- Konu Sahibi ankarali_94
-
Gerçekten ya bende duyduğumda cok şaşırdım şaka gibi bugün bekledim aramasını ama aramadı ah bi arasa beni iyice ezik yerine koydular yaSığılmıyorsa bir kaç gün annesinin evinemi gitsin demiş oğluylamı yatacakmış Yuh görümcelerin nirvanasını bulmuşsun sen.. ben böyle dangalakca çözüm önerisi görmedim..ararsa öyle bastirki bir daha bırak annesinde kalsın lafını adını anarken destur ceksin net
Bebek görmek için geliyorlar ya sana da annenin evine git diyorlar. Aslında bebek küçük olmasa öyle mi madem bebek görmeye geldiniz ben annemin evine gideyim siz de bebeğe bakın ben de bir kaç gün dinleneyim diyeceksin. Gerçekten de bırakacaksın. Biraz dayanabilsen en fazla yarım gün bakabilirler. Bebeğe acımasa insan böyle yapmalı bunlar hakediyor çünküEvet ya illa kalacaklar ha normalde 1 gün kalınıp dönülse neyse(artık onu bile istemem) de 1 hafta oh keyif yapacaklar. Ha benim ailem kalsa bizde arada onu bile laf yapacaklar ama 2 buçuk sene oldu babam bi kez kalmadı annemde eşim şehir dışına göreve gittiğinde kaliyo yanlız kalmamak için o da. eşim varken de hiç kalmadi ise filan gidiyo rahatsız olmasın diyor bunu duyunca onu da bahane edemediler. kendi ailemde böyle görüp onlarda da kalmak uğruna benim ve bebegimin annesigilde kalsın demeleri valla zoruma gitti ya
Zaten doğum yapalı 3 kere geldiler bebek gormek bahaneydi ta ki siz orda kalın diyene kadar ortaya çıktı yani amaclari . evet valla hiç gönülleri olmaz öyle bişey olsaydi bende zaten bırakmam dayanamam onların bakmaları eksik kalsin keşke benden uzak olsalar valla yaBebek görmek için geliyorlar ya sana da annenin evine git diyorlar. Aslında bebek küçük olmasa öyle mi madem bebek görmeye geldiniz ben annemin evine gideyim siz de bebeğe bakın ben de bir kaç gün dinleneyim diyeceksin. Gerçekten de bırakacaksın. Biraz dayanabilsen en fazla yarım gün bakabilirler. Bebeğe acımasa insan böyle yapmalı bunlar hakediyor çünkü
Aminnnnnn. Inşallah gelemezler sözün bittiği yer arkadaşımZaten doğum yapalı 3 kere geldiler bebek gormek bahaneydi ta ki siz orda kalın diyene kadar ortaya çıktı yani amaclari . evet valla hiç gönülleri olmaz öyle bişey olsaydi bende zaten bırakmam dayanamam onların bakmaları eksik kalsin keşke benden uzak olsalar valla ya
Aynen öyle canım...Aminnnnnn. Inşallah gelemezler sözün bittiği yer arkadaşım
Kesinlikle kendini bise sanıyo bekliyorum bakalım bana ne zaman denecek yazarım tabieşinize maşallah kesinlikle
benim eşim olsa hayatta diyemez mesela
muhakkak söyleyin görümceye karşıdan yönetmeye kalkmasın
bize de yazın
Evet değişik bi olay aramadı da beni bi türlü nereye kadar sürecek bakalim:)böyle yüzsüzlük görmedim. evin hanımı çocuğunu alıp onlar kalsın diye annesine gidecekmiş öyle mi?ararlarsa ay çok alemsin abla deyip bi kahkaha atın bence. ciddiye almadığınızı belirtirsiniz böylece.
