- 24 Temmuz 2016
- 658
- 1.519
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen ole cancazim dayisi konussun bnm kizdigim nokta burdakilerin sanki cocugun gozuyle gorup yanlis algilama yapmasi konu sahibi ne diyor ahandan baskalari ne anliyor:)Tabı kı canım zaten yenılen ıcılenı ben bı kenara bırakırım uyurken foto cekmesıne yogunlasırım. Bunu hala cocukca dur dayımla yengemı cekeyımde komıklık olsun dıye cekmemısıtr herhalde yaş 8degıl 13bence iyi bir konusma yapılmalı bunu belkı konu sahıbı acsa olmaz fakat esı konusabılır. Cok rahatsızlık verıcı bı durum. Ben boyle sakın kalamazdım yatakodasında foto cekme olayında
bjz seni anladik baci anlayanlar yanlis anlamis bu durumu en iyi sen bilirsin eget is cidden ciddi bir bouyta gelmisse yedigi seyi degilde bu izinsiz esyalari karistriyor de yiyecej derseniz aile icinde yanlis anlasilabilr canim srn usulunu bulup anlat esineVayy anaaamm ben işte bu yüzden polemiğe girmeyelim dedim. Konu nereye gitmiş böyle. Sadece nasıl davranayım böyle farklı huylara, meraklı bir çocuğa. onu sormak istemiştim. Eşimin tarafını da çok severim her anlamda yardımcı olmaya çalışırız. Görümcemin durumu iyi değil. Sadece davranışın yanlışlılığına dikkat çekmek istedim
Valla benım hoş göremeyeceğim bir yaş ve olay. Ayrıca bir annenin de böyle ciddi bir olayla çocuğunun uyarılması, anne de nasıl bir etki yarattı onu da merak ettim. Benım kemalim yapmaz modunda mıydı yoksa çocuğunu uyardı mı ne yaptı yani?aynen ole cancazim dayisi konussun bnm kizdigim nokta burdakilerin sanki cocugun gozuyle gorup yanlis algilama yapmasi konu sahibi ne diyor ahandan baskalari ne anliyor:)
Hanımefendi bilmem farkında mısınız ama 13 yaşındaki çocuğun yaptığı şey hırsızlık. Önlenemezse ileride daha vahim sonuçlar doğurur. Sonra sizin eve girse misal, tüm birikiminizi çalsa bu kadar iyimser olabilir misiniz? Konu sahibi, bence önce eşinizle konuşun, takip ettim bikaç kere oldu ne yapalım deyin. Bakın küçücük örnek vereceğim eşimin kuzeni küçükken hep kv lerin evinden ki teyzesi olur hep toka kemer vb şeyleri evine götürürmüş, annesi de teyzesinden aldı diye umursamazdı zannımca. Şuan herkes tetikte o eve geldiği zaman. Kocaman 2 çocuklu anne, evi arabası dükkanı var ama hırsızlık yapıyor. Başka evden altın çalarken yakalandı ailesi bir sürü şey yaptı da aile şikayetçi olmadı.. bilmem anlatabildim mi hissettiklerimiBuraya konu acmaniz bile ne kadar ayip, 13 yasinda henuz cok kucuk feda olsun diyeceginize, cipsi hangi cocuk gorse alir yer bunun bile lafini etmeniz...
Arayin gorumcenizi bi daha size gelmesinler. Boyle dusuncelere sahip oldugunuzu bilse zaten adim atmaz en azindan net olursunuz.
Hanımlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Hatta bir seferinde benim eski telimi kızıma vermiştim video izlesin diye. Ortalıkta kalmış. 1~2 gün sonra galeriye bir baktım sabah 6 da eşimle benim uyurkenki fotoğrafım. Bu tarz durumlar da oldu
Cips ve sucuktan başlayan konu bir anda rontgencilige bombaciliga gelmiş gelmesi de normal zatenBundan 2 yıl önce sabah kalkmış ankastre ocağın hamur şeklindeki yapışkanlarını sökmüş bisikletin oturma yeri çıkıyordu orayı yapıştırmış. Neden diye sorduğumda yenge bana bıraksalar evde bomba bile hazırlarım tarzda bir şey söyledi. Sakın bak oğlum ebi havaya uçurursun ne diyorsun sen. Hatta bu konuyu aile ortamında defalarca dile getirdim. Çocuk çok meraklı. Evlerinde de deney yapıyorum diye ebi birbirine katıyormuş
Cipsi cikolatayi anlarim da kangal sucugu ne yapacak çocuk, yanlislikla çöpe falan gitmistir.
İnsanin adi cikmasin işte, evde ne kaybolsa ondan bilecek gibisiniz.
Konu sahibi giden sucuğun derdinde değil farkındaysanız. O da giden gitsin demiş zaten, çocuğun eğer çalma huyu varsa çocuktur olur demek çocuğa yapılan büyük bi kötülük olurBuraya konu acmaniz bile ne kadar ayip, 13 yasinda henuz cok kucuk feda olsun diyeceginize, cipsi hangi cocuk gorse alir yer bunun bile lafini etmeniz...
Arayin gorumcenizi bi daha size gelmesinler. Boyle dusuncelere sahip oldugunuzu bilse zaten adim atmaz en azindan net olursunuz.
Medenice yaptığınız yoruma medenice cevap verdik. Bu nasıl bi ego ya. Cevap yazılmasını istemiyorsanız yorum yapmayın.ARKADASLAR HERKES BI YORUM YAPARKEN ONCE BENI ALINTILAMASIN! SIZE DANISIP MI YORUM YAPACAGIM? KONU SAHIBIYLE GAYET MEDENICE KONUSTUK. Ben yorum yapmasam ne yazacaktiniz merak ediyorum size de gündem cıkti valla