- Konu Sahibi cheryblossommm
Kavga mı ediceksiniz olan olmuş kocaniz da yanıtini vermiş zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sizi bildigi gibi yapsın ben o akrbanizın gelini degilim öyle bi insan da degilim. Benim eşimin ailesine yaptgm gelinlgi kimse yapmaz , ben gayette aile de sevilen bi insanım.ön yargınızı kötü üslubunuzu alın gidin konumdanişte başka turlu olmaz, kavga etsin birbirlerine girsinler ki için rahatlasın.
aynı bir akrabamızın gelini vardı böyle, kimse kimseyle konuşmuyor ailede en sonunda rahata erdi.
başı beladan kurtulmuyor ama, herşey niyete göre çunku,karma var.kimse de uzulmuyor öyle olmasına.
Boşver canım kendini bilmeyen biri işte... İnsanlar bir türlü öğrenemedi evlenen insanın sorumluluk sahibi olduğunu başka geçindirmesi gereken bir evinin olduğunu hadsizlik başka adı yok.Kızlar kaynanamlar köyde hayvancılık çiftcilik falan yaparak geciniyorlar. Sıkıldıklarında ya eşim ya kardeşi ya ablası gönderir gücü yettigince para.Evde de bekar kpss çalısan 25 yasinda görümcem de var. Geçen kaynanam para istedi bizim de elimiz çok dardı yok dedi eşim. Ben de hamileyim borcada girmek istemedik. Kaynanamın istedgi parayla sanirım görümcem cep telefonunu da tamir ettirecekti. Akşam eşim aradı kız kardeşi telefonu yaptırdımı diye sordu kardeşi de arkadan onu ilgilendiren bi konu yok mu bisey demiş.ama eşim tam anlamamış , eşim kaynanama sormuş ne diyo o diye.kaynanam yok bişey yok deyip geciştirmiş ama eşim de para varken mi iyiyiz para yokken kötümüyüz dedi ,duydum diger odadan. Geldim sordum noldu diye tam anlamadım bisey diyo ama dedi zerre önemsemedi.ama ben o kadar kızdım ki.bizde para yokken yeri geldi onlara para gönderdik.eşime ara sor bi tekrar ne demiş diyorum banane yaa diyo. Ben bunu nasıl netleştirebilirim.sinirim gecmiyo. Ben de calısıyorum benimde o kadar param gtti köye de hayrım olsun dedim şimdiye kadar.
O da maasımdan yesin üstüne para göndermiyoruz diye laf soksun. Düşerim ben lafın peşine.
Ay allah aşkına benim şu durumuma siz düşseniz sessizce izlerdiniz dimi. Ihtiyacları var paraya ve eşimin ailesi. Onlar orda yarı ac dururken belki bizim zaten huzurumuz olmaz diye gönderdik. Helali hoş olsun. Ben lafını bugüne kadar yapmadım lafının görümcemin yapmasna kzıyorum. Cnkü bizim de o kadar zor zmanımız oldu kaynanam gene arayp para ıstedi paramz olmadgnı bildgi halde. Yıpratti bu bizi.E göndermeyin. Zorla mı alıyor görümceniz sizden? Sizin şahsınıza söylenmiş bir şey yok iki kardeş arasındaki mesele. Sonradan lafını yapacaksanız kendi maaşınızdan göndermeyin, oğlunu ilgilendiren bir mesele annesine gidecek para. Siz resmen üstünüze alınmaya yer aramışsınız
Böyle bir trahatsizliginiz varsa eşinizle "kaç senelik evliyiz ..daha doğacak çocuğumuzun ihtiyaçlarını karsilayamiyoruz ,ailene maddi yardımda bulunmak istiyorsan farklı bir formül dusunmelisin ek iş yapman veya maaşı daha yüksek olan bir işe geçmen gibi ...sen ne düşünüyorsun ?"diye konuşabilirsinizO da maasımdan yesin üstüne para göndermiyoruz diye laf soksun. Düşerim ben lafın peşine.
Ay allah aşkına benim şu durumuma siz düşseniz sessizce izlerdiniz dimi. Ihtiyacları var paraya ve eşimin ailesi. Onlar orda yarı ac dururken belki bizim zaten huzurumuz olmaz diye gönderdik. Helali hoş olsun. Ben lafını bugüne kadar yapmadım lafının görümcemin yapmasna kzıyorum. Cnkü bizim de o kadar zor zmanımız oldu kaynanam gene arayp para ıstedi paramz olmadgnı bildgi halde. Yıpratti bu bizi.
Ben burda hayatimin sadece ufak bi kesitini anlatıyorum yazdıklarimdan belki de bu çikarımı yapmanız normal, yalnız sadece şöyle diyeyim gördügüm vefasızlık beni üzdü .Ben ihtiyaçları olan insana gönderdiğim paranın sonradan lafını yapmam sizin aksinize. Maaşımdan yesin gibi bir cümleyi ise hiç kullanmam. Bu zamana kadar yapmamış olabilirsiniz ama şu an yapıyorsunuz. Şahsınıza söylenmiş bir şey yok, görümceniz laf yaptıysa da abisine yapmış siz üstüne gidip didiklemişsiniz. İstemiyorsanız göndermeyin diyoruz ona da kızıyorsunuz. Paranız olursa gönderirsiniz istediğiniz kadar yoksa haliyle olmayan bir şeyi gönderemezsiniz.
Niye zorla dert ediniyon adam üzülme diye boşver demiş niye canını sıkmaya çalışıyosun ki bırak ne hali varsa görsün bundan sonra da para feln vermeyin olur biterKızlar kaynanamlar köyde hayvancılık çiftcilik falan yaparak geciniyorlar. Sıkıldıklarında ya eşim ya kardeşi ya ablası gönderir gücü yettigince para.Evde de bekar kpss çalısan 25 yasinda görümcem de var. Geçen kaynanam para istedi bizim de elimiz çok dardı yok dedi eşim. Ben de hamileyim borcada girmek istemedik. Kaynanamın istedgi parayla sanirım görümcem cep telefonunu da tamir ettirecekti. Akşam eşim aradı kız kardeşi telefonu yaptırdımı diye sordu kardeşi de arkadan onu ilgilendiren bi konu yok mu bisey demiş.ama eşim tam anlamamış , eşim kaynanama sormuş ne diyo o diye.kaynanam yok bişey yok deyip geciştirmiş ama eşim de para varken mi iyiyiz para yokken kötümüyüz dedi ,duydum diger odadan. Geldim sordum noldu diye tam anlamadım bisey diyo ama dedi zerre önemsemedi.ama ben o kadar kızdım ki.bizde para yokken yeri geldi onlara para gönderdik.eşime ara sor bi tekrar ne demiş diyorum banane yaa diyo. Ben bunu nasıl netleştirebilirim.sinirim gecmiyo. Ben de calısıyorum benimde o kadar param gtti köye de hayrım olsun dedim şimdiye kadar.
abi kardeş ama çoğu zaman parayı gönderen gelin :))para göndermeye gelince banane demiyosa yaptığı saygısızlığa da banane dememesi normalAbisine ne dediginden size ne ?
Abi kardeş onlar , saygisizliksa ona yapıldı neden bu kadar didikliyorsunuz ?