- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Duyanda odtu bogazici okuyor sanir hadisizi.Barajı zor geçmiş açıktan işletme okuyor.çok fena kalayladım msj attım sesini bile duymaya tahammülüm yoktu.
Aradığında idiot gibi kaldım ağzımdan kötü bi kelime çıkmadı sonradan kafa açıldı bende. Bu sayede de eşim olacak kişiyi tanımış oldumDuyanda odtu bogazici okuyor sanir hadisizi.
Deseydin keske pardon benmi hanlis biliyorum orgun bile kazanamayip aciktan okuyan senmi guluyorsun aglanacak haline deseydin.valla ben sistim burda:/
Beni istediler,babam verince söz kesildi.Aslında haklısın bu sıfat biraz garip, yüzükle evlenme teklifi etmiş, teklifini kabul ettiğim eski sevgilim:)
Cok tesekkürler. Sizinde aynı sekildeSizi gercekten tebrik ederim cok yerinde tepki verip ayrilmissiniz. Allah bundan sonra gonlunuze gore versin.
:)tesekkür ederimBeni istediler,babam verince söz kesildi.
Nişanım olana kadar geçen sürede "sözlüyüm" derdim.
Bu süreç sözlülük işte.
Diğerleri pastane sözü
Ama sizde evlilik teklifi de varmış, söz sayılır hadi..
Ahh neyse, eski sevgilim dedin konu kapandı
En doğru kararı vermişsin. Zaten ayrılmayı düşünüyormuşsun gibi anladım, bu da tuz biber olmuş. Seviyesizlerle uğraşma boşver.
Hakkında hayırlısı...
Gözün aydın , fuzuli bir topluluktan kurtarmissin kendini . Gerçi onların toplamından da ne olur bilemedim. . Bir yanlış bütün doğruları götürecekti .. boş bırakman birşey eksiltmeyecek senden . Tebrikler :)Merhaba arkadaşlar. Geçen ygs ye girdim 70bine girdim. Benim için çok kötü değil ama tam istediğim gibi bir sonuç da değildi. Neyse..
Sözlümün beni hiç aramayan kız kardeşi beni arayası tuttu ve bende yirmi dk boyunca dalga geçti. İşte ben nasıl üni mezunuymuşum (ikinciye hazırlanıyorum) nasıl yapamıyomuşum kahkahalarla gülmeler filan. Yirmi dk kesintisiz bu konuya dönüp dönüp durdu beni tahrik edip ezikledi,yanında iş arkadaşı vardı onla beraber güldüler filan.bu arada benden 6 yaş küçük 20 yaşında. Ben sustum neden sustum bilmiyorum..şok oldum herhalde..
İki gün sonra sevgilimle buluştuk( seneye düğün vardı allah korudu) laf arasında o da bana aynı kelimeyi kurdu, işte üni okudun matematiğin de iyiydi senin yapamadın filan bi gülmeler.. Ben de artık bişeyler koptu, zaten bayadır kopmak üzereydi. Meğer benimkinin bana yaptıklarından haberi varmış. Görümce olacak beni arayıp sesimi kaydetmiş. Herhalde evde iyi dalga konusu olmusumdur.. böyle sinsilik görmedim, belki de beni bile bile tahrik edip üstüne sıçratıp sonra da aleyhimde kullanmayo düşündü. Neyse ben bunları öğrendim ve sizinle uğraşamam ben allaha emanet olun dedim ayrıldım..
Uzun oldu belki kusura bakmayın.. diyceğim kimseye güvenmeyin hele görümce kısmına, sinsilertabi erkeklere dicek lafım bile yok
Edit: başlık eksik olmuş, görümce sesimi kaydetmiş olucaktı. Mişi nasıl unuttum bilemiyorum:)
Genelleme varmi ki.Her görümce ayni olmaz daha doğrusu her insan ayni olmaz genelleme hoş olmamış. Sinirinize veriyorum.
Kimseye güvenmeyin hele görümce kısmına, sinsiler.Genelleme varmi ki.
Bende gorumceyim ama bu gorumce gkrundugu dagllar eriyesice turundenmks
Merhaba arkadaşlar. Geçen ygs ye girdim 70bine girdim. Benim için çok kötü değil ama tam istediğim gibi bir sonuç da değildi. Neyse..
Sözlümün beni hiç aramayan kız kardeşi beni arayası tuttu ve bende yirmi dk boyunca dalga geçti. İşte ben nasıl üni mezunuymuşum (ikinciye hazırlanıyorum) nasıl yapamıyomuşum kahkahalarla gülmeler filan. Yirmi dk kesintisiz bu konuya dönüp dönüp durdu beni tahrik edip ezikledi,yanında iş arkadaşı vardı onla beraber güldüler filan.bu arada benden 6 yaş küçük 20 yaşında. Ben sustum neden sustum bilmiyorum..şok oldum herhalde..
İki gün sonra sevgilimle buluştuk( seneye düğün vardı allah korudu) laf arasında o da bana aynı kelimeyi kurdu, işte üni okudun matematiğin de iyiydi senin yapamadın filan bi gülmeler.. Ben de artık bişeyler koptu, zaten bayadır kopmak üzereydi. Meğer benimkinin bana yaptıklarından haberi varmış. Görümce olacak beni arayıp sesimi kaydetmiş. Herhalde evde iyi dalga konusu olmusumdur.. böyle sinsilik görmedim, belki de beni bile bile tahrik edip üstüne sıçratıp sonra da aleyhimde kullanmayo düşündü. Neyse ben bunları öğrendim ve sizinle uğraşamam ben allaha emanet olun dedim ayrıldım..
Uzun oldu belki kusura bakmayın.. diyceğim kimseye güvenmeyin hele görümce kısmına, sinsilertabi erkeklere dicek lafım bile yok
Edit: başlık eksik olmuş, görümce sesimi kaydetmiş olucaktı. Mişi nasıl unuttum bilemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?