Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar dert değil ama birşey sormak istiyorum..benim abim evleniyor ev nişanı olucak..düğünde beyaz falan giyilmez gelinden başka vs....nişandada benim elbisem kıpkırmızı ve dizüstü bi elbise...şimdi sonuçta adimiz görümce ya hani bu abes kaçar mi ...aklıma takıldı ya :))
Nelere takıyorsunuz..arkadaş diyorki eğer kıyafetinizin rengine takılıp sorun çıkarıyorsa gelin tatlı değildir..bende evet dedim aslında öyle..ama yine de öylede olsa onu kirmam kiramam aileye Yen'i alışan biri..kıyamam daha doğrusu..çünkü bende gelin olduğumda çok zor alışmıştım..demek istiyorum
Ki kaprisli de olsa ona zaman veririm understand me ??
Öncelikle verdiğiniz ciddi cevaplar icin teşekkür ederim..normalde ben de takılmam gelin olduğumda takılmamıştım...ama bu görümce önyargıları falan....gelinimiz çok tatlı hakkımda yanlış düşünmesini istemem.