Görümce sesimi kaydet

Bu ne ucuzluk ya.. Kendisi girsin bakalim 70binin y'sini gorebilecek miymis? Cok guzel bi karar vermissin kurtulmakla

merak ettim onlar ne mezunu

en en en iyi kararı vermişsin. Allahtan evlenmeden önce böyle bir olay olmuşda, evlenip başını böyle soysuz aile için yakmamışsın.
bi kaç böyle ses kaydı olayı duydum ama dalga geçilip sonra da erkek arkadaşının yanına gelip seninle dalga geçmesi gibi bi olay duymadım. bu çok incitici.
erkek arkadaşının kız kardeşine kızması gerekirken oda onunla bir olup eğlenmesi de çok garip.
valla benimde iki görümcem var ikisiylede konuşmuyorum. ya neden böyle yapıyorlar anlamıyorum. bende fazlasıyla dişli bi tipim hani bana yaptılar ama bende bi şeyin altında kalmam. Bende hadlerini bildirdim ama araya soğukluk girdi bi kere. kardeşim değilki affedeyim unutayım. aslında herkes yerini bilse saygılı olsa hiç bir sorun olmayacak.
inşallah karşına seni hak eden çok iyi bi insan tez vakitte çıkar.

Sağol canım iyi oldun mu yaranamıyosun.allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…