Görümce kıskançlığı

Aman modern zamanın görümce sorunları bile değişti anacım. İnstagram hikayemi kıskanıp hikaye paylaştı nedir. Eskiden böyle miydi? Yeni ördüğüm dantelin örneğini istedi vermedim gitmiş başka yerden bulmuş. Efendime söyleyeyim altın büllüklüme sünnet düğününde taht hazırladım o da 20 yaşındaki oğluna yeniden sünnet düğünü yapmış. Artık çok sıkıcı görümce gelin kıskançlık içerikleri. Sevmedim bu zamanı ben.

Suratına tükürün.

Sen fesat ötesisin allah yardımcın olsun senin kocan ilgisiz demek ki görümcene kocası ilgi gösterince zoruna gitti

Kızlar meraba ben bunları anlatmasam çatlıycam artık ben 1 senelik evliyim görümce olacak kişi 3 4 senelik evli benim yaptığım her şeyin aynısını yapıyo sinir oluyorum bu İnstagramda hikaye atıyorum yemek yapıp yarın bi bakıyorum daha farklı bişey yapıp atıyo eşim doğum günüm için lüks bi restoranda hazırlık yaptırmış bi bakıyorum onun doğum günündede aynısı (bu arada düğününe gittim biz eşimle sevgiliydik o zaman evlendiğinden bu zamana kadar hiç gitmemişlerdir öyle yerlere eşi biraz cimri pinti bişeydir ) eski konuda anlatmıştım adetleri farklıdır ama eşi ailesinin yanında bizim yanında aşırı över görümcemi sürekli eşini dinleriz işte çok marifetli çok pratik felan detaylara girmek istemiyorum sanki bizim yanımıza gelmeden tembihlemiş gibi sürekli masada yemek uzatır görümceme işte yemedin bundan diyerek yapmacık geliyo bide sürekli gözüme bakıyo adam sapık gibi bişey neyse her yaptığım şeyi yapmasından sıkıldım ha bu arada hep ezmeye çalışır sen gelinsin gelin varken ben mi iş yapacam felan der ama bende artık laf sokmak istiyorum sizce neler yapabilirim böye durumlarda

Uyma bence canim herkesin kalitesi farkli mesafe koy sadece ve hikayenide gerekiyorsa gizle ugrasma bile degmez.

İnstagramdaki 200 arkadaştan 150tanesi yemek fotosu atıyo.
Bi okadarda gittiği yerlerin resmi veya kocişkolarıyla aşk fotoları.
Sizi kıskandığını nerden çıkardınız?
Kalan 149 kişiden birini kıskanmış olabilir.

Ben görümcemden cok daha iyi sartlardayım simdi söylemicem neler olduğunu kendimi övmeyi sevmiyorum 🤪 ama yine de beni kıskanıyor diyemiyorum beni niye kıskansın ki ? Onun hayatı baska benim hayatım baska . Bu cok ağır ve cirkin bir itham bence. Yanlış yazmışsın .

anlattıklarınızdan daha çok siz kıskanıyor gibi görünüyorsunuz. sadece sen gelinsin ben mi iş yapcam kısmı sizi kurtarır, ben gelinsem sen de bu evin kızısın derdim ben.

Back
X