• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce 😭

Nezaket Dogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
12
4
1
Herkese selamlar güzel bayanlar, bu kulübün yeni üyesiyim.
bana yardım edin görümcemden bıktım usandım artık, kaynanamın vefatından sonra daha bir beklentiler içerisine girdi bu görümce 🥴 neymiş efendim anneler gününde görümcemi aramamışım 2 günde bir arayıp sormamışım. Bu beklentiler normalmi ben anlamıyorum,

yani normal mi bilemedim ama arasaniz ne olur? annesini kaybetmis daha hassas olabilir bu konularda. anneler gunu icin bahsediyorum...normal surecte samimiyet istemiyorsaniz mesafe koyabilirsiniz ama o kadar da dert edilecek bir konu degil gibi.

Benim annem bu durumdan çok çekti çok fazla aramıyor diye hep anneme tavır aldı halalarım hep bir küs bir barış şeklinde ilerlediler bence de normal değil ama görümceniz evli mi çocuğu var mı yoksa yalnız bir kadın mı

Evet sizde haklısınız anneler gününde arasam hiçbirşey olmaz, ama hani insanın içindende gelecek biraz kendisi değer verse arayıp sorsa şimdi bende karşılık vermek isterim ama işine göre davranan bir insan, kendisinin ağzının ayarı yok, ben hiçbir zaman kendisine karşılık vermeyen biriyim bana zararı yok ama dedikoduyu seven birisi toplumu akrabayı etkileyebiliyor

Herkese selamlar güzel bayanlar, bu kulübün yeni üyesiyim.
bana yardım edin görümcemden bıktım usandım artık, kaynanamın vefatından sonra daha bir beklentiler içerisine girdi bu görümce 🥴 neymiş efendim anneler gününde görümcemi aramamışım 2 günde bir arayıp sormamışım. Bu beklentiler normalmi ben anlamıyorum,
Görümceniz büyük mü?

Evli bir oğlu var
Aslında yalnız da değilmiş sizden bu kadar beklemesi gereksiz bence görümcemi hep eşim arar bizde ben de arada sırada konuşurum o kadar sizi kendine yakın buluyor anlaşılan araya yavaş yavaş mesafe koyabilirsiniz biraz soğuk davranabilirsiniz siz aramayın eşiniz arasın veya sizi aradığınızda eşiniz açsın o konuşsun

Anne gidince ailenin büyüğü görevini üstlenmiş sanırım bayramda el de öptürürdü Allah'tan korona vardı 😀😀 adı üstünde anneler günü niye beklemiş ki aranmayı

annesine kaybettiği ve yaşı büyük olduğu için anaçlık yapmak istiyor belli ki. yani gönlü olsun diye aramaktan birşey çıkmazdı bence.

Evli bir oğlu var
Aslında yalnız da değilmiş sizden bu kadar beklemesi gereksiz bence görümcemi hep eşim arar bizde ben de arada sırada konuşurum o kadar sizi kendine yakın buluyor anlaşılan araya yavaş yavaş mesafe koyabilirsiniz biraz soğuk davranabilirsiniz siz aramayın eşiniz arasın veya sizi aradığınızda eşiniz açsın o konuşsun
Kaynanamın vefatından sonra hani bana danışın, bana sorun, annesinin yerini doldurmaya çalışıyor ve ben bunu hazmedemiyorum

Back
X