Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmayin lutfen. İnsan evinde dolabinda ne var ne yok bilmez mi. Butun isaretler cocugu gosteriyor. Kimse cocugu hirsiz diye polise sikayet edelim demiyor ki, onune nasil gecebilirim diyor. 13 yasinda bir erkek cocugu bu 13 yas kucuk bi yas degil ki, dort yasindaymis gibi yorum yaziyorsunuz. Simdi onune gecilmezse bu davranisin ne zaman onune gecilebilir?Nerden biliyorsunuz aldığını? Belki yediler unuttular. Belki buzdolabını temizlerken attı. Belki buzlukta yada arkalarda. Bir ihtimal aldı diyelim çok canı istemiş o an yemeye cesaret edemeyip almış olabilir. Yani para, eşya değil ki yiyecek. 13 yaşında küçücük çocuk. Hırsız demek için önce görmek lazım değil mi? Kimse görmedi ki? Belki görümce aldı yada ikizi kız olan vs vs vs
Sucugu aldigini konu sahibi gormemis dahi, siz kimi neyse sucluyorsunuz o dahi mechul. Cips desen şu yasimda yengemin masasinda cips gorsem alir yerim kaldi ki 13 yaş cocugy hayli hayli yer. Yani asla boyle seyleri umruna almayan neyi varsa herkesle paylasan biriyim, esyalarim da zaman zaman kaybolur ama asla birini suclamak aklima gelmez,kim bilir nerde unuttum derim.
Siz de şahanesini, 13 yaşınızda takılı kalmışsınız. Hangi yaşta hangi ahlaki değerler öğrenilmeli bi gözden geçirin zira o kısım sizde ya eksik kalmış ya da silinmiş.Sahanesiniz
İzin almasın demiyorum benim yeğenler alıyor zira takip ediyorum abur cuburlarını. Ama kendi açar alır gayet normal. Hatta bakar teyze hiç atıştırmalığımız kalmamış der... Kendi çocuğum gibi. Hiç çocuğunuz açıp cips almıyor mu dolaptan? Hırsız falan abartı değil mi? Bilemiyorum benim fikrim böyle.
Kesinlikle kızım 7 yaşında nereye gitsek anane hala komşu mutfaga girmek için izin ister su içebilir miyim yada şunu alabilirmiyim kaldi ki olması gereken bi 13 yaş küçük değil asla.Kendiniz de muhtelen benzer davranislarda oldugunuz icin savunuyorsunuz diye dusunmustum zaten. Herkes sizin gibi degil, her aile sizin gibi degil, bu davraniş sizin dusundugunuz gibi herkesce kabul gorecek birsey degil.
Sizin şu yaşinizda yaparim dediginiz şeyi ben cocukken de yapmadim, herkes cocuk olmustur, 13 yaş asla kucuk degil. Ben "kimsenin evinden bir tozu dahi evimize sokma, alma" diye buyutuldum kimin evi olursa olsun alabilirsin, sunlari yiyebilirsin denmedigi surece elimi surmem, yemek istiyorsam bunu soylerim.
Dolayisiyla sizin gibi insanlardan rahatsizlik duyardim evimde, bu cipsin oneminden degil davranis rahatsiz edici, sormak zor birsey degil.
Ben olsam anneye bilgi verirdim ufaktam en azindan cipsle ilgili ama ciosten ziyade davranisin uzerinde dururdum.
Wuhuuuuuu hakarettttt helallll, egitimciliginize hayran kalmamak elde degilllSiz de şahanesini, 13 yaşınızda takılı kalmışsınız. Hangi yaşta hangi ahlaki değerler öğrenilmeli bi gözden geçirin zira o kısım sizde ya eksik kalmış ya da silinmiş.
Sahsimi neyle sucladiginiza dikkat edin, kimseyi kaale almiyorum diye iyden konuyu sahsima getirdiniz. Buna hakkiniz yok. Herseyde ban yapan yonetim ins sahsima yapilan hakaretlerde izlemekle yetinmez.Kendiniz de muhtelen benzer davranislarda oldugunuz icin savunuyorsunuz diye dusunmustum zaten. Herkes sizin gibi degil, her aile sizin gibi degil, bu davraniş sizin dusundugunuz gibi herkesce kabul gorecek birsey degil.
Sizin şu yaşinizda yaparim dediginiz şeyi ben cocukken de yapmadim, herkes cocuk olmustur, 13 yaş asla kucuk degil. Ben "kimsenin evinden bir tozu dahi evimize sokma, alma" diye buyutuldum kimin evi olursa olsun alabilirsin, sunlari yiyebilirsin denmedigi surece elimi surmem, yemek istiyorsam bunu soylerim.
Dolayisiyla sizin gibi insanlardan rahatsizlik duyardim evimde, bu cipsin oneminden degil davranis rahatsiz edici, sormak zor birsey degil.
Ben olsam anneye bilgi verirdim ufaktam en azindan cipsle ilgili ama ciosten ziyade davranisin uzerinde dururdum.
