P
pira
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pira
muhaptap olmamak ıcın sabrettım ama sonradan patladım abım sessız bır tıp ne derlerse tamam dedı yaşta 35 tı evlenemıyorum moduna gırdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 yada 40 bın sonucda abınıze yapılmıs bu masraflar..
ve babanızda kızın ailesene bukadar sınırımız var demelıydı..
her ıstedg yapıpda sonra kızın ailesıne bu sekılde konusmanız hıc hoş degıl kesınlıkle..dugunde yapılan masraf yuzunden kızın ailesı ıle gorusmeme bence kesınlıkle olmamalı..bunu demek ayrıca sıze dusmezdı..bence
e canım herkez sessizmiş siizn ailede
bence sende sessiz ol bu saatten snra huzur bozma
sana düşmez çünkü
görümce görümce diye anılırsın
ayrıntıları bılmedıgınız için görümcelık yapmış dıyebılırsınız dügününde sızınde abınız bu kadar masrafı nasıl karsılarız dıye aglayacak duruma gelse sızın tepkınız ne olur bılemem
Olmazsa da bitsin. Abinin yerinde olsam eğer 5 milyarlık koltuk yerine 3 milyarlık olan alındı 5 milyarlık düğün salonu yerine 3 milyarlık tutuldu 10 bilezik yerine 5 bilezik takıldı diye bu iş biter diyorsa ben o kızın sevgisinden şüphe duyar ve ayrılırdım zaten... YAda Abinin ailesi olarak oğlum bak bu kız sevgi ve manviyattan önce para pul eşya şatafat düşünüyor. İyi düşün derdim..