Kızlar meraba ben bunları anlatmasam çatlıycam artık ben 1 senelik evliyim görümce olacak kişi 3 4 senelik evli benim yaptığım her şeyin aynısını yapıyo sinir oluyorum bu İnstagramda hikaye atıyorum yemek yapıp yarın bi bakıyorum daha farklı bişey yapıp atıyo eşim doğum günüm için lüks bi restoranda hazırlık yaptırmış bi bakıyorum onun doğum günündede aynısı (bu arada düğününe gittim biz eşimle sevgiliydik o zaman evlendiğinden bu zamana kadar hiç gitmemişlerdir öyle yerlere eşi biraz cimri pinti bişeydir ) eski konuda anlatmıştım adetleri farklıdır ama eşi ailesinin yanında bizim yanında aşırı över görümcemi sürekli eşini dinleriz işte çok marifetli çok pratik felan detaylara girmek istemiyorum sanki bizim yanımıza gelmeden tembihlemiş gibi sürekli masada yemek uzatır görümceme işte yemedin bundan diyerek yapmacık geliyo bide sürekli gözüme bakıyo adam sapık gibi bişey neyse her yaptığım şeyi yapmasından sıkıldım ha bu arada hep ezmeye çalışır sen gelinsin gelin varken ben mi iş yapacam felan der ama bende artık laf sokmak istiyorum sizce neler yapabilirim böye durumlarda