• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Görümce" olmak istemiyorum

vardi burda bi konu,kiz kardes one oturdu diye bozulan bi uye acaba o sizin gelin adayi miydi ki :KK53:

ılımlı yaklaşmaya çalışıyoruz zaten;ki bence kendime adıma olmasa dahi ailem cok sıcak ona karşı.eve yemeğe çağırmışlığımız,annemin akşam kahvesine çağırmışlığı çoktur.şu an nerede istiyorsa orada oturuyorzaten bunu önemsediğini öğrendikten sonra kimse ön koltuga gecmedi mesela.hani elimizden geldiğince iyi davrandıgımzı düşünüyorum ben.tabi bi de karşı taraftan bakmak lazım olaya.
ama demişsiniz ya şöyle demiş böyle yapmış diye sorun ederseniz mutsuz olursunuz diye ; e öyleyse karşı tarafında aynı hoşgörüyle yaklaşması gerek aynı mantıkla o da ön koltukta oturan kızkardeşimi dert etmeyebilirdi
;ama hoşuna gitmediği onun istediği gibi olmayan her olay bir krize dönüyor.hani diyelim dışarıya cıktık;herkesten bi fikir geldi gideceğimiz yer hakkında;onun dediği olmadı diyelim.niye buraya geldik buranın surası vasat şusu kötü;ben dedim o kadar;biliyorum da söylüyorum diyerek bütün akşamı yakınmalarla geciniyoruz.
ha bi de tanışma asamasındayız,acıkcası abimin hayatına giren birisini soracak etmek kardeşi olarak görevimdir diye düşünüyorum;ha bu kötü anlamda bi görümcelikse evet evlenmeden görümce olmuş olabilirim :) ama daa önce dediğim gibi abimin kararlarına hiçbir şekilde müdahale hakkım yoktur ki öyle bi istediğim de yok.ama cok sevdiğim bi insanın kardeşimin hayatı ve sorunları benim de sorunlarımdır.
Bir süre bence görüşmeyin.Ama ihmalde etmeyin arayıp sorun.Size neden gelmiyorsunuz artık bizimle derse ozaman oturup konuşursuznuz.Ama bunu aslaa ile büyüklerinin yanında yapmayın.Bu onu köşeye sıkıştırılmış bir kedi gibi hırçın yapar.İki arkadaş gibi konuşun kendinizi düzgün ifade etmeye ve aynı anda onunda size söylediklerini anlamaya çalışın.Belki hiç aklınıza gelmeyen bir sebep olabilir bu negatif davranışları.Birde gittiğiniz yerde sürekli söyleniyorsa abinle ondan ayrı zamanlarda takılın onu heryereçağırmanıza yada onlarlla heryere gitmenize gerek yok.Memnuniyetsiz biriyse zaten gittiğiniz yerde çok eğlenmeyeceğiniz kesin:)tanışma aşamasındada birden samimi olmayı sık sık oraya buraya gitmeyi gereksiz buluyorum ben .20 yaşındaydım ozaman ayy ne sıkılırdım biryere beraber gitmek zulüm gelirdi görümce adayımla birbirimize çok kızgınlıklarımızda oldu tabii.Şimdi beraberken kakara kikiri gayet güzel eğleniyoruz.Zamana bırakın

yok annem abime anlatmadı,tatsızlık olmasın diye

Abin bilmiyorsa bile sen biliyorsun. Bu olaylar sıcağı sıcağına hallolur.
sonradan bu da oldu ama söylemedik demek işi düzeltmez.
Resmen saygısızlık başka şey değil. Sizin abinize olan zaafınızı çok net görmüş karşı taraf

Back
X