyiyim dune göre takmamaya çalısiyorum kesinlikle bebegimede yazık bu stresle
Aminn insallahh çok sağolunevet kesinlikle bebeğinden önemli kimse olmasın bence daha çok yeniymis,sadece anneciğiyle babacığının şefkatine muhtac o.gundeminiz yavrunuzdan başka bişey olmasın derim,hayırlı evlat olsun inşallah
Evet yine ben bu aralar dert bitmiyor bende içine dert oldu.
Bir önce ki konumda bahsetmistim kv gelecekler ama evin durumunu filan söylemiştim.
Evet bugün eşim gayet güzel bi dille anlatmış evimiz müsait değil esim hic uyumuyor ilerde ayarlarız gibisinden. Ama bi laflar bi laflar biz düşman miyiz da n kv kişisi gelin benim bi laf dememden mi korkuyorda(hayırdır yani ben bir tek Allah'tan korkarim), işte ben hiç davet etmiyormusum ki zaten sormadan devamlı gelen onlar.
Görümce de demişki sığılmazsa annesigilin evine gitsin 2 3 gün de bizimkiler orda kalsin
( yani demek istiyor ki benim ve bebegimin bi önemi yok sanki ben bu evin hanımı değilim yeter ki onların keyifleri bozulmasın)
esim de hiç olur mu böyle saçma şey beni dinlemiyosaniz esimi de arayin bunlari soyleyebiliyosan yuzune de soyle demis
(Cidden eşimi de hala çocuk gibi görüyorlar hic dinlemiyorlar bile esiminde çok morali bozuluyo o da çok dolmuş durumda eşimle dertlerstik bugün diyor ki ben sana kötü davransam seni dinlemesem sevinecekler biz aramızı bozmayalım ikimiz mutlu olalım diyor) oda beni arayacakmış ben çok sinirliyim 4 gözle aramasını bekliyorum yani resmen beni adam yerine koymadıklari çıktı ortaya (ben istesem giderim zaten annemlere, kovar gibi annesigilde kalsın bi kac gün ne demek ya hemde burası benim evim benim yaşadığım alan) yarin
bütün içindekileri görumce kişisine soyleyim mi kizlar???
Bendede benzeri dertler var altta kalma derim kesinlikle yuz verme nekadar yuz verirsen okadar tepene cikmaya calisacaklarEvet yine ben bu aralar dert bitmiyor bende içine dert oldu.
Bir önce ki konumda bahsetmistim kv gelecekler ama evin durumunu filan söylemiştim.
Evet bugün eşim gayet güzel bi dille anlatmış evimiz müsait değil esim hic uyumuyor ilerde ayarlarız gibisinden. Ama bi laflar bi laflar biz düşman miyiz da n kv kişisi gelin benim bi laf dememden mi korkuyorda(hayırdır yani ben bir tek Allah'tan korkarim), işte ben hiç davet etmiyormusum ki zaten sormadan devamlı gelen onlar.
Görümce de demişki sığılmazsa annesigilin evine gitsin 2 3 gün de bizimkiler orda kalsin
( yani demek istiyor ki benim ve bebegimin bi önemi yok sanki ben bu evin hanımı değilim yeter ki onların keyifleri bozulmasın)
esim de hiç olur mu böyle saçma şey beni dinlemiyosaniz esimi de arayin bunlari soyleyebiliyosan yuzune de soyle demis
(Cidden eşimi de hala çocuk gibi görüyorlar hic dinlemiyorlar bile esiminde çok morali bozuluyo o da çok dolmuş durumda eşimle dertlerstik bugün diyor ki ben sana kötü davransam seni dinlemesem sevinecekler biz aramızı bozmayalım ikimiz mutlu olalım diyor) oda beni arayacakmış ben çok sinirliyim 4 gözle aramasını bekliyorum yani resmen beni adam yerine koymadıklari çıktı ortaya (ben istesem giderim zaten annemlere, kovar gibi annesigilde kalsın bi kac gün ne demek ya hemde burası benim evim benim yaşadığım alan) yarin
Evet malesef zaten hep alttan aldığım için şuan bu kadar rahat bi şekilde bunları diyorlarBendede benzeri dertler var altta kalma derim kesinlikle yuz verme nekadar yuz verirsen okadar tepene cikmaya calisacaklar
Evet hatta torunumuzu özleriz diyolardi da yani bunu bahane ediyorlarmış bu öneriyi sununcada ortaya çıktı yalan yani tek amaçları gelecekler oturacaklar keyif yapacaklar sözde işte bu seferde oğlumuzu özlüyoruz diyorlar değişik ya bekarken bu şekilde degillerdi evlenince değer e bindi :))Sizi annenizin evine göndermeye niyetlendiklerine göre torun görmeye falan gelmiyor ki bu insanlar. Biri yazmış torun görsünler idare edin diye ama durum öyle değil anladığım kadarıyla.
