Görümce sesimi kaydet

Barajı zor geçmiş açıktan işletme okuyor.çok fena kalayladım msj attım sesini bile duymaya tahammülüm yoktu.
Duyanda odtu bogazici okuyor sanir hadisizi.
Deseydin keske pardon benmi hanlis biliyorum orgun bile kazanamayip aciktan okuyan senmi guluyorsun aglanacak haline deseydin.valla ben sistim burda:/

Duyanda odtu bogazici okuyor sanir hadisizi.
Deseydin keske pardon benmi hanlis biliyorum orgun bile kazanamayip aciktan okuyan senmi guluyorsun aglanacak haline deseydin.valla ben sistim burda:/
Aradığında idiot gibi kaldım ağzımdan kötü bi kelime çıkmadı sonradan kafa açıldı bende. Bu sayede de eşim olacak kişiyi tanımış oldum

Aslında haklısın bu sıfat biraz garip, yüzükle evlenme teklifi etmiş, teklifini kabul ettiğim eski sevgilim:)
Beni istediler,babam verince söz kesildi.
Nişanım olana kadar geçen sürede "sözlüyüm" derdim.
Bu süreç sözlülük işte.
Diğerleri pastane sözü

Ama sizde evlilik teklifi de varmış, söz sayılır hadi..

Ahh neyse, eski sevgilim dedin konu kapandı

En doğru kararı vermişsin. Zaten ayrılmayı düşünüyormuşsun gibi anladım, bu da tuz biber olmuş. Seviyesizlerle uğraşma boşver.
Hakkında hayırlısı...

:)tesekkür ederim

Canım genelde karakteri gelişmemiş veya kendini yeterli bulmayan çoğu insan karşı taraftan kimsenin başarısını kaldıramaz ve küçümsemeye çalışarak kendini motive etmeye çalışır ama aslında o yeteneğin kendilerinde olmadığını çok iyi bilirler.aslında sevin kurtulmuşsun ve başarın birilerine fena batmış.....

Gorumcenizin sizinle bu kadar dalga gectigini okuyunca merak ettim ne okudugunu, acik ogretim isletme okuyormus. Ben de Turkiye derecesiyle cok iyi bir okul kazandi zannetmistim. Neyine guvenerek dalga gecti acaba? Sanirim cok iyi bir mesleginiz var, sizi kendinden ustun goruyor gibime geldi. Ayrildiginizi okuyunca da sevindim dogrusu, akilli kadinlari seviyorum.

AÖF İşletme'yi geçtim Boğaziçi İşletme bile okusa Kerimcan'ın dediği gibi "Ne manaaa" yani. Hani cidden anlam verilemeyecek, neden bunu yaptın desen mantıklı tek bir sebep bile söyleyemeyeceği bir durum. İki kardeş de normal değil, ayrılmak verilebilecek en mantıklı kararmış, tebrik ederim. Bu arada sıralamanız hiç fena değil nesiyle dalga geçilmiş anlamadım, LYS'de de gayet yükseltilebilir 20 bin 30 binlere. Ex-görümce o sıralamayı bile elde edememiş.

Her görümce ayni olmaz daha doğrusu her insan ayni olmaz genelleme hoş olmamış. Sinirinize veriyorum.

Yine "aman yapma, kaç, evlenme" yorumlarının üstüne gidip evlenen bir profille karşı karşıyayız sandım ama mutlu sonla biten film gibi oldu okudukça : ) Geçmiş olsun ne diyelim, erken olması iyi olmuş.

Ayrilma karariniza sozlunuz ne dedi? Hadi bay bay mi yoksa af diledi mi? Aklima bir sey geldi de ondan soruyorum.

Gözün aydın , fuzuli bir topluluktan kurtarmissin kendini . Gerçi onların toplamından da ne olur bilemedim. . Bir yanlış bütün doğruları götürecekti .. boş bırakman birşey eksiltmeyecek senden . Tebrikler :)

sen bu sözlü kişisine hiç laf saydırmadın mı ya? şöyle bi güzel haddini bildirip o bozulmuş yüz ifadesine bakmadın mı?
en azından "abi-kardeş mizah anlayışınız da zeka seviyeniz kadar yerlerdeymiş, bunun nesi bu kadar gülünç anlamadım, önce hatrı sayılır bi başarı yakalayıp gerçekten bi b*k olup öyle gülseydiniz de komik duruma düşmeseydiniz bari" deseydin.

Çok ilginç. Ben niye size bunu yapma gereği duydular omu merak ettim. Eski görümce adayınızla husumetiniz mi vardı? Kimse böyle bir şeyi durduk yere yapmaz, bu bir intikam filan mıydı acaba... Eski sevgilinizin de keza kardeşiyle aynı telden olması falan ilginç yani.

20 yaşında yanında iş arkadaşı var..
o zaman görumce üni mezunu değil..
dolayısıyla ispat aşikar görümce kıskanç

hayırlısı olsun hakkınızda, anlaşılan aile boyu çekemiyorlarmış sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…