Nasıl sadece ev üyelerine açık biyer degil? Bizim evde bi misafir sormadan buzdolabını açsa şok olurumsacmalamissiniz. 13 yasindaki cocuk cuzdaninizdan para almis gibi konusuyorsunuz. benim yegenim ya da esimin yegeni dolabimdan sucuk alip yese tek endiselenecegim konu cig cig yemis olmasidir. buzdolabi mahrem yer degildir hanfendi. sadece ev uyelerine acik bi yer de degildir.
Sahsimi neyle sucladiginiza dikkat edin, kimseyi kaale almiyorum diye iyden konuyu sahsima getirdiniz. Buna hakkiniz yok. Herseyde ban yapan yonetim ins sahsima yapilan hakaretlerde izlemekle yetinmez.
Polisi arama konusundan bahsediyorsanız eve gelen yatılı kalan bir çocuk sabah uyanmış dolaptan cips almış diye (sucuğu kabul etmiyorum ispatı yok) hırsız nasıl yapar haddi bildirilmelidir vs yorumlarına karşı tepkidir. Çocuğunuz, abinizin evinde cips yemiş izinsiz. O zaman hırsız mı dersiniz. Oturur yanlış bu dayının evinde de olsa izin almalısın mı? dersiniz. Burada çok acımasızlar çocuklara karşı. Ben çocuk doğru yapmış demiyorum. Hata yapmış canı cips çekmiş yemiş. Anlatmamda sıkıntı olduğuna eminim çünkü defalarca ben böyleyim herkese saygılıyım dedim. Yine de çocuğa hırsız denmesi kabul edeceğim birşey değil.İki ailede bu şekilde davraniyorsa ve rahatsiz olan yoksa sorun yoktur zaten. Ayrica gelen cocuk icin devamli ayni yerde abur cubur tutuyorsam devamli izin almasini beklemek yerine "buradan alabilirsin istediginde" derim.
Amma benim buyutulme şeklim farkli kimsenin evinden bisey almadim habersiz, dolayisiyla evimde yapilmasini istemem, dolap ve evi karistirmak hele cok terbiyesizce. Kalkip eşimin yegenleri vs gelip "dayimin evi" diye kafasina gore ev kurcalayamazlar yani. Baskasinin evinde kendi kurallarinizla hareket edemezsiniz.
Sizin anlattiginiz durum karsilikli rizayla olan birsey, herkes izin vermek zorunda degil.
Ben annemin evinden bile kafama gore biseyler goturmuyorum, herkesin hassasiyetlero olabilir, size uymayan, anlayamadiginiz herseyle dalga gecme(baska bir yorumunuzda) egiliminiz bir garip.
bunu en baştan anlatacaktın,mutfaktaki yiyecekleri yemesi ayrı olay bu ayrı bir olay resmen sapıklık bu.13 yaşında diyorsunuz ergen bir çocuk yani,sizi aklına takabilir bence kocanızla konuşun.Birdaha sizde kalmamalarını sağlayın.Hanımlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Hatta bir seferinde benim eski telimi kızıma vermiştim video izlesin diye. Ortalıkta kalmış. 1~2 gün sonra galeriye bir baktım sabah 6 da eşimle benim uyurkenki fotoğrafım. Bu tarz durumlar da oldu
Polisi arama konusundan bahsediyorsanız eve gelen yatılı kalan bir çocuk sabah uyanmış dolaptan cips almış diye (sucuğu kabul etmiyorum ispatı yok) hırsız nasıl yapar haddi bildirilmelidir vs yorumlarına karşı tepkidir. Çocuğunuz, abinizin evinde cips yemiş izinsiz. O zaman hırsız mı dersiniz. Oturur yanlış bu dayının evinde de olsa izin almalısın mı? dersiniz. Burada çok acımasızlar çocuklara karşı. Ben çocuk doğru yapmış demiyorum. Hata yapmış canı cips çekmiş yemiş. Anlatmamda sıkıntı olduğuna eminim çünkü defalarca ben böyleyim herkese saygılıyım dedim. Yine de çocuğa hırsız denmesi kabul edeceğim birşey değil.
Diğer konularda olduğu gibi hakaret kavramında da farklı düşünüyoruz.Wuhuuuuuu hakarettttt helallll, egitimciliginize hayran kalmamak elde degilll![]()
Sevindim buna zira sizinle ayni dusunmek istemem, efsanesiniz bu aradaDiğer konularda olduğu gibi hakaret kavramında da farklı düşünüyoruz.
Ego patlaması yaşamaya ve yanlış düşündüğünü kabul etmemeye devam et. At gözlüğüyle bakmamanı tavsiye edicem ama bundan dolayı da hakaret davası açabilirsin diye korkuyorum.Sevindim buna zira sizinle ayni dusunmek istemem, efsanesiniz bu arada![]()
VuhuuuuEgo patlaması yaşamaya ve yanlış düşündüğünü kabul etmemeye devam et. At gözlüğüyle bakmamanı tavsiye edicem ama bundan dolayı da hakaret davası açabilirsin diye korkuyorum.![]()