Görümce saygısızlıgı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işte başka turlu olmaz, kavga etsin birbirlerine girsinler ki için rahatlasın.
aynı bir akrabamızın gelini vardı böyle, kimse kimseyle konuşmuyor ailede en sonunda rahata erdi.
başı beladan kurtulmuyor ama, herşey niyete göre çunku,karma var.kimse de uzulmuyor öyle olmasına.
siz görümcesiniz sanırım bu kadar savunduğunuza göre. açıkçası ben hamile halimle bu salgın zamanında riskli olduğum halde çalışıp yorulsam, ama yine de onlara para göndersem gocunmasam, sonra tutup görümce böyle triplere girse ben de bozulurum ve ne dediğini merak eder sorarım eşime. konu sahibine yüklenip görümcenin yaptığı nankörlüğü neden görmezden geliyosunuz? konu sahibinin tek hatası ara sor demesi. tenezül bile etmem tekrar arayıp ne dedin diye sormaya. zaten eşi verilmesi gereken cevabı vermiş bu yeter.

Kızlar kaynanamlar köyde hayvancılık çiftcilik falan yaparak geciniyorlar. Sıkıldıklarında ya eşim ya kardeşi ya ablası gönderir gücü yettigince para.Evde de bekar kpss çalısan 25 yasinda görümcem de var. Geçen kaynanam para istedi bizim de elimiz çok dardı yok dedi eşim. Ben de hamileyim borcada girmek istemedik. Kaynanamın istedgi parayla sanirım görümcem cep telefonunu da tamir ettirecekti. Akşam eşim aradı kız kardeşi telefonu yaptırdımı diye sordu kardeşi de arkadan onu ilgilendiren bi konu yok mu bisey demiş.ama eşim tam anlamamış , eşim kaynanama sormuş ne diyo o diye.kaynanam yok bişey yok deyip geciştirmiş ama eşim de para varken mi iyiyiz para yokken kötümüyüz dedi ,duydum diger odadan. Geldim sordum noldu diye tam anlamadım bisey diyo ama dedi zerre önemsemedi.ama ben o kadar kızdım ki.bizde para yokken yeri geldi onlara para gönderdik.eşime ara sor bi tekrar ne demiş diyorum banane yaa diyo. Ben bunu nasıl netleştirebilirim.sinirim gecmiyo. Ben de calısıyorum benimde o kadar param gtti köye de hayrım olsun dedim şimdiye kadar.

kurcalama bence de. Yeni neslin 25 yaşı bile aklı leyla çoğu zaman, olgunluk sende kalsın boşver.

Abisine trip yapmış ne var bunda abi kardes onlar bugün küserler yarın barışırlar et tırnaktan ayrılmaz eşiniz uzatmak istememiş belki de sizin uzatacağınızı bildigi içindir illa bi iki kardeş arasına gireceksiniz iyice ortalığı bulandırıp sonra kenara çekileceksiniz

konuya görümceler toplanmış. herkes konu sahibinin ara sor demesine takılmış (ki ben olsam ben ara sor demem tenezül etmem aramaya) ama kimse görümcenin yaptığı nankörlüğe laf etmiyor.parayı her zaman gönderen kim? cherry. görümce abisine neden trip atıyor? para gelmedi diye. başa dönelim parayı gönderen kimdi? cherry. eee normal değil mi lafın ucunun konu sahibine dokunuyo olması. hayret bişeysiniz.

Sizi ilgilendiren bir durum yok ki. Gereksiz yere üstünüze alınmış ortalığı karıştırmak içinde deştikçe deşiyorsunuz.

Ek olarak şunu da söyleyeyim. Siz görümce saygısızlığı görmemişsiniz. Görümcesiyle görüşmeyen birisi olarak diyorum bunu hatta.Size yapılan bir saygısızlık varsa tavrınızı koyarsınız denilmesi gerekeni dersiniz. Ama bu olay abisiyle kardeşi arasında geçen bir olay. Sizin karışma lüksünüz yok. Kardeşler kavga da eder küser de barışır da . Bu gelinleri ilgilendirmez. Herkes yerini ve haddini bilmeli. Görümcenizin size karşı bir saygısızlığı yok, abisi dert etmiyorsa siz hiç dert etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X