Kızlar kaynanamlar köyde hayvancılık çiftcilik falan yaparak geciniyorlar. Sıkıldıklarında ya eşim ya kardeşi ya ablası gönderir gücü yettigince para.Evde de bekar kpss çalısan 25 yasinda görümcem de var. Geçen kaynanam para istedi bizim de elimiz çok dardı yok dedi eşim. Ben de hamileyim borcada girmek istemedik. Kaynanamın istedgi parayla sanirım görümcem cep telefonunu da tamir ettirecekti. Akşam eşim aradı kız kardeşi telefonu yaptırdımı diye sordu kardeşi de arkadan onu ilgilendiren bi konu yok mu bisey demiş.ama eşim tam anlamamış , eşim kaynanama sormuş ne diyo o diye.kaynanam yok bişey yok deyip geciştirmiş ama eşim de para varken mi iyiyiz para yokken kötümüyüz dedi ,duydum diger odadan. Geldim sordum noldu diye tam anlamadım bisey diyo ama dedi zerre önemsemedi.ama ben o kadar kızdım ki.bizde para yokken yeri geldi onlara para gönderdik.eşime ara sor bi tekrar ne demiş diyorum banane yaa diyo. Ben bunu nasıl netleştirebilirim.sinirim gecmiyo. Ben de calısıyorum benimde o kadar param gtti köye de hayrım olsun dedim şimdiye kadar.