Görümce sesimi kaydet

Hakkınızda hayırlısı olsun.
Belki de sesinizi kaybetmedi,zaten sözlünüz dinliyordu.
Ayrıca kayıt ettiyse bu konuşmayı ve sözlünüzde dinlediyse kardeşine kızmalıydı neden böyle konuşuyorsun yada bu kaydı yapmaktaki amacın neydi diye,sonuçta kötü birşeyde söylememişsiniz. Kızmak bir yana kardeşiyle aynı telden çalmış.
Bu dalga gecilecek bir konu değil.
İsabet olmuş.

Ya hu ne görümcesi görğmceniz bile değil o sizin. Ortada fol yok yumurta yok bu kadar samimi olur hayatınızın ortasına alırsnız. Bu kadar densizi de çıkar.

Ünlü düşünür ivananında dediği gibi şoktadayım
Aile aile değil manyaklar silsilesi.
Sözlün olacak öküze mi laf söylesem, kardeşi olacak dangalağa mı konuşsam bilemedim.
O 20 lik salak ne işle meşguller acaba pardon ??
Bol bulmuş iş yerinde vakti heralde gerizekalı.
Ne diyeceğimi gerçekten bilemiyorum ya, acaba adam ayrılmak mı istiyormuşta böyle bi tavır sergilemiş, böyle bi saygısızlığa göz yumduğu yetmiyormuş gibi katlamış durumu yoksa ciddi anlamda bu kadar terbiyesiz mi bilemedim. Sevmediği kesin ama. İnsan sevdiğine böyle bi tavır sergiler mi ya ?
Erkeksin sen, kendine gel bi.
Eee ayrıldın çektin gittin hiç bi şey demedi mi bu öküz ? Ay utanmaz.
Yorumumu noktalarken tekrardan bi

iyi olmus iyi bir daha da donme bunlara.Sakin ha sakin dönme.Sinavinla ilgili de cok iyi calis 40-45bine rahat cekersin kendini germe .

terbiyesizliğin bu kadarı
şuan ben çok sinirlendim
neyse inşallah allah onun başına da böyle bişey verirde o zaman sizi hatırlar

Sorulara cevap vereyim. Ex sevgilimin ve kardesinin haddini bildirdim. İkisi de ağzını açıp bişey diyemedi. Ex sevgili özür diledi ama özrünün bi anlamı yok. Kardesiyle baş edemezmiş onu öyle kabul edicekmişiz. Diğer konumda yazmıştım ben ailesinden uzak durmaya çalısıyodum ama annesi devamlı msj atan arayan biriydi, benim mesaj atmam sadece kandillerde bayramda filandı. Zaten numaramı da sürekli onlar istemişti sevgilimden ben verme taraftarı değildim ama artık ayıp olmasın diye iyi bari ver demiştim.Sevgilimin kız kardeşiyle hiç bir muhabbetimiz yoktu sadece o da işte kandillerde toplu mesajına beni katan biriydi ailesiyle yüzyüze hiç görüşmedim.

Görümce genellemesi konusunda özür dilerim ben de görümce olucam. Kardesimin eşinin donanımlı minneti olmayan kendi ayakları üzerinde duran, gerektiğinde erkek kardesime dur diyebilen biri olmasını isterim,kadın olmak bunu gerektirir. O genellemeyi sinirime verin

Bi husumetim yoktu, muhabbetimiz de yoktu. Ben de ona şaşırıyorum.

Ayyyy zekası ayakkabı numaralarından kücük insanlar ya..Canım ben sınıf öğretmeniyim 4. Senem bu işi uzun süre yapamayacagımı düsündügüm için girdim sınava ki cidden zor bi sınavdı hele de mat ancak 44bine girebildim..Yani demem o ki cok biliyolarsa kendileri girseymiş de iki soru isaretleyebiliyolarmıymıs..Hadsiz,densizler tebrik ederim seni sut ve gol :)

Ne kadar boş insanlar siz kendi avamlıgınıza gülün deseydin.hadsiz insanlar ya

alayı işsiz mi bunların ya of cahil sürüsünden kurtulmuşsun, iyi olmuş.

hayır neden böyle bir ihtiyaç hissetmiş ki

ben de geçen sene girdim sınava sıralamamı unuttum

benim eşimde dalga geçti

sen ki %1 lik dilimle üniversiteye girmiş hatunsun bu puan sana yakıştı mı vs dedi

güldük geçtik bizim aramızda buna uygun samimiyet vardı ama bunu hiç görüşmediğim görümce adayım neden desin

muhtemelen onu senin okumuş olman eziklemiş o da bunu kendince intikam malzemesi yapmış

her neyse kurtulmuşsun

Ayrıldıgın için seni tebrik ediyorum cok karakterli biriymişsin

20 yaşında ne işi yapıyor bu hadsiz görümce

Bir pazarlama sitesi varmış adını bilmiyorum,asgari ücret.bi de açıktan işletme okuyor
Keşke deseydin "keşke sende 2.üniyi okuyor olsaydın aöf okuyorsun. Ah barajı bile zor geçmiştin dimi doğru. Neyse işim var sende pazarlamana devam et hayırlı işleer" deyip çat kapatsaydın. Yüzsüze bak ergen beyinli.

Allah kurtarmış hayırlı mübarek olsun konu sahibi

Gorunce ve sevgilinin egitim durumu ne. Sizinle dalga gececek seviyedeler mi.

Gorumceye bak sen bacak kadar boyuyla
Sanki kendisi ordinaryus olmus da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…