Ararlarsa söyleyin açık açık,minicik bebekle ben bir yere gidemem,şu an kimseyi kabul de edemem,taşınınca davet ederim gelirsiniz diye
Ne güzel dediniz ya mantıklı ama zaten bizi taktıkları yok ki :) gerçekten öyle ben böyle biseyi ne gördüm ne duydum başıma gelince de değişik oldu isteArayan olursa "ben ve bebek olmayacaksak halıları ,koltukları görüp parkeleri sevmeye mi geliceksiniz....geçen hafta geldiğinizde gormustunuz evi .... ona sayın" dersin.Esinin ailesi amma değişik insanlarmis
Evet yine ben bu aralar dert bitmiyor bende içine dert oldu.
Telefonunda kayıt özelliği varsa yapar yoksa da ses kaydedici bı program indir ACR var mesela onu indirebilirsinKonuşurken başka telefon olmuycak yine bu telefondan kayıt yapar mi acaba
Evet ama dinlemiyorlar da tabi kendi bildiklerini okuyorlar bakalım ne olacak sonu evet valla kendi evleri gibi bizi takmiyolar bile yaKV görümce onlara yorum yapma geregi bile duymuyorum saçma sapan konuşmuşlar. Orası bizim evimiz demeye getirmiş. Ama çok şanslısın ki eşin onların yüzünü görmüş en azından evin durumu müsait değil bile diyebilmis. Benimki olsa korkusundan bu cümleyi bile kuramazdi
Indirdim bi programı hatta bi arkadaşıma arattırdım kendi kendine kaydetti ama bugün bekledim aramadı yine eşimi aramışlar adam bunalmış durumda ne olacak annemgil bişey mi yapacakta gelmesinler istiyosunuz diyip dolduruşa getirmeye çalışıyorlar ya gördüler evin halini beni de göndermeye çalışıyolar ama kalkıp beni bi aramadılar sinirlendiriyolar beni yaTelefonunda kayıt özelliği varsa yapar yoksa da ses kaydedici bı program indir ACR var mesela onu indirebilirsin
Indirdim bi programı hatta bi arkadaşıma arattırdım kendi kendine kaydetti ama bugün bekledim aramadı yine eşimi aramışlar adam bunalmış durumda ne olacak annemgil bişey mi yapacakta gelmesinler istiyosunuz diyip dolduruşa getirmeye çalışıyorlar ya gördüler evin halini beni de göndermeye çalışıyolar ama kalkıp beni bi aramadılar sinirlendiriyolar beni ya
Yarın yine arayacaklar kesin eşim öğlen evde olacak inşallah denk gelir de benim yanımdayken arar bakalım ne konuşacaklar yineBazı aileler gerçekten bok kafalı oluyor. Özellikle evde olmadığı saatlerde ararlar kocanı doldururlar umarım kanmaz onların pis yalanlarına. Kocanı tembihle seni arasınlar kesinlikle aç ağzını yum gözünü. Bazı insanlar iyilikten anlamaz. Bence onu bir silkele kendine gelsin/ bak daha yorum yapabiliyor mu! Densiz dangoz görümce işte. Kendilerini bi bok sanıyorlar aynısından bende de vardı hatırladım sinirlendim yine.
İkimizde toptan kapatın telefonları başka çareniz yok gibi Allah sabır versinIndirdim bi programı hatta bi arkadaşıma arattırdım kendi kendine kaydetti ama bugün bekledim aramadı yine eşimi aramışlar adam bunalmış durumda ne olacak annemgil bişey mi yapacakta gelmesinler istiyosunuz diyip dolduruşa getirmeye çalışıyorlar ya gördüler evin halini beni de göndermeye çalışıyolar ama kalkıp beni bi aramadılar sinirlendiriyolar beni ya
İkimizde toptan kapatın telefonları başka çareniz yok gibi Allah sabır versin
Indirdim bi programı hatta bi arkadaşıma arattırdım kendi kendine kaydetti ama bugün bekledim aramadı yine eşimi aramışlar adam bunalmış durumda ne olacak annemgil bişey mi yapacakta gelmesinler istiyosunuz diyip dolduruşa getirmeye çalışıyorlar ya gördüler evin halini beni de göndermeye çalışıyolar ama kalkıp beni bi aramadılar sinirlendiriyolar beni ya
Evet gerçekten öyle 3 gündür eşim aynı şeyi söylemekten bıktım artık diyo anlatiyomus tekrar aynı şeyleri söylüyorlarmış yine anlatiyomus hani dedikte yaza doğru tasincaz o zaman kalınır konuşulur diye bilerek yapiyolar cidden bende artık istemiyorum diyeceğim onların bu hareketlerinden sonra 1 gun bile cekemem artikŞimdi yıldırma politikası ile eşini pes ettirmenin derdindeler Yeter ki çeneleri kapansın gelsinler demesini bekliyorlar Sonra da "bak nasıl geldik" diye zafer ilan eder bu zihniyet büyük bir şey başarmış gibi. Eşimin ailesi de o kafada. En sonunda haberli de habersiz misafir kabul etmiyorum dedim o zaman sınava hazirlaniyordum düğünden dolayı 3 ayım vardı sıfırdan calisiyordum zaten yeni evliyim. Orası oğlumun evi istediğim zaman gelirim çayımı da demlerim sen öteki odada naparsan yap demisti. Ha gelebildi mi yapabildi mi hayıresime şikayet ettiler sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?