Merhaba arkadaşlar,
Destansı uzun uzun yazmak istemiyorum ama bir taraftanda içimi dökmeye fikirlere ihtiyacım var.Eşim 2 kardeş, ablasından ve dolayısıyla ailesinden yana dertliyim.İlk çocukları görümce olduğundan bunu epey bi şımartmışlar pofpoflamışlar her istediğini almış yemiş giymiş vb..Evli farklı ilde oturuyor ama yetişiyor hertürlü.Bizde farklı ilde oturuyoruz.Kısacası herkes farklı illerde.Benim sorunsalım samimiyetsizliğe gelemiyorum yapay davranamıyorum ailesinede saygısızlık etmiyorum ama kabullenemediğim sinirlendiğim noktalar var.Eşim adil davranıyor haklıya haklı haksıza haksız der ondan yana sorunum yok o yüzden ailesi tarafından sevilmezde..
Samimiyetsizliğine bir örnek; görümce geçenlerde bize geldi
tüp bebek ikiz gebeliği ve tehlikesi olduğu halde..Gelmedende kızımızı (yeğenini)özlediğini daha sonra daha ağırlaşırım hiç gelemem diyerek(Çok zamansızdı ziyaret ama ben yinede özlemiştir kız niyet etti gelsin dedim iyiniyetimle)..ama hatun bildiğiniz 2 gün full gezdi o halde arkadaşında falan kaldı.Midesi bulanan orası burası ağrıyan bilmem ne..sözde..ilgi çekmek..Bide tabi gelmeden plan yapılmış kayınvalideyide ayarlamış biz çalıştığımızdan evde yalnız kalmak istemedi.Hiç ince düşünce yok ne onda ne annesinde,hem maddi hem manevi.Kayınpederimin hakkını yiyemem bazı şeylerde düşüncelidir..zaten kv kayınpederle geldiğinde farklı kızıyla geldiğinde bambaşka oluyor.Hepsini yönlendiren görümce.Gezmeden geldikten sonra laf arasında şuraya gittim buraya gittim ben buraya gezmeye geldim zaten demezmi

e ben biliyorum senin zihniyetini insanın fikri neyse zikride o..Özleyen ölüp biten sevgisini sığdıramayan yeğenini görüntülü arar kardeşini sık sık arar..geçiniz efendim o ayakları.
Fikirlerinize ihtiyacım olan kısım eşimin çok kuvvetli bi bağı yok hep ben derim ara sor vs onlarda akıllarına geldikçe arıyorlar..İlk torunları var güya..arada köprü olmaktan yoruldum bunların hallerinden yoruldum..Sıtkım sıyrıldı bazen ciddi ciddi köprüleri yakasım var sonra çocuğum eşim ailesi ne olursa olsun diyorum..Bu görümce maddi anlamdada destek görüyor..bize zırnık yok söylem yok soran yok.
Kayınpederimle konuşayım diyorum kızımıza bi hesap açtırdık oraya her ay belli bi miktar yatırsın çorbada tuzu bulunsun bari böyle destekleri olsun..kiradayız okula tonla para her ay masraf bitmiyor..çocuğun bari geleceğine faydaları olsun bize yok..söylesemmi diye kalıyorum yüzgöz olmamak için sonra aile değilmiyiz söyle gitsin diyorum gönderebilecek durumdalar..torunları için.Eşim minnet etmiyor umursamıyor..Ben umursuyorum çünkü benim evladım var geleceği var.Görümceninkiler daha doğmadan çok kıymetli e yiyorda bunları her istediği yapılıyorda benim evladıma niye yapılmasın..Siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda??