Görümce sorunsalı

maydanozca04

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
546
401
53
Aranızda görümcesiyle sıkıntılar yaşayan var mı? Nasıl başa çıkıyorsunuz? (Kendi içimde hallettim herkese teşekkürler ) Sonuçta ailesi atsan atılmaz satsan satılmaz... Mesafemi koruma kararı aldım kendimce...

Son düzenleme:
iki tane görümcem var sorun yaşamadım ama yaşasam mesafe koyarım muhatap olmam ve umursamam herhalde. Tabi sizin durumunuz ne onu bilemiyoruz kısa yazmışsınız tam olarak sorunun ne olduğunu açarsanız daha çok fikir gelecektir.

iki tane görümcem var sorun yaşamadım ama yaşasam mesafe koyarım muhatap olmam ve umursamam herhalde. Tabi sizin durumunuz ne onu bilemiyoruz kısa yazmışsınız tam olarak sorunun ne olduğunu açarsanız daha çok fikir gelecektir.
Maddi açıdan küçümsenmek nişanlı nikahlıyım bir kaç ay sonra düğünüm

Sabah sabah ne cok derdiniz varmis yahu bu kacinci konu? Gorumcenizle mesafe koyarsiniz sizde yada siz alingan olabilirmsiiniz

Görümcemle bir problemim yok kendi halinde biri gibi ama ters düşersem mutlaka eşimde dahil herkes karşıma dikilir. O yüzden en başından mesafe önemli severim sayarım ters düşmem söylediklerine evet der kendi kafamın aldığını yaparım. Sizde bunu uygulayın.

Maddi olarak küçümsemek derken erkek kardeşinin yada abisinin kazandığını mi küçümsüyor ?
Yok beni ve büyütenleri küçümsüyor. Veya işte şehirler farklı buraya geldiler neden otel tutulmamış neden o küçük evde kalınmış

Gorumcem yok ama ben gorumceyim
Maddi açıdan kucumsuyorsa sizi değil kendi kardeşini küçümsüyor demek ki.
Uzak durun hiç ciddiye alıp adam yerine koymayin kompleksli biri belli ki

Yok beni ve büyütenleri küçümsüyor. Veya işte şehirler farklı buraya geldiler neden otel tutulmamış neden o küçük evde kalınmış
Ne münasebet
Kendileri tutsun kendi kalacakları oteli deli mi ne
Birdaha bu tarz konuşursa amacın ne ? De
Fitne fesat işleri sevmem ben de kestir at
En başta cevabını ver bence

Gelmeseymis o zaman nisanlin ne diyor bence sen buna takarsan coook ugrasirsin bu görümce ile...

Bana sana ne anlaticam eşimin küçüklüğü çok zormuş kuzen dedikleri kişiler ediyormuş kontorunuz yok telefonunuz yok diye peki ya şimdi ne oldu eşim okulunu bitirdi o kucumsedikleri kişi sayesinde bir çok problemleri çözülüyor akıl danisiyorlar eee etme bulma dünyası

Hiç sıkıntı yaşamıyorum çünkü görümcem yok.
Burada konu açıyorsan kendi yaşadığın sorunu anlatmalısın soru cevap olarak olmaz.

Back
X