Sanırım anlatamadım. Bana bakmak zorundalar demedim. Kimse bana bakmak zorunda değil annem babam olsa bile. Ama bana bakıp geçimimi sağlasalar bile (bile diyorum) bu kardeşimin karısını ilgilendirmez çok olsa kardeşimi ilgilendirir. Evet ben de gelinim 2 tane görümcem var başımın üstünde de yerleri var. Geldikleri zaman ister beni görmeye gelirler, ister gezmeye gelirler ben sadece onları iyi ağırlamakla sorumluyum asla bir işin ucundan tutup bana yardım etmek zorunda da değiller. Ve evet eşimle ailesi arasında olan bir olayda ben ''dış kapının mandalıyım''. Ayrımcılık yapıyorlarsa bu eşimin derdi. Görümcelerime yardım edip bize etmiyorlarsa bu eşimin derdi. Eşim onlara minnet edip yardım istemiyorsa affedersiniz ama bana b... yemek düşer. Aile olmamız milletin malında mülkünde söz sahibi olduğum anlamına gelmez. Kayınbabam ister oğluna harcar, ister kızına bana ne adamın keyfinin kahyası mıyım? Benim tek görevim eşim benimle dertleşiyorsa onu dinlemektir. Ona ''ailenden yardım iste.'' deme hakkına bile sahip değilim. Lazım görse kendisi ister. Haddime değil anlatabildim mi? Zira aynı durum eşim için de geçerli. Ailem ister bana yardım ederr ister kardeşime. Buna dertlenip tasalanmak eşimin haddine değil.
Eşim minnet etmediği halde ben ailesinden para istemeyi düşünsem var ya eşim bana yüz karasısın der... Bana yüz karası demesi için bunu aklımdan geçirmem bile yeterli. Artık konumunuzu siz değerlendirin.