Aramadilar beni hiç eşim de bugün 5 e kadar evdeydi biliyorlar ya benim yanimda olduğunu onu da aramadılar yine ben yokken dolduracaklar. Bende aramıyorum bekliyorum bakalım olay ne zaman patlayacak diyeKonu sahibi görümce ye cevap verdin mi
Arkandan atıp tutmak kolay tabi, yüzüne söyleyecek yüzleri yoktur da ondan aramıyorlardır.Aramadilar beni hiç eşim de bugün 5 e kadar evdeydi biliyorlar ya benim yanimda olduğunu onu da aramadılar yine ben yokken dolduracaklar. Bende aramıyorum bekliyorum bakalım olay ne zaman patlayacak diye
Evet kesinlikle ben bu zamana kadar hep güler yüzlü davrandım elimden geldiğince o yüzden nasıl olsa sesi çıkmıyo diyorlardi ama şuan bu dediklerini bildigimi de biliyorlar benle karşılaşıp evimize ne yüzle gelecekler bilemiyorumArkandan atıp tutmak kolay tabi, yüzüne söyleyecek yüzleri yoktur da ondan aramıyorlardır.
Benimde ayni isteyken ariyorlar esimi biguzel doldurup uzerime saliyorlar Aramadilar beni hiç eşim de bugün 5 e kadar evdeydi biliyorlar ya benim yanimda olduğunu onu da aramadılar yine ben yokken dolduracaklar. Bende aramıyorum bekliyorum bakalım olay ne zaman patlayacak diye
Inşallah kıymet bilir ya çok az böyle görümce filan hep kendilerini düşünüyorlar aminnnn insallahh...Konuları okudukça görümce olmak kastı beni bizim gelin kiymetimizi bilse bari neler neler yapıyoruz iyi gecinsinker diye
Rabbim böyle fesat insanlara fırsat vermesin !
Sırf yuva yıkar böylesi
Valla o kadar şey yaptılar ki ben de dayanamıyorum bazı şeylere görmek bile de istemiyorum artık bu laflarından sonra ne olacak bilmiyorum valla Aminn insallah Allah kötü niyetli insanlara fırsat vermesin...Benimde ayni isteyken ariyorlar esimi biguzel doldurup uzerime saliyorlar ve aylardir bu boyle eskiden azar işitirdim cok ezildim ama suan okadar degil hala bagirir falan ama eskiden yatak ayirirdi kocam günlerce. Nasil baslarsa oyle gider. Sanirim gorunce zaatiyla artik aramiz duzelmez sizinde benimde, oyuzden takmayın esinizle araniz iyi olsun size onerim bu kendimede aslinda ama ben yapamiyorum adlarini duyunca bile deliriyorum tahammul edemeyecek haldeyim çözüm sabırda ama dayanamiyorum ve psikolojik tedavi gorecek hale geldim bende 3 gorumce varda hepsi ayni esim tek erkek. Allah yardımcımız olsun
Sizin görümceniz uçmuş gerçekten ben de görümceyim ne haddime gelinimize annesinin evinde kalsın demek bana mı düşmüş yani çok sinirlendimValla ben şaşırdım etrafında böyle bişey görmedim ne demek annesiyle gitsin bizimkiler kalsın valla sabaha kadar kafayı yiycem heralde
Evet ya saçma bişey ilk dedim acaba söyledi de sacmaladiginin farkında mı diye düşündüm aynı şeyi 2. Kez diyince yok yanı resmen bilincli soyluyo bunu valla ben bu zamana kadar abla diyip saygı gosterdigime yaniyorum ah aptal kafam keşke en başta olaylar yasayinca mesafe koysaydım şimdi böyle stres olmayacaktım. Bide sözde arayacaktı 2 gün oldu beni aramıyorlar ben yokken eşimi arayıp daha doldurmaya çalışıyolar napiyim bilmiyorum o kadar nefret ettim ki artikSizin görümceniz uçmuş gerçekten ben de görümceyim ne haddime gelinimize annesinin evinde kalsın demek bana mı düşmüş yani çok sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?