İşte bende onu bekledim. Hep o kadından birşeyler bekliyorum ama yok.İyi niyetli biri olsaydı hep beraber gelin bekliyorum derdi ama dememiş.
Araya bir mesafe soğukluk girmiş zaten eşiniz gitsin siz gitmeyin gerilecek ortam belli.
Vallahi bekledim niyesini sormayın :) bende bilmiyorum ama çağırır dedim sözde burada tek kardeşinin karısı benim. Mesela ben olsam çağırırdımKonuşmadığınız insanın sizi nişanına çağırmasını mı bekliyordunuz gerçekten?
Orayı eksik yazmışım:) şöyle herkes herkesi tanıdığı için dedikodu olmasın diye de çağırır sanmıştımEe ne yapsın kız annesiyle konuşmuyorsunuz, daveti normal şartlarda aile büyükleri yapar konuşmadığınız için de kadın sizi davet etmemiş, kıza da çok istiyorsan sen ara çağır dayını demiştir.
Amerika da herkes herkesi tanıyoruda hiç anlamadığım için yorum yapamadım.
İyi de siz tek yengesi benim küsmeyeyim dememişsiniz sonuçta. Çağırsa bile gelmeyeceğinizi düşünmüş olabilir ki ben olsam gitmezdim.Vallahi bekledim niyesini sormayın :) bende bilmiyorum ama çağırır dedim sözde burada tek kardeşinin karısı benim. Mesela ben olsam çağırırdım
Olursa olsun boşver cidden takma kafana, eşin istiyorsa gitsin, bir bahane bulur geçiştirir seni soranlara , neticede herkesin herkesi tanıdığını bir yerdeyseniz zaten üç yıldır aranızın iyi olmadığı biliniyordur az çok.Orayı eksik yazmışım:) şöyle herkes herkesi tanıdığı için dedikodu olmasın diye de çağırır sanmıştım
İşte bende onu bekledim. Hep o kadından birşeyler bekliyorum ama yok.
Canim evlendin sanırım nasılsın? Yakın hissediyorum seni ondan yazıyorum konuyu sabote ettim gibi amaannemin kavgali oldugu kişinin nişanimda isi ne ya
benim de annemin kavgali oldugu görümcesi var. ama cocuklarini cok seviyorum, benim icin kiymetliler. "bak çocukları da gelecek o kadar sordular birseye ihtiyacin varsa söyle diye. düğünde küslük olmaz senin kardeslerin nasil geliyorsa o da babamin kardesi, cagir bence" dedim, hak verdi çağırdı
ama çağırmasaydi da asla istemeseydi de zorlamazdim. nişan gelinden cok ailenin nişanı. neden ailenin nefret ettigi biri gelip ortami gersin ki?
Bende yurtdışında yaşayan biri olarak yorum yapayım, bulunduğumuz bölgede Türkler hep birbirini tanır, düğünlerde böyle toplu ortamlarda özellikle yakın akraba eksikliği hemen dikkat çeker iyice sorgulanır aaa niye yoktun sen diyeEe ne yapsın kız annesiyle konuşmuyorsunuz, daveti normal şartlarda aile büyükleri yapar konuşmadığınız için de kadın sizi davet etmemiş, kıza da çok istiyorsan sen ara çağır dayını demiştir.
Amerika da herkes herkesi tanıyoruda hiç anlamadığım için yorum yapamadım.
Onu anladım mecazencim ama anlayamadığım, herkesin birbirini bu kadar iyi tanıdığı ,meraklı olduğu, sorguladığı bir bölgede üç yıldır görüşmediklerini bilmeyen de yoktur yani onu demek istemiştim aslında.Bende yurtdışında yaşayan biri olarak yorum yapayım, bulunduğumuz bölgede Türkler hep birbirini tanır, düğünlerde böyle toplu ortamlarda özellikle yakın akraba eksikliği hemen dikkat çeker iyice sorgulanır aaa niye yoktun sen diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?