Görümce oğlunun davranışları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk hırsız, bombacı, tacizci... İzinsiz cips alması ve eskiden fırın kenarını bozması dışında elimizde hiç bir delil yok. Sucuğu aldı mı? Resmi çekti mi? Bunlar bilinmiyor. Ama en ağır suçlarla suçlanıyor. Üstelik herkes emin. Burası Türkiye. Aksi ispatlanana kadar herkes suçludur. :(

Hanımlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Hatta bir seferinde benim eski telimi kızıma vermiştim video izlesin diye. Ortalıkta kalmış. 1~2 gün sonra galeriye bir baktım sabah 6 da eşimle benim uyurkenki fotoğrafım. Bu tarz durumlar da oldu
O fotoğraflari kızınız çekmiş olabilir. Aynı yaşlarda kızım var ve bazen kardeşinin veya benim fotoğraflarimizi çekiyor.
Konuyla ilgili olarakta yine aynı yaşlardaki kızım izinsiz ve habersiz bişey almaz, yemez. Bu yapı ve yetiştirmeyle alakalı.
Konu çok sapmış, kadın zaten neden yemiş demiyor. Bu davranışlari artarsa diye endişeleniyor.

Aynı benim gorumcemin kizi ve abimin oğlu gibi ne varsa siler süpürür dolapları karistirir. Merak etme genelde o türler pis boğaz oluyor taki felan almiyor. Yinede tedbirini al herkes bir olmaz. Ben şakayla karışık laf vuruyorum valla. Geçen yeğenim dolaptaki pasta süsünü yemiş ayı ondan ne istedin o pasta kurabiye için dedim. Kiza da zayıflicam diyon beş dk boş kalmiyon dedim ama senin demene kizmiyom kalbin temiz diyolar ay çıldırıcığımmm diyorum artık

lise 1e gidiyordum 14 yas olmasi lazim, disardan anneannemlere geldim annem de oradaydi. Karnim cok acikti benim dedim diye annem gozleriyle yedi beni :) anneannem serdi dunyalari onume ama annemin o bakisi icime yara oldu. Sonra sakin bi zamanda kimsenin evinde acim denmez bu anneannen bile olsa dedi, yemegi yoktur ikramlik bir seyi yoktur uzulur sen aciktiysan bana soyle ben usulunce sorarim ya da kalkariz evimize gideriz dedi. Ki anneannem benim canimdir annem neyse o da odur. Aramizda bi resmiyet bir sey asla yoktur. Kurban oldugum annem
İyi ki de boyle yetistirmis bizi.
simdi bakiyorum baskasinin dolabindan bir kangal sucuk cepleyen cocuklar normal karsilaniyor. Nasil bir nesil bekliyor bizi bakalim.

Aynı benim gorumcemin kizi ve abimin oğlu gibi ne varsa siler süpürür dolapları karistirir. Merak etme genelde o türler pis boğaz oluyor taki felan almiyor. Yinede tedbirini al herkes bir olmaz. Ben şakayla karışık laf vuruyorum valla. Geçen yeğenim dolaptaki pasta süsünü yemiş ayı ondan ne istedin o pasta kurabiye için dedim. Kiza da zayıflicam diyon beş dk boş kalmiyon dedim ama senin demene kizmiyom kalbin temiz diyolar ay çıldırıcığımmm diyorum artık
Size kalbi temiz dediklerine göre asıl kalbi temiz görumcenizmiş 😑
Eşim kardeşime ayı diyecek 😱

lise 1e gidiyordum 14 yas olmasi lazim, disardan anneannemlere geldim annem de oradaydi. Karnim cok acikti benim dedim diye annem gozleriyle yedi beni :) anneannem serdi dunyalari onume ama annemin o bakisi icime yara oldu. Sonra sakin bi zamanda kimsenin evinde acim denmez bu anneannen bile olsa dedi, yemegi yoktur ikramlik bir seyi yoktur uzulur sen aciktiysan bana soyle ben usulunce sorarim ya da kalkariz evimize gideriz dedi. Ki anneannem benim canimdir annem neyse o da odur. Aramizda bi resmiyet bir sey asla yoktur. Kurban oldugum annem
İyi ki de boyle yetistirmis bizi.
simdi bakiyorum baskasinin dolabindan bir kangal sucuk cepleyen cocuklar normal karsilaniyor. Nasil bir nesil bekliyor bizi bakalim.
Ayyy aynı benim annem, bende bi iki ac misiniz yemek hazırlayalım diyen ev sahibine acıktım ben demistim de🙈 annem haşlamıştı bi güzel. Degil ki öyle dolabı açıyım da kendi kendime abur cubur falan yeyim 😂😂

Ayyy aynı benim annem, bende bi iki ac misiniz yemek hazırlayalım diyen ev sahibine acıktım ben demistim de🙈 annem haşlamıştı bi güzel. Degil ki öyle dolabı açıyım da kendi kendime abur cubur falan yeyim 😂😂
hahhaaha biz kardes miyiz acabaa
Ki ben vallahi yemek istiyorum amaciyla da dememistim, zaten bi saat sonra kalkip eve gitcez ya hani bilgilendirme amacli amma aciktim be gibisine soylemistim
Zaten o son oldu sonra ac misin diyene durust olamayacak kadar tembihlendim :p

sacmalamissiniz. 13 yasindaki cocuk cuzdaninizdan para almis gibi konusuyorsunuz. benim yegenim ya da esimin yegeni dolabimdan sucuk alip yese tek endiselenecegim konu cig cig yemis olmasidir. buzdolabi mahrem yer degildir hanfendi. sadece ev uyelerine acik bi yer de degildir.
Muhteşemsiniz. Yatılı kalan misafirlerime çay şurada kahve burada dolapta meyve var uyanırsanız içersiniz,yersiniz lütfen rahat olun diyorum. Mutfak benim içinde mahrem değil. Yatak odama girmek yasaktır